Evli çocuklu

Yanlış anlamayın ama yazdıklarınız sadece bahane.Bırakmak istemiyorum kocamı deyin,en azından daha dürüst bir cevap olur.Yok bekliyorum ki içimdekini tamamen bitirsin vs. adam açık ve net başka bir kadını seviyor,bundan daha ağır ne bekliyorsunuz anlamadım.
Sevgi basit işte değil mi beni de seviyot du biten bişey herhalde bu kadar basit

Yanlış anlamayın ama yazdıklarınız sadece bahane.Bırakmak istemiyorum kocamı deyin,en azından daha dürüst bir cevap olur.Yok bekliyorum ki içimdekini tamamen bitirsin vs. adam açık ve net başka bir kadını seviyor,bundan daha ağır ne bekliyorsunuz anlamadım.
Bırakmak istemekle bırakmak ayrı şeyler kolay olmuyor 2 günlük değil yılların gidiyor bi anda bilemiyorum ben eski kafaliyim galiba biraz da çekemiyorum kocamı bırakayim demek değil amacım beynimde tamamen bitirinceye kadar uğraşmak

Yaşamadan kon

Çok düşündüm boşanmak da istedim yaşamadan sallamak kolay oluyor
Hanımefendi size kimse yaşadıklarınız kolay ne var bunda demiyor ki???
Herkes ne kadar zor durumda olduğunuzun farkında ve siz bu durumu daha zor duruma getiriyorsunuz.
Hiç değilse blöf yapın bari eşinize.
Gidin ailenizin evine süründürün.
Kendi ailesine sülalesine rezil edin. Evli 2 çocuklu kadınla birlikte diye hazır bayram çok güzel fırsat. Ne bileyim bu kadar ezilmeyin.
Adam resmen üstünüze kuma getirmiş.
Ya kadın eşinden boşanmayı kabul edip sizle yaşamak için evinize yatağınıza getirirse?
Ya da eşiniz git artık o geldi derse???
Hiçbir şey yapamıyorsan blöf yapın.
Ay valla sancım geldi bu kadar da olaylara karşıdan bakılmaz.
Ay hiçbir şey yapamıyorsanız yatağınıza almayın eve almayın yemek yapmayın.

Herkes ne kadar zor durumda olduğunuzun farkında ve siz bu durumu daha zor duruma getiriyorsunuz.
Kendi ailesine sülalesine rezil edin. Evli 2 çocuklu kadınla birlikte diye hazır bayram çok güzel fırsat. Ne bileyim bu kadar ezilmeyin.
Ya kadın eşinden boşanmayı kabul edip sizle yaşamak için evinize yatağınıza getirirse?
Pişman olsun istiyorum yaptıklarından dolayı bilemiyorum öyle bir yüzü varsa tabi yoksa zaten boşanıcaz

Kadının kocasının rolü ne şimdi bu durumda. Madem öğrenmiş biliyor neden o kadını hala evde tutuyor. Bütün cevapları okumadım bilmiyorum soruldu mu ve cevap verildi mi?
Nasıl bir dünya oldu, ne oldu bu insanlara ya. Bu kadar aşağılık yaşamak neyin cesareti. Yaw ölüm var, zaman çok hızlı. Cinsel haz için herşeyi yakmak nasıl bir avanaklık.
Ben de aldatılarak boşandım 2 yıl önce 2 küçük çocuğumla. Hazmedemedim. Tavsiyem siz de boşanmayı düşünün, ihtimallere takılmayın. İnanın geçiyor sonrası daha iyi oluyor.
Kadın pişman oldum diyip eşine dönüyor. Hanımefendinin eşi de el mahkum üyeye geri dönüyor. Sonra tekrar konuşmaya başlıyorlar çiçek falan gönderiyor konu sahibinin eşi.
Büyük ihtimalle kadının kocasının tekrar konuştuklarından haberi yok. Konu sahibi de öyle olanlara karşıdan bakıyor.

Pişman olsun istiyorum yaptıklarından dolayı bilemiyorum öyle bir yüzü varsa tabi yoksa zaten boşanıcaz
Eşiniz pişman olmaz hanımefendi. Kabullenin artık olsa bile yine aynı şeyleri zaman geçtikten sonra yapacak. Fırsat bulduğu anda o kadına ya da başkasına gidecek. Diyorum ya hiçbir şey yapamıyorsanız akrabalarına ailesine rezil edin. Facebook’tan mesajla bile rezil edebilirsiniz. Yapmayın bunu kendinize. Yazık sizede.

İnsanlar duysa ne her kafadan bir ses çıkacak kendi içimizde yaşamak daha normal geliyor bitecekse de kimse bilmeden bitirecem ortalığı velveleye versem elime ne geçecek ki daha çok canım yanacak biliyorum benim burda yazma amacim kafamda bitirmeye çalişmak

Kadın pişman oldum diyip eşine dönüyor. Hanımefendinin eşi de el mahkum üyeye geri dönüyor. Sonra tekrar konuşmaya başlıyorlar çiçek falan gönderiyor konu sahibinin eşi.
Büyük ihtimalle kadının kocasının tekrar konuştuklarından haberi yok. Konu sahibi de öyle olanlara karşıdan bakıyor.
Karşıdan bakmiyorum
Avukata vs gittim öylece susmuyorum sineye çekmiyorum herkes yaptığından utansın die bekliyorum tabi utanacak yüzleri varsa

İnsanlar duysa ne her kafadan bir ses çıkacak kendi içimizde yaşamak daha normal geliyor bitecekse de kimse bilmeden bitirecem ortalığı velveleye versem elime ne geçecek ki daha çok canım yanacak biliyorum benim burda yazma amacim kafamda bitirmeye çalişmak
Ay hanımefendi size laf anlatmak gerçekten çok zor. Siz bu evliliği bitirmek istemiyorsunuz. Eşinize göz dağı vermekte istemiyorsunuz ya o kadına tamamen giderse diye. O zaman susun oturun evinizde eşinize de ya da burda bu konuyu açmayın. Hazmedin olanları olacakları. Ne diyeyim başka.

Ay hanımefendi size laf anlatmak gerçekten çok zor. Siz bu evliliği bitirmek istemiyorsunuz. Eşinize göz dağı vermekte istemiyorsunuz ya o kadına tamamen giderse diye. O zaman susun oturun evinizde eşinize de ya da burda bu konuyu açmayın. Hazmedin olanları olacakları. Ne diyeyim başka.
Bitirmek istemek ayrı bitirmek ayrı şeyler hanımefendi

X