Eşim ve anlaşamazlığımız

Ben babanızın evinde oturuyordunuz demedim ki? Kızınızın durumuna üzüldüm ama başka uzmanlara da görünmenizi tavsiye ederim çünkü o yaşlarda uyku apnesi geniz eti ameliyatıyla son bulur. Neden birkaç kez oldu onu anlamadım?
Çocuğun durumunu bir kenara bırakırsak dermansız dert yoktur, anneniz yakındaysa ya da bakabilecek durumdaysa ona emanet edebilirsiniz. Böyle bir evliliğin içinde sıkışıp kalmaktan iyidir
birkaç kez’den sonra nokta koymalıydı ameliyatı 1 defa ve yeni olmuş…

Yahu kendisi dini öğelere ne kadar değer veriyor da tesettürlü kadın istiyormuş.Şu çağ dışı mantalitenin sana verdiği zararı bi görsen zaten çoktan tekmeyi basmıştın.
Ajanslar da kollarını açmış diyarbakırlı mıçıyı bekliyor 🤣
İnanın eşim diye demiyorum ama gerçekten herkesin dönüp bakacağı biri ( kişiliğini tanıyan kaçarak uzaklaşır )

Şimdi anladım teşekkürler ❤️ ameliyatı yeni olduysa zaten 2-3 haftalık sürede uyku apnesi sorununun azalarak bitmesi gerekir
rica ederim ben de birkaç defa okuyunca anladım 🙈🙈 ben de bol şifa diliyorum inşallah kuzucuk bu saçma babaya rağmen şifa bulur

Ben babanızın evinde oturuyordunuz demedim ki? Kızınızın durumuna üzüldüm ama başka uzmanlara da görünmenizi tavsiye ederim çünkü o yaşlarda uyku apnesi geniz eti ameliyatıyla son bulur. Neden birkaç kez oldu onu anlamadım?
Çocuğun durumunu bir kenara bırakırsak dermansız dert yoktur, anneniz yakındaysa ya da bakabilecek durumdaysa ona emanet edebilirsiniz. Böyle bir evliliğin içinde sıkışıp kalmaktan iyidir
Kızımı İstanbuld
Kızımı istanbul da bütün doktorlara götürdüm hemen hemen alerjik astımdan başka birşey çıkmıyor son tetikler Üniversite hastaneleri uyku testi yapılacak gün bekliyorum ( bekliyoruz değil ) hastanelere de tek gittiğimiz için , çok istiyorum çalışmayı kendi ayaklarımın üzerinde durmayı o zamanda aşırı kıymet verir bana böyle biri ama ben hâlâ Şuan ki fikirde olurmuyum bilmem

Üzgünüm ama buradan bakınca aynı çatı altında yaşamak dışında ortak bir paylaşımınız kalmamış gibi görünüyor. Bir de çocuk var ama bitmiş bir evliliği kurtarmaya yetmiyor. Babası kendi bencil dünyasında yaşıyor maalesef. Bence boşanmanız herkes için en mantıklısı. Mesleğiniz varmış, ailenizden de destek çıkacak birileri varsa kendinizi bu sevgisiz ve ilgisiz evliliğin içine hapsetmeyin derim.

Kızımı İstanbuld

Kızımı istanbul da bütün doktorlara götürdüm hemen hemen alerjik astımdan başka birşey çıkmıyor son tetikler Üniversite hastaneleri uyku testi yapılacak gün bekliyorum ( bekliyoruz değil ) hastanelere de tek gittiğimiz için , çok istiyorum çalışmayı kendi ayaklarımın üzerinde durmayı o zamanda aşırı kıymet verir bana böyle biri ama ben hâlâ Şuan ki fikirde olurmuyum bilmem
Kızınıza acil şifalar diliyorum, üzülmeyin çözümsüz değil. Çocukların çoğunluğunda oluyor bu şikayetler, geniz eti ameliyatı da olmuş zaten gerekirse bademcikler de alınır. Uyku testinden sonra da netleşir.
İşe girdikten sonra kıymet verecek adamın yanında ben bir dakika bile durmam. Siz zaten evli değilsiniz ev arkadaşı gibisiniz, kendiniz de farkındasınız.
Kızınız başlarda ağlayıp sorun çıkarsa da inanın kreş ona da iyi gelecek. O da neticede yaşıtlarıyla vakit geçirmek isteyecek, etkinlikler, oyunlar derken alışır merak etmeyin hepimizin çocuğu böyle böyle alıştı.
Siz şimdiden iş imkanlarına bakmaya başlayın

Hep söylüyorum ona kendine eşlik eden açık birini bulsaydın diye , kendisi Diyarbakırlı eşim gerçekten boylu poslu kendine bakan yakışıklı biri, kız kardeşi çıplak geziyor sesini çıkarmaz fakat evlenceğim kişiyi asla açık istemedim şuana kadar diyor , ben tesettürlüyüm fakat ondan aşağı kalır bir yanım yok güzel olmasan seninle evlenmezdim diyor fakat o kendini dev aynasında görüyor bugün ilerde benden boşanırsan burdan gideceğini ve model olacaganı söyledi aşırı kibirli ve kendini beğenmiş
Eşiniz kaç yaşında ? 15+ yaş ergen erkek çocuğu gibi tavırlar sergiliyor adeta. Tipine de çok güvenmesin, memleketinin sokaklarına çıksın, baksın kendi ayarında hiç adam yok muymuş.

Hep söylüyorum ona kendine eşlik eden açık birini bulsaydın diye , kendisi Diyarbakırlı eşim gerçekten boylu poslu kendine bakan yakışıklı biri, kız kardeşi çıplak geziyor sesini çıkarmaz fakat evlenceğim kişiyi asla açık istemedim şuana kadar diyor , ben tesettürlüyüm fakat ondan aşağı kalır bir yanım yok güzel olmasan seninle evlenmezdim diyor fakat o kendini dev aynasında görüyor bugün ilerde benden boşanırsan burdan gideceğini ve model olacaganı söyledi aşırı kibirli ve kendini beğenmiş
Senin eşinin fazla alkolden beyni süngere dönmüş olabilir. Hayale bak..
Aldatma söz konusu değil deme. Böyle saçma şeylerin planını yapan insandan her şey beklenir. Aldatmasa da çekilir dert değil.

Ailece alerji ve astım problemi yaşayan insanlarız maalesef. İlk kez böyle bir şey duydum ben de.. benimkiler çok ağlayınca en fazla kusardı🤷‍♀️
Benim kizimda 1 kere aglarken atesi cok yükselmisti havale şüphesiyle hastaneye kaldirmistik, doktorumuz cok normal atesli hastalik sirasinda ates bazen hizla yukselir o zaman cocuklar cok aglayabilir demisti. O yüzden bunu okuyunca yahu acaba bizde alerjik bisey yasadikta haberimiz mi olmadi diye telaslandim.

İçinizi dökmek için yazmışsınız .Derdinizin dermanı yok.5 yilllik evlilikte hemen çocuk yapılmış Allah bağışlasın Tabiki büyük aşkla evlendiniz kimse sevmediğiyle evlenmiyor herkes öyle başlıyor zaten.Onun dışında gidersen git tavrında zaten eşiniz yani terspi aile baskısı çocuk yada evlilik kurumu bunu iyi etmez.Sonuc olarak ya böyle yaşamaya devam edeceksiniz yada bu evliliği bitirip bı sekilde çalışıp yeni bir hayat kurma mücadelesi vereceksiniz.Esiniz asla değişmeyecek soru ne yapsam düzelir ise.

Kardeşim, ben senin önceki konularını da biliyorum. Senin kocan evlendigine pişman ve seni yıldırarak ondan vazgecmeni sağlamaya çalışıyor bence. Düşünsene doğru düzgün eve gelmiyor, çocuğuyla veya seninle ilgilenmiyor, maddi gelirini sağlayıp napıyorsan yap umurumda değil ama sende bana karışma diyor. Büyük ihtimalle yapmak istediği başka şeylerde var ama seni önünde set olarak gördüğü için onları yapamiyor onada kızıyor sinirleniyor sana yansıtıyor. Bak senin tek çaren mesleğinde varmış zaten ya boşanacaksin( bence boşanmak en iyi çözüm hem senin hem kızın için ) yada ben boşanmam çok seviyorum aşkından ölüp bitiyorum diyorsan da soğuk yapacaksın. Bir anda herşeyini sal hiç ona hesap sorma ama sende çık gez asla hesap verme mesela bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye konuşmaya çalışma onunla. Eve gelsin ilgilenme öyle yemek falan yicekse ver gerisine karışma sohbet etmeye çalışma yani demek istediğim bu. Yeni arkadaslar edin sende onlarla çık dışarıya hesap sorarsa sen bunaliyosan bende bunaliyorum tek bunalan sen değilsin de. Ne bilim çok yüz verme yani kendini bı b*k sanmış afedersin. Senide kızını da istemiyorum ne demek ya pislik adam!!!

Kardeşim, ben senin önceki konularını da biliyorum. Senin kocan evlendigine pişman ve seni yıldırarak ondan vazgecmeni sağlamaya çalışıyor bence. Düşünsene doğru düzgün eve gelmiyor, çocuğuyla veya seninle ilgilenmiyor, maddi gelirini sağlayıp napıyorsan yap umurumda değil ama sende bana karışma diyor. Büyük ihtimalle yapmak istediği başka şeylerde var ama seni önünde set olarak gördüğü için onları yapamiyor onada kızıyor sinirleniyor sana yansıtıyor. Bak senin tek çaren mesleğinde varmış zaten ya boşanacaksin( bence boşanmak en iyi çözüm hem senin hem kızın için ) yada ben boşanmam çok seviyorum aşkından ölüp bitiyorum diyorsan da soğuk yapacaksın. Bir anda herşeyini sal hiç ona hesap sorma ama sende çık gez asla hesap verme mesela bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye konuşmaya çalışma onunla. Eve gelsin ilgilenme öyle yemek falan yicekse ver gerisine karışma sohbet etmeye çalışma yani demek istediğim bu. Yeni arkadaslar edin sende onlarla çık dışarıya hesap sorarsa sen bunaliyosan bende bunaliyorum tek bunalan sen değilsin de. Ne bilim çok yüz verme yani kendini bı b*k sanmış afedersin. Senide kızını da istemiyorum ne demek ya pislik adam!!!
Linç yemek istemediğim için burada yazmadım geçen hafta o evde yokken kızım ateşliydi ve mesaj attım hastaneye götürücem diye o da bütün çocuklar hastalanıyor dikkat et kızına iyi olur dedi ve ben evden çıktığımı hastane de olduğumu aşama aşama yazdım ona babam onu arayıp oğlum eve geç kalma koz hastaymış diyince beni doktorun yanında arayıp ana avrat küfür etti alkol içmiş ama asla alkol yüzünden olmadığını kızımı babanın ne ilgilendirdiğini söyledi bana o.cocuğu ananın …. Kadar yolun var dedi sonra eve geldi ve ben kaynanama yaşananları söylediğim için beni yumrukladı , kaynanam bize geldi ve oğlunun sinirden söylediğini benim küfürüne verdiğim yüksek sesli tepkime en azından o küfür ediyor sen bekarken de mi böyle sinirliydin dedi eşimin yanında herkes küfürlü konuşabilirmiş sinirli anında eşimde onu tahrik ettiğimi o yüzden küfür edip yumrukladığını söyledi 1 hafta barışmak istedi tabi hala kendini haklı görüyor ve benim gibi soğuk yapmaya başladı benim çok söylenmemden rahatsız oluyormuş ve ben onu tahrik ediyormuşum herşeye ve artık gittiği yerleri bile söylemiyor sanki o kız ben erkeğim benim yapmam gereken şeyleri o bana yapıyor ve öyle bir manipüle ediyor ki herşeyin tek suçlusu benmişim gibi

Linç yemek istemediğim için burada yazmadım geçen hafta o evde yokken kızım ateşliydi ve mesaj attım hastaneye götürücem diye o da bütün çocuklar hastalanıyor dikkat et kızına iyi olur dedi ve ben evden çıktığımı hastane de olduğumu aşama aşama yazdım ona babam onu arayıp oğlum eve geç kalma koz hastaymış diyince beni doktorun yanında arayıp ana avrat küfür etti alkol içmiş ama asla alkol yüzünden olmadığını kızımı babanın ne ilgilendirdiğini söyledi bana o.cocuğu ananın …. Kadar yolun var dedi sonra eve geldi ve ben kaynanama yaşananları söylediğim için beni yumrukladı , kaynanam bize geldi ve oğlunun sinirden söylediğini benim küfürüne verdiğim yüksek sesli tepkime en azından o küfür ediyor sen bekarken de mi böyle sinirliydin dedi eşimin yanında herkes küfürlü konuşabilirmiş sinirli anında eşimde onu tahrik ettiğimi o yüzden küfür edip yumrukladığını söyledi 1 hafta barışmak istedi tabi hala kendini haklı görüyor ve benim gibi soğuk yapmaya başladı benim çok söylenmemden rahatsız oluyormuş ve ben onu tahrik ediyormuşum herşeye ve artık gittiği yerleri bile söylemiyor sanki o kız ben erkeğim benim yapmam gereken şeyleri o bana yapıyor ve öyle bir manipüle ediyor ki herşeyin tek suçlusu benmişim gibi
Bak gördün mü bu heriften adam olmaz sana ve çocuğuna yaşattıklarına bak. Zaten koca değilmiş baba da olamamış vicdansız merhametsiz!!! Kızım bırak bu adamı sana zarar vermiş hemde daha ne yanında durup bı taraflarini kaldırıyosun şu pisliğin defolsun gitsin!! Kızın şuan küçük olduğu için babasını istiyor biraz büyüyünce oda alışır. Hemde isterse babasıyla görüşür dicem de adamın umursadığı yokki çocuğu boşandıktan sonra daha görmeye gelmez gibi gözüküyo aman gelmezse gelmesin kızın 1 ağlar 2 ağlar baba diye sonra unutur gider. Şuan olan sana ve çocuğuna oluyo. Kaynanan da ayrı bı dert ailecek neyin kafasini yasiyo bunlar çözemedim

X