- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 37
-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
O bana bu kötülüğü yapmamak için boşanmak istiyor ilk öğrendiğimde eskisi gibi olacam demişti bn boşanmak isteyince anlamiyorum ne yapmak istiyoBaşka bir seçeceğiniz yok zaten.Siz affetseniz bile adam er geç boşanmak isteyecek. Bari gururunuz daha fazla incinmeden siz boşanmak isteyen taraf olun.
Kadın sevgilim vs gibi sözler söylüyo benide çok kıskanıyormuş kocasından neden ayrılmak istemiyr anlamiş değilim zaten ama bizim aramizi hep kötü yansıtmış aslında anlattiği gibi değişldi karı koca hayatımız hep vardiKadının kocanıza göz kıyduğunu nerden çıkardınız belki kocanız kadına göz koydu. Kadın boşanda evlenecek diyorsunuz yani adam sizden gideli çok olmuş. Boşanın demek çok kolay ama bı durumda başka seçenek görünmüyor.
Evet kızım var ve çok düşkün babaya o kadının da 2 tane var kocası da o kadar düşkün gibi çocuklarına eşiyle de konuştum hatta bu son yakaladığımda kadın kocası duyacak die çok korktu biter vs die kadın hem kocamla aşk yaşıyor hem kocasından ayrılmal istemiyo ama eşim istiyo onunla beraber olmayı zorluyoNeden hiç boşanmak aklınızdan geçmiyor ?
Ayrılmak istemiyor musunuz?
Evet sanki pek görülmediBu konu tanıdık geldi
İkinci kez mevzu yapmış olabilir misiniz
Anlattim kocasına mesajla vs heryerden engelliyor beni kadın neyapmaya çalişiyorsun diyor bir de bilemiyorum kocasi biliyor mu ailem biliyor konuştular eşim ağladı neymiş kızına sarılamamiş vs dramatikleştirio banada bu kötülüğü yapmamak için boşancam demişmiş ama evli gibide devam ettiriyordu benimleKadının kocasına görüşmelerinin devam ettiğini söyleyin. Ailelere anlatıp bir çözüm bulun. Yabancı gibi dışardan takip ediyorsunuz ne yapmak istediğinizi anlamadim
O zaman şöyle söyleyeyimEvet sanki pek görülmedi
Üstte yazmışsın kocası yakaladı diye. Biraz tuhaf geldi bana uyduruyor olabilir misin. Eğer eşi biliyorsa o da geniş bayağı demek ki kabul etmiş eşini tekrarAnlattim kocasına mesajla vs heryerden engelliyor beni kadın neyapmaya çalişiyorsun diyor bir de bilemiyorum kocasi biliyor mu ailem biliyor konuştular eşim ağladı neymiş kızına sarılamamiş vs dramatikleştirio banada bu kötülüğü yapmamak için boşancam demişmiş ama evli gibide devam ettiriyordu benimle
Bu ne çarpık ilişkiler yahu? Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama garip geldi. Eşinizle o kadınının ne olduğu belli de. Siz de çok sakinsiniz. Ayrıca kadının kocası da ayrı bir sakinlik örneği. Böyle ilişkiler var mı gerçekten ya. Çok ilginç gerçekten.Anlattim kocasına mesajla vs heryerden engelliyor beni kadın neyapmaya çalişiyorsun diyor bir de bilemiyorum kocasi biliyor mu ailem biliyor konuştular eşim ağladı neymiş kızına sarılamamiş vs dramatikleştirio banada bu kötülüğü yapmamak için boşancam demişmiş ama evli gibide devam ettiriyordu benimle
Son kez denicez öyle karar aldık ama ne ben eskisi gibi olabilirim ne de o.Bu son bir daha yakalarsam bitecek.Kadın da kocasından boşanmak istemiyor bildirmek de istemiyor konuştuklarini..O zaman şöyle söyleyeyim
Onların ne yapmaya çalıştığı açık seninki muallak
Bu evliliğinin kurtulabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun
Kendine yakışanı yap
Şu adı evlilik olan medeni halini sonlandır
Kadının kocasi o kadar düşkün ki çocuklarina kadın derdi babaya daha düşkün beni tanımazlar pek die meğeraem belliymiş neden olduğu o annesiz kalmasin die istemiyor yuvalar yıkılmasin hep yapıcı oldu biliyorum onunla konuştuk ama eşim bitsin bozulsun yuvalar yeni bir hayat peşinde anlatabiliyormuymBu ne çarpık ilişkiler yahu? Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama garip geldi. Eşinizle o kadınının ne olduğu belli de. Siz de çok sakinsiniz. Ayrıca kadının kocası da ayrı bir sakinlik örneği. Böyle ilişkiler var mı gerçekten ya. Çok ilginç gerçekten.