- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Siz şaka mısınız? Keşke bi okuyup anlamaya çalışsaydınız. Konu sahibini genişlik bakımından önce Konya ovasına (Türkiye’nin en büyük ovası) sonra da Rusya’ya (Dünyanın yüzölçümü bakımından en geniş ülkesi) benzetmişim. Metaforik açıdan ele almışım yani.
Bunu uzun uzun açıkladığıma inanamıyorum.
siz akıllı biri olsaniz zaten boşanırdınız. mide bulamdırıcı..Hanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almışdaha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Rus kadınlarla ilgili o tarz cahilce ve kıroca genellemelerden ben de nefret ederim.Okey, benim gereksiz önyargım özür dilerim o halde. Daha önce burada 2 defa benzer tartışmalar yaşadığım için, reel hayatta da yaşadığımdan fazla alınganlık gösterebiliyorum.
Rus kadınlarla ilgili o tarz cahilce ve kıroca genellemelerden ben de nefret ederim.
Hanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almışdaha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Yaşamadan konMidesiz olanın eşiniz olduğuna emin misiniz? Maşallah genişlik bakımından siz de Konya ovası gibisiniz.
Çok düşündüm boşanmak da istedim yaşamadan sallamak kolay oluyorBence konu sahibi dalga geçiyor.
Ne bekliyorsunuz burada yorum yapan insanlardan anlamıyorum.
Aferin devam et kırmızı gecelik giy kendine bağla demelerini mi??
Değil kırmızı gecelik, ten rengini avatar yapsan bu adam iflah olmaz.
Yazık gençliğine aç davanı topla delillerini al çocuklarını.
ağla bağır haykır ama onunda canını da parayla yak başka türlü anlamaz o adam.
Yarın öbürgün grup teklifiyle bile gelebilir.
yazık günah evlatlarınıza da sizede.
Normal değil o sadece 1 seferlik görüştüklerini biliyo daha sonrasini bilmiyor bilse napar die sordum kadına seninde istediğin şeyi ayrılır dio ki benim amacim onlari ayırmak değil kocasını uyarmakti ama kadın beni engelliyor heryerden kocasina ulaşamayim dieKadinin aldatildigini bile bile evliligini devam ettiren kocasi hakkinda ne dusunuyorsunuz peki? Yaptigi normal mi sizce?
Öyle midem bulanıyor ama yaşanmışlıklar bi anda silinip atılmıyor işte 8 senem gitiisiz akıllı biri olsaniz zaten boşanırdınız. mide bulamdırıcı..
Öyle midem bulanıyor ama yaşanmışlıklar bi anda silinip atılmıyor işte 8 senem gitii
Kadın kendisi dedi onun suçu yok herşey benim yüzümden diee herşeyimizi kıskanmış bana olan ilgisinş bile eşim anlatti hepsiini insanoğlu şaşar hata yapar kim hata yapmıyor kiii ben boşanmayi düşünmedim değil avukata da gittim benim amacim acaba daha nekadar canimi yakabilir die beklemek ve beynimde bitirmek 8 senenin de hatrı var hemen bitmiyo ağır ağır bitecekse biter zatenKadın kocanıza göz koymuş kocanız da etkilenmiş...hep bu kadınlar zaten...kocalar aslinda melek ki baska bi kadından etkilendiğini bile bile hala bir sey yok gibi sizin deyiminizle karı koca hayatı yaşıyorsunuz...yapılacak sey belli iki secenek var ya durumu kabul edip karı koca hayatı yaşamaya devam edeceksiniz ya da kendi yolunuzu çizeceksiniz...
Haklısınız insan bi anda çıkamıyor işte sonuçta alişiyorsun 8 sene birden silinip atılmıyor herşeyi o sildi atti o ayrıı tabii herşeyi bahane ediyor maddi açıdan sorunlar olsun sevgimi göstermiyormuşum vs. Gibi bir sürü şey öne sürüyor ki aldatıldığımı öğrenmeden 2 günde doğum günüsü için süpriz bile yapmıştım ona eyaptıklarımla değil hep yapmadıklarımla yargılıyor beniTüm o mesajlardan sonra hala 8 seneyi mi düşünüyorsunuz ? Yaşayacağınız yılların suçu ne ?
Yok gerçeğin taaa kendisiii bir gün başına gelirse anlarsin şaka mi gerçek mi böyle bir şeyin şakası mı olurSaka misiniz
Kadın kendisi dedi onun suçu yok herşey benim yüzümden diee herşeyimizi kıskanmış bana olan ilgisinş bile eşim anlatti hepsiini insanoğlu şaşar hata yapar kim hata yapmıyor kiii ben boşanmayi düşünmedim değil avukata da gittim benim amacim acaba daha nekadar canimi yakabilir die beklemek ve beynimde bitirmek 8 senenin de hatrı var hemen bitmiyo ağır ağır bitecekse biter zaten
Onlarda benim haketmediğimi düşünüyor ne desem haklısın haklısın ama gerçeği değiştirmiyor iştee ki beynimde bitirdiğimm an verecem mahkemeye ona değil kendime zaman tanıyorumbunda şaşıracak ne var? ne demek ne yapacağımı şaşırdım... tabiki hakkettiğini vereceksin ona. ikisine de maddi manevi bir tazminat üstüne boşanma herşey bu kadar...
Normal değil o sadece 1 seferlik görüştüklerini biliyo daha sonrasini bilmiyor bilse napar die sordum kadına seninde istediğin şeyi ayrılır dio ki benim amacim onlari ayırmak değil kocasını uyarmakti ama kadın beni engelliyor heryerden kocasina ulaşamayim die
Avukatta beyninde bitir öyle gel dedi o kadar vaka gelmiştir kii anliyorYanlış anlamayın ama yazdıklarınız sadece bahane.Bırakmak istemiyorum kocamı deyin,en azından daha dürüst bir cevap olur.Yok bekliyorum ki içimdekini tamamen bitirsin vs. adam açık ve net başka bir kadını seviyor,bundan daha ağır ne bekliyorsunuz anlamadım.
Kocasi çok yapıcı onu biliyorum yuvam bozulmasin istiyor ya da bilemiyorum ama cinsel haz değil istedikleri sevmişler aşık olmuşlar sebep bu.Kadının kocasının rolü ne şimdi bu durumda. Madem öğrenmiş biliyor neden o kadını hala evde tutuyor. Bütün cevapları okumadım bilmiyorum soruldu mu ve cevap verildi mi?
Nasıl bir dünya oldu, ne oldu bu insanlara ya. Bu kadar aşağılık yaşamak neyin cesareti. Yaw ölüm var, zaman çok hızlı. Cinsel haz için herşeyi yakmak nasıl bir avanaklık.
Ben de aldatılarak boşandım 2 yıl önce 2 küçük çocuğumla. Hazmedemedim. Tavsiyem siz de boşanmayı düşünün, ihtimallere takılmayın. İnanın geçiyor sonrası daha iyi oluyor.