- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
Bence ayrılmayın.Ben duyacağımı anlayacağımı anladim merak etmeyin ilginize tşkler
Neyine aciyayim acaba ikiyüzlü yılan ovallahi kadına helal olsun kocasını ayrı senin kocanı ayrı seni ayrı idare ediyor..
iki lafla dünyayı etrafında döndürüyor.
sen şimdi kadına da acımışsındır..
Dalga mi geçiyorsunuz sizBence ayrılmayın.
Çok denksiniz karı koca arkadaş olarak.
Kocanızdan dünyada bir tane var.
Ona da hak veriyorum, sevdiği kadın başka erkeğin koynunda. Bu çok acı bir şey.
Bence arkadaşınıza söyleyin, kocanıza sadık davransın artık, kocanızı daha fazla üzmesin. Gerekirse evinize kuma gelsin.
Bu önerilerim, kızınız babasız kalmasın diye. Hem 2 annesi olmuş olur.
Karı koca ikisinide tanıyorum kadın adamı en az 2 kişi ile aldattı adam hala evli kalmaya devam etti ve hepsinide biliyorBen pek inandirici bulmadim. Herkes nasil inandi ona şaşiriyorum. Herşeyi geçtim, hiç bir erkek, eşini sevgilisi ile yakaladiktan sonra o kadin ile beraber kalmaz. Bu Türk erkek egemen kültürü ilede alakali değil. Evrensel birşey. Zimbabwedeki adamda beraber kalmaz.
Ve hiç bir kadin olaylari bu kadar sakin anlatip, ne kadar daha rezilleneceklerini beklemez. Ya doğuda olur ve kumasini kabul eder yada basar tekmeyi.
Yine iyi 20 sayfa olmuş diyorum ben
Nerden taniyorsunuz ??Karı koca ikisinide tanıyorum kadın adamı en az 2 kişi ile aldattı adam hala evli kalmaya devam etti ve hepsinide biliyor
Bu sizin olaydaki kişiler değil arkadaş demişki hangi adam karısını sevgilisiyle yakalayıp evli kalır gibi cümle kullanmış ona binaen bir örnektiNerden taniyorsunuz ??
iğrenç olduğunun bende farkındayim midesizsin sen die kaç defa bağırdım kırdım yıktım ortalığı hep beni sakinleştiriyor fln avukata da gittim sadece bekliyorum daha fazla ne kadar iğrençleşiebilir die görmek amacım burda benzer olaylarda ne yaptiniz die tecrübelerden yararlanmak amacindayim biraz olsun
Bu atarların onda birini de kocasına yapsa keşke!
Hayır.Dalga mi geçiyorsunuz siz
Geç dalgani geç sen yürü git işineAaa lütfen yapıyormuş ya..
İğrençsin diye bağırmış midesizsin diye bağırmış..
Tamam sizin başıniza bir gün gelirse ki umarim gelmez siz öyle yaparsınız!Hayır.
Kızımı babasız bırakmak istemiyorum yazan sizsiniz.
Kocam ayrılmak istemiyor yazan sizsiniz.
Evli metresiyle görüşmeye devam ediyor, napmalıyım yazan da sizsiniz.
Bu durumda boşanmayı düşünmüyorsanız, tek çözüm bu.
Benim ne midesizliğim var ben gidip evli insanla düşüp kalkmadim!! Alnım ak başım dik ama onlarin yaptıklarina midem bulanıyorKocana midesizsin diye bağırırken arada kendine de söyle bence..
Daha fazla iğrençleşmesini niye bekliyorsun ki sıradaki iğrençlik ne mesela ? Daha ne olabilir ?..
Kocanıza aynısını söyler misiniz lütfen?Tamam sizin başıniza bir gün gelirse ki umarim gelmez siz öyle yaparsınız!
Ben kimseyi yari yolda bırakmadim! kimse haketmez bunu o da haketmediğimi söylüyor benden ne iyi bir baba ne iyi bir koca ne de iyi bir insan olurmuş diyor neden yaparlar bile bile anlamiş değilim zatenKocanıza aynısını söyler misiniz lütfen?
Siz de onu evli çocuklu bir erkekle aldatınca, hakettim deyip evli kalmaya devam edecek mi acaba?
Bu durum sizin başınıza geldiğine göre, kimin bedduasını aldınız?
Kabul etmezdi namussuz olurdum üstelik ama o kadın kocasini nibununla aldatinca bunun gözünde hiç öyle görünmüyo mağdur o kocasi ilgilenmiyor vs ki adam karısına kötü davranmamiş dövmemiş sövmemiş çocuklarina düşkün bir baba ki çocuklar babaya daha düşkünler ailecek görüşüyorduk ordan biliyorum artık ne aradılarsa! Bazı insan böyle sıkılıyorlar huzur batiyor illa bataklığa girecekler çekiyor kanlari bozuk mayalari bozuk!!!Kocanıza aynısını söyler misiniz lütfen?
Siz de onu evli çocuklu bir erkekle aldatınca, hakettim deyip evli kalmaya devam edecek mi acaba?
Bu durum sizin başınıza geldiğine göre, kimin bedduasını aldınız?
Bakın hala aynı yerdesiniz.Ben kimseyi yari yolda bırakmadim! kimse haketmez bunu o da haketmediğimi söylüyor benden ne iyi bir baba ne iyi bir koca ne de iyi bir insan olurmuş diyor neden yaparlar bile bile anlamiş değilim zaten
Haklısınız ihanet etmez bende öyle düşünüyorum!!Bakın hala aynı yerdesiniz.
Kocanız ve o kadının sözleri önemsiz.
Size neler yaşattıkları çok çok önemli.
Sanki yaşananlara değil de onların bahanelerine sığınıyor gibisiniz.
Eşiniz sizi ve kızınızı sevmiyor. Çünkü seven insan, sevdiklerine ihanet etmez.
Yazdığınız gibi kocanız bir "namussuz". Üstelik 'namussuzluk' dediği davranışa devam ediyor.O
Kabul etmezdi namussuz olurdum üstelik ama o kadın kocasini nibununla aldatinca bunun gözünde hiç öyle görünmüyo mağdur o kocasi ilgilenmiyor vs ki adam karısına kötü davranmamiş dövmemiş sövmemiş çocuklarina düşkün bir baba ki çocuklar babaya daha düşkünler ailecek görüşüyorduk ordan biliyorum artık ne aradılarsa! Bazı insan böyle sıkılıyorlar huzur batiyor illa bataklığa girecekler çekiyor kanlari bozuk mayalari bozuk!!!
Kadın istemiyor boşanmak kocasini seviyor herhalde artık nasil sevgiyse Gidiyor elbet çok zoruma gidiyor!!Yazdığınız gibi kocanız bir "namussuz". Üstelik 'namussuzluk' dediği davranışa devam ediyor.
Eğer gerçekten aralarında aşk olsaydı, ikisi de boşanırdı bir arada olmak için.
Yasak ilişkinin heyecanını aşk diye masumlaştırmaya çalışıyorlar.
Böyle bir kocanız olması, kızınızın böyle bir adamla yaşaması zorunuza gitmiyor mu?
Kızım baba nerde diye sorup duruyor şuan ayrı yaşıyoruz oyüzden üzülüyorumYazdığınız gibi kocanız bir "namussuz". Üstelik 'namussuzluk' dediği davranışa devam ediyor.
Eğer gerçekten aralarında aşk olsaydı, ikisi de boşanırdı bir arada olmak için.
Yasak ilişkinin heyecanını aşk diye masumlaştırmaya çalışıyorlar.
Böyle bir kocanız olması, kızınızın böyle bir adamla yaşaması zorunuza gitmiyor mu?