Evli çocuklu

Okey, benim gereksiz önyargım özür dilerim o halde. Daha önce burada 2 defa benzer tartışmalar yaşadığım için, reel hayatta da yaşadığımdan fazla alınganlık gösterebiliyorum.

siz akıllı biri olsaniz zaten boşanırdınız. mide bulamdırıcı..

Okey, benim gereksiz önyargım özür dilerim o halde. Daha önce burada 2 defa benzer tartışmalar yaşadığım için, reel hayatta da yaşadığımdan fazla alınganlık gösterebiliyorum.
Rus kadınlarla ilgili o tarz cahilce ve kıroca genellemelerden ben de nefret ederim.

Kadın kocanıza göz koymuş kocanız da etkilenmiş...hep bu kadınlar zaten...kocalar aslinda melek ki baska bi kadından etkilendiğini bile bile hala bir sey yok gibi sizin deyiminizle karı koca hayatı yaşıyorsunuz...yapılacak sey belli iki secenek var ya durumu kabul edip karı koca hayatı yaşamaya devam edeceksiniz ya da kendi yolunuzu çizeceksiniz...

Midesiz olanın eşiniz olduğuna emin misiniz? Maşallah genişlik bakımından siz de Konya ovası gibisiniz.
Yaşamadan kon
Çok düşündüm boşanmak da istedim yaşamadan sallamak kolay oluyor

Kadinin aldatildigini bile bile evliligini devam ettiren kocasi hakkinda ne dusunuyorsunuz peki? Yaptigi normal mi sizce?
Normal değil o sadece 1 seferlik görüştüklerini biliyo daha sonrasini bilmiyor bilse napar die sordum kadına seninde istediğin şeyi ayrılır dio ki benim amacim onlari ayırmak değil kocasını uyarmakti ama kadın beni engelliyor heryerden kocasina ulaşamayim die

bunda şaşıracak ne var? ne demek ne yapacağımı şaşırdım... tabiki hakkettiğini vereceksin ona. ikisine de maddi manevi bir tazminat üstüne boşanma herşey bu kadar...

Kadın kendisi dedi onun suçu yok herşey benim yüzümden diee herşeyimizi kıskanmış bana olan ilgisinş bile eşim anlatti hepsiini insanoğlu şaşar hata yapar kim hata yapmıyor kiii ben boşanmayi düşünmedim değil avukata da gittim benim amacim acaba daha nekadar canimi yakabilir die beklemek ve beynimde bitirmek 8 senenin de hatrı var hemen bitmiyo ağır ağır bitecekse biter zaten

Tüm o mesajlardan sonra hala 8 seneyi mi düşünüyorsunuz ? Yaşayacağınız yılların suçu ne ?
Haklısınız insan bi anda çıkamıyor işte sonuçta alişiyorsun 8 sene birden silinip atılmıyor herşeyi o sildi atti o ayrıı tabii herşeyi bahane ediyor maddi açıdan sorunlar olsun sevgimi göstermiyormuşum vs. Gibi bir sürü şey öne sürüyor ki aldatıldığımı öğrenmeden 2 günde doğum günüsü için süpriz bile yapmıştım ona eyaptıklarımla değil hep yapmadıklarımla yargılıyor beni

Yanlış anlamayın ama yazdıklarınız sadece bahane.Bırakmak istemiyorum kocamı deyin,en azından daha dürüst bir cevap olur.Yok bekliyorum ki içimdekini tamamen bitirsin vs. adam açık ve net başka bir kadını seviyor,bundan daha ağır ne bekliyorsunuz anlamadım.

bunda şaşıracak ne var? ne demek ne yapacağımı şaşırdım... tabiki hakkettiğini vereceksin ona. ikisine de maddi manevi bir tazminat üstüne boşanma herşey bu kadar...
Onlarda benim haketmediğimi düşünüyor ne desem haklısın haklısın ama gerçeği değiştirmiyor iştee ki beynimde bitirdiğimm an verecem mahkemeye ona değil kendime zaman tanıyorum

adam öğrenirse boşanır diyorsunuz da siz neden boşanmıyorsunuz?
yuva falan demeyin ne olur, yuvada bir dişi bir erkek kuş olur, iki dişi bir erkek değil...

Avukatta beyninde bitir öyle gel dedi o kadar vaka gelmiştir kii anliyor

Kadının kocasının rolü ne şimdi bu durumda. Madem öğrenmiş biliyor neden o kadını hala evde tutuyor. Bütün cevapları okumadım bilmiyorum soruldu mu ve cevap verildi mi?
Nasıl bir dünya oldu, ne oldu bu insanlara ya. Bu kadar aşağılık yaşamak neyin cesareti. Yaw ölüm var, zaman çok hızlı. Cinsel haz için herşeyi yakmak nasıl bir avanaklık.
Ben de aldatılarak boşandım 2 yıl önce 2 küçük çocuğumla. Hazmedemedim. Tavsiyem siz de boşanmayı düşünün, ihtimallere takılmayın. İnanın geçiyor sonrası daha iyi oluyor.

Kocasi çok yapıcı onu biliyorum yuvam bozulmasin istiyor ya da bilemiyorum ama cinsel haz değil istedikleri sevmişler aşık olmuşlar sebep bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…