- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 37
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Komik mi derdiniz ne size de iyi eğlence çıktıHahaha.
Nerede imzalayacakmış noterde mi?
Evlenirse size tazminat mı ödeyecek, ne kadar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik mi derdiniz ne size de iyi eğlence çıktıHahaha.
Nerede imzalayacakmış noterde mi?
Evlenirse size tazminat mı ödeyecek, ne kadar?
Elbette komik.Komik mi derdiniz ne size de iyi eğlence çıktı
Sizinle uğraşamicam lütfen bu düşüncelerinizi kendinize saklayin boşan vs diyenler çok burda ve katılıyorum destek alıyorum ama sizin uslubunuz gibi değil!!!Elbette komik.
Her türlü edepsizliğine rağmen, kocanızın saçma sapan sözlerine dahi inanıyorsunuz.
Sözleşme diyorsunuz, çocuk kanmaz buna.
Allah ıslah etsin ikisinideHanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almış daha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
AminnAllah ıslah etsin ikisinide
Aralarinda zina yok yalnız
Ama kadın cidden haklı.Sizinle uğraşamicam lütfen bu düşüncelerinizi kendinize saklayin boşan vs diyenler çok burda ve katılıyorum destek alıyorum ama sizin uslubunuz gibi değil!!!
püfffff bıktım şu zihniyetlerden.Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim
Ve bu adam yaşıyor mu ? Bu ne ahlaksızlık bu ne iğrençlik sinirlendim okuyunca Allah yardım etsin sana kardeşim bende aldatıldım seni okadar iyi anlıyorum ki hepsi hevesleri uğruna yuvalarını dağıtıyorlar ve buna aşk diyorlar saygı nerde sevgi nerde Allah'a havale ediyorum hepsini lütfen boşanın açın tazminat davasını üzülmeyin değmezler. Eğer boşanmazsanız daha fazla ezileceksinizHanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almış daha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Ve bu adam yaşıyor mu ? Bu ne ahlaksızlık bu ne iğrençlik sinirlendim okuyunca Allah yardım etsin sana kardeşim bende aldatıldım seni okadar iyi anlıyorum ki hepsi hevesleri uğruna yuvalarını dağıtıyorlar ve buna aşk diyorlar saygı nerde sevgi nerde Allah'a havale ediyorum hepsini lütfen boşanın açın tazminat davasını üzülmeyin değmezler. Eğer boşanmazsanız daha fazla ezileceksiniz
Hanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almış daha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Ya sadece başını okuyarak yorum yaptım cidden miBoşuna üzülüp sinirlenmeyin. Konu sahibi de başkasından çocuk yapmış, ödeşmişler(!)
Başka bir konu açmış şimdi rastladım cidden inanmıyorum boşu boşuna yorum yapmışım cidden akıl almazBoşuna üzülüp sinirlenmeyin. Konu sahibi de başkasından çocuk yapmış, ödeşmişler(!)