Evli çocuklu

Öyle kitaplarda dizilerde ki gibi olmuyor gerçek hayat maleseff... dediğim gibi umarım siz yaşamazsınız da benim gibi de yapmazsanız
Gerçek hayatta aldatıldığı için boşanan milyonlarca kadın var. Ekstrem bir durummuş gibi bahsediyorsunuz. Kendi beceriksizliğinize çoçuğunuzun psikolojisini bahane ediyorsunuz. Mutlu olacaksanız burada yazılan şeyleri dikkate almayın, kaderinizi o karaktersiz kadının ellerine bırakın, dua edin ve bekleyin.

Kadının kocasına mesaj atma...git ve konuş

Ka
Kadın kocana göz koymuş çünkü memlekette başka adam yokmuş .. ya su kocalarınızı anlatırken madure gibi anlatmayın ya hu . Ne yapacağınızı ne konuda şaşırdınız o kısmı anlamadım yine konyao vasi kadar genis bir hemcinsim .

Benim kesinlikle ve kesinlikle affedemeyecegim ve bosanacagim bir durum. .Asla aldatilmayi affedemem.Bu durum gün yüzüne cikmis yapılacak sey adami rezil edip bosanmak . Birde kadin göz koymus demişsiniz adamm akilli olup cocugunu ve karısını dusunseymis.

Güzel arkadaşım mücadeleni anlıyorum.kalbine mantığına söz geçirememeni de..ama sen elinden gelenin çok fazlasını yapmışsın.gördüğün gibi olmayınca olmuyor.kimseyi rezil etmeye de kalkma derim.ne o kadını ne de kocanı..çünkü onları rezil ederken biliyorsun ki sen de rezil olacaksın..bırak onları nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.zaten onları bilen biliyor olacak.ama sen bu tabloda yer alma..emin ol asil kadın olarak hatırlanırsın,öyle bilinirsin.uzun vadede sen kazanırsın,onlar kaybeder.sen sessiz kal ve onları kendi haline bırak yeter ki..

Eşini sevdiğin için ona kıyamadığını düşünüyorum.belki ileride çocuğunuzun ona cephe almasından bile korkuyosundur.ama bu durum çocukla babası arasında..alırsa da onun bileceği iş.bu durumla yatıp kalkmayacak ya.kendi hayatı olacak..yoluna bakacak..aynısı eşin için de geçerli..
Soğuk kanlı ol,acını içinde yaşa..Yıkmak kolay demişsin ama bi arkadaş da demiş ya asıl yıkmak olan zor.Aynen öyle.Bak bu ilişkinizdeki çatlak kapanmayacak ama daha da derinleşecek.Ayrılırsan daha fazla acı çekmekten korktuğunu da biliyorum.Ama bu acının azı fazlası yok emin ol.Tüm acı bu işte.Aynı acı yani.Ama kendin için iyi birşey yapmış olucaksın sessizce ayrılırsan.Ve unutma, eşin sana ihanet ediyor olabilir, ama sana en büyük ihaneti yapan kendinsin.İnsanın kendine verdiği zarardan daha fazlasını kimse veremez.Ruhun almasa da şu güzel bedenine artık daha fazla ihanet etme ve onun yanında kalma.Kes at gitsin

İğrenç ya. Gerçekten bu midesizliğe dayanamıyrum. Herif başkasının karısıyla sevişiyor, aşık oluyor hala aynı evi aynı yatağı paylaşıyorsunuz. O bahane ettiğiniz kızınız ilerde size hak vermeyecek iyiki boşanmadın anne demeyecek haberiniz olsun.

Bunlar ayni is ortaminda calisiyormus, yinede
Gôrecekler birbirlerini,bu rahatsız etmiyormu sizi.
Kadin esinden ayrilip gelse, senin esinin dünya umurunda değil onunla hemen evlenecek gibi geldi bana.
Diyelimki ayrilmadi kadin eşinden, siz baristiniz, bu yasansnlardan sonra nasil devam edeceksin onunla, icin alicakmi onu, kafandaki acabalarla nasil başa çikıcaksin?

Kendine bunu yapma, birine en büyük ceza gitmektir. GÎT onun hayatindan. Mutluluklar dile ve git.

Mizaç olarak çok sakin ve sabırlı bir insan mısınızdır? Zira yorumlarınıza bakıyorum o kadar sakin, o kadar olağan bir şeymiş gibi konuşmalarınız. Ben aldatıldığımı öğrendiğimde ortalığı yıkmıştım hatta adamı dövmüştüm, bana aldığı kocaman büyümüş olan saksı çiçeğini yerinden söküp onunla vurmuştum hatta :)) 2 gün kaburgalarının acısından ağladı. Evde bana yılan gibi geliyordu gördükçe çıldırıyordum.
Sakinliğiniz beni çok şaşırtıyor. Sevgi değil de mantık üzerine mi kurulu evliliğiniz. Soğukkanlılığınızı korumanız ancak sevgi yoksa mümkün olabilir.

Çok güzel anlatmışsınız evet acı çekmekten korkuyorum ve dahabfazla ne kadar aci verebilir ona bakicam beynimde kafamda bitirmek istiyorum ben daha çok ozaman acı çekmem herhalde çok teşekkür ederim ilginiz için çok iyi geldi

Zina yok mu nasıl bu kadar eminsiniz? Vay be kaldı mı bu devirde böyle naif aşklar, Yeşilçam’la birlikte rafa kalktı diye biliyorum ben

Evet aynı yerdeler evet içim almayacak unutmaya çalişabilirmiyim bilmiyorum her gördüğümde aklıma gelecek çok zor bir kararin eşiğindeyim yaşayan bilir derler ya aynen öyle evet gitmeyi de çok düşündüm istedim ama 8 yılımız geçti ne bileyim bianda silip atamiyorum

Zina yok mu nasıl bu kadar eminsiniz? Vay be kaldı mı bu devirde böyle naif aşklar, Yeşilçam’la birlikte rafa kalktı diye biliyorum ben
Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim

Haklısınız ne diyeyim

Karakterle alakali gidebilmek bana göre.
Kimleri taniyorum 20 yıl evlilikten sonra arkasina bile bakmadan giden kadin.

Bütün yazilarini okudum, sen gitmiyceksin.
Ama o kadin ayrilir ayrılmaz eşin gidicek..

Yok aksine sakin olmaya çalişiyorum sadece ben fotoğraf albümümüzü parçaladim o mesajlari gördüğüm telefonu kırdım iyi şeyler değil bunlar övünmüyorum ha birde tırnaklarımla çizdim kanattım heryerini nasil canın aciyor mı die bağırmaktan sesim kısıldı okadar sakinimdir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…