Kardeşim, ben senin önceki konularını da biliyorum. Senin kocan evlendigine pişman ve seni yıldırarak ondan vazgecmeni sağlamaya çalışıyor bence. Düşünsene doğru düzgün eve gelmiyor, çocuğuyla veya seninle ilgilenmiyor, maddi gelirini sağlayıp napıyorsan yap umurumda değil ama sende bana karışma diyor. Büyük ihtimalle yapmak istediği başka şeylerde var ama seni önünde set olarak gördüğü için onları yapamiyor onada kızıyor sinirleniyor sana yansıtıyor. Bak senin tek çaren mesleğinde varmış zaten ya boşanacaksin( bence boşanmak en iyi çözüm hem senin hem kızın için ) yada ben boşanmam çok seviyorum aşkından ölüp bitiyorum diyorsan da soğuk yapacaksın. Bir anda herşeyini sal hiç ona hesap sorma ama sende çık gez asla hesap verme mesela bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye konuşmaya çalışma onunla. Eve gelsin ilgilenme öyle yemek falan yicekse ver gerisine karışma sohbet etmeye çalışma yani demek istediğim bu. Yeni arkadaslar edin sende onlarla çık dışarıya hesap sorarsa sen bunaliyosan bende bunaliyorum tek bunalan sen değilsin de. Ne bilim çok yüz verme yani kendini bı b*k sanmış afedersin. Senide kızını da istemiyorum ne demek ya pislik adam!!!