Evli çocuklu

Karakterle alakali gidebilmek bana göre.
Kimleri taniyorum 20 yıl evlilikten sonra arkasina bile bakmadan giden kadin.

Bütün yazilarini okudum, sen gitmiyceksin.
Ama o kadin ayrilir ayrılmaz eşin gidicek..
20 yılda tüketmişlerdir belki birbirlerini ben de tükenmedi malesef keşke tükenseydi diyorsunuz ya gerçekten pişman olursa o da kocasini aldatan kadın oldu onun gözünde de öyle bakıyor olaya ben ise mücadeleci kadin mişim ona göre sevdiğini de söylüyor beni bu sevgi mi anlamadim kafam çok karışık

%99.9 boşamalısın..
En temizi birak gitsin naparsa yapsin. Sonu pek hayra alamet degil o adamin. Milletin esine bunu yapan biriyle ne isin var ki? Seni ne tehtid ediyor ne bosanmam diyor en guzeli boşa yoluna bak.

Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim

Ah güzel arkadaşım yapma bunu kendine. Seni çok iyi anlıyorum ben 2 yıl önce deliler gibi aptalca sevdiğim iki küçük çocuğumun babası tarafından aldatıldım ve boşandım.

Kafam öyle karışıktı, öyle doluydu ki. Önce söylediği yalanlara inandım, inanmak istediğim için inandım. Zaten bitiriyordu, yanlıştı dedi. Sen öğrenmesen kendiliğinden bitiyordu dedi. Ağladım saatlerce nasıl yaptın bunu bana , sen benim tutulduğum dalımdın dedim, benimle birlikte ağladı. Kadını aradım konuştum evli olduğunu bilmiyorum, öğrenince bitirmeye çalıştım dedi...

İnandım onlara. Canım acır, içim yanar bir süre ama unuturum, unutturur sevdiğim adam, bir defalık bir hatadır dedim önce. Ama bir yandan da hafiye oldum resmen. Ordan kurcala burdan karıştır. Ve öğrendim ki bana bitti diyen karaktersizler dakikalarca konuşmaya devam etmişler.

Yapma inanma. Evliyken aldatan bir insanın yalan söylemeyeceğini düzeleceğini sanma.

1 ay ne gelgitler yaşadım, 10 kg verdim depresyona girdim. 1 ayın sonunda anlaşmalı boşandım, hazmedemedim çünkü. Ve ne oldu 8 ay sonra evlendiler. Ayrılmışlardı ya hani, ben de yutmadım ya iyi ki.

Zor atlattım ama atlattım. İnan kendine yaptığın işkenceye değmez. Ben de 8 yıldır evliydim ne oldu? İlk birkaç ay depresyonun dibini gördüm ama sonra bir ayağa kalktım ki şimdi ben bile kendime şaşıyorum. Araç kullanmaktan deli gibi korkan ben arabamı aldım istediğim gibi geziyorum. Onun yaşatmadığı hayatı yaşıyorum.

Acını erteliyorsun sadece. Kendine saygını yitirirsin zamanla. Yada sen beklerken kocan olacak adam şartlarını ayarlar afedersin atar sana tekmeyi. O zaman hiç kaldıramazsın.

Hakkında hayırlısı olsun.

Yazmayacaktım dayanamadım. Maaşallah mideler konya ovası. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz. Nasıl kaldırabiliyorsunuz. Nasıl tekrar inanıp hiç birşey olmamış gibi evlilik birliğini devam ettirebiliyorsunuz. Şaştım kaldım pes.

Yapmanız gereken aldatıldığınızın kanıtlarını toplayıp yüklü bir tazminat ve nafaka isteyerek boşanmak. Boşanmadan önce bu kanıtları kadının kocasına tüm iğrenç ayrıntılarıyla yollamak. Sonra işyerlerine ve ailelerine ikisini de rezil etmek.

Ama yapmıyorsunuz çünkü kadının kocası kadından boşanırsa, kadın boşta kaldığı için sizin kocaya gider, sizinki de kadınla evlenmek için sizi boşar. Kadın bir dala tutunmadan diğerini bırakmak istemiyor, eşiniz de öyle.

Kadınla evlilik kesinleşene kadar eşiniz size iki üç tatlı şey söyleyip kendine bağlayacak. Başkasına aşık bir adamın donlarını yıkayıp ona yemek yapacaksınız. Kadınla sevişmediği için de cinsel ihtiyacını sizinle karşılayacak. Kadına güller, şiirler düşerken size kirli donlar düşüyor.

Çocuklar da ezik bir anneyle büyüdükleri için benzer insanlara dönüşecekler.

Nasıl bir yol seçerseniz seçin, şu anki gibi saçma sapan bir pozisyonda kalmayın. Bir an önce çizin yolunuzu. Ve kimseye ne eşinize, ne o kadına inanmayın. Bu kadar iyi kalplilerse niye sizi salak yerine koyup kandırmışlar ? Sizi saf görüyorlar, arada bir engel bile değilsiniz, iki söze kanıyorsunuz. Önce kafamda bitiricem derken kapının önüne konulacaksınız, tazminat nafaka alamadan. Kimse boşanmasa bile eşinize tekrar nasıl güvenip nasıl mutlu olacaksınız ki? Sizi kullanıyor şu an.

Gurur mutluluk getirmez demişsiniz ama ne mutlusunuz ne de gururlusunuz şu anda.

Anlamadıgım şey kocanızı neden savunmaya geçmişsniz sanki tüm hata o kadında gibi konuşmuşsınuz

Ve kocanızada o kadınada tazminat açabileceğiniz halde neden evlilğinize devam ediyorsunuz.

Biraz düzelecek inşallah durumu hissettm ama düzelmez. Hakkın olanı al ve hayatınu sıfırla bence.

Genişliğine inanamıyorum kusura bakma. Hala kocani savunmaya, sevgim bitmedi lafinin arkasina siginmaya, ve kadına kabahat bulmaya calisiyorsun. Cocuklarini da ayrilmamak icin bahane ediyorsun. Pislik iki kişi tarafindan yapilmis. Kadin bugun kocanla olmak istese o kocam dedigin adam senin gozunun yasina bakmayacak. Cocuklarini umursamayacak. Ortada evlilik mi kalmis? Bu kadar gurursuz olma lutfen. Kendin icin değilse de cocuklarin icin.

Bi arkadasimin basina da boyle bir sey gelmisti. Yalniz karsi taraf bosanip arkadasimin esiyle evlenmek istiyordu. Arkaasim bosanmak isteyince arkadasimin kayinvalidesi, kayinbabasi ve bi kac akraba toplanip kadinin is yerine gidip kadini rezil etmisler: biz gelinimizi birakmiyoruz, senin gibi namussuz birini asla oglumuzla olmasina izin vermicez diye konusmuslar tum calisanlarin icinde. Kepaze olmus kadin. Kocasi da duymus sonra birakti bu adamin pesini. Adam da panikledi esi bosanmak isteyince. Ikisi de kendi hayatina döndü. Suan mutlular sanirim

Ne güz
Ne güzel ne mutlu onlara

Bizde eşimle bir olup kadından intikam içim eşine mesajlari gönderecektik eşim kendi istedi benimle bir olup

Bizde eşimle bir olup kadından intikam içim eşine mesajlari gönderecektik eşim kendi istedi benimle bir olup
Çok mu safsınız?
Kocanız o boşansın da nikahıma alayım diye istiyor, amacı onu boşatıp sizden boşanmak.

Ne tuhafsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…