- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 37
-
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
20 yılda tüketmişlerdir belki birbirlerini ben de tükenmedi malesef keşke tükenseydi diyorsunuz ya gerçekten pişman olursa o da kocasini aldatan kadın oldu onun gözünde de öyle bakıyor olaya ben ise mücadeleci kadin mişim ona göre sevdiğini de söylüyor beni bu sevgi mi anlamadim kafam çok karışıkKarakterle alakali gidebilmek bana göre.
Kimleri taniyorum 20 yıl evlilikten sonra arkasina bile bakmadan giden kadin.
Bütün yazilarini okudum, sen gitmiyceksin.
Ama o kadin ayrilir ayrılmaz eşin gidicek..
%99.9 boşamalısın..Hanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almışdaha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Valla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim
Gururlu olduğumuzda bize saygı duyulur ve insan yerine konuluruzB
iliyorıyorum gurur güçlü yapar mutlu yapmaz
Bence insanları yok kapalı namaz kılıyor yapmaz diye düşünme ki liseyede gitmiyorlar el el tutuşup mesajlaşsınlar işlerinide görmüşlerdirValla dediği öyle bana bilemiyorum namazinda abdestinde orucunu tutan insanlar bunlar başörtülü kadın hatta ben açığım ama onun yaptığını öldürseler yapamazdim
Aralarinda zina yok yalnız
Ne güzel ne mutlu onlaraBi arkadasimin basina da boyle bir sey gelmisti. Yalniz karsi taraf bosanip arkadasimin esiyle evlenmek istiyordu. Arkaasim bosanmak isteyince arkadasimin kayinvalidesi, kayinbabasi ve bi kac akraba toplanip kadinin is yerine gidip kadini rezil etmisler: biz gelinimizi birakmiyoruz, senin gibi namussuz birini asla oglumuzla olmasina izin vermicez diye konusmuslar tum calisanlarin icinde. Kepaze olmus kadin. Kocasi da duymus sonra birakti bu adamin pesini. Adam da panikledi esi bosanmak isteyince. Ikisi de kendi hayatina döndü. Suan mutlular sanirim
Valla kime inananacağımı şaşirmiş durumdayımSiz de inandınız buna? Hem hadi diyelim yok farkı ne söyler misiniz?
Valla kime inananacağımı şaşirmiş durumdayım
Bizde eşimle bir olup kadından intikam içim eşine mesajlari gönderecektik eşim kendi istedi benimle bir olupBi arkadasimin basina da boyle bir sey gelmisti. Yalniz karsi taraf bosanip arkadasimin esiyle evlenmek istiyordu. Arkaasim bosanmak isteyince arkadasimin kayinvalidesi, kayinbabasi ve bi kac akraba toplanip kadinin is yerine gidip kadini rezil etmisler: biz gelinimizi birakmiyoruz, senin gibi namussuz birini asla oglumuzla olmasina izin vermicez diye konusmuslar tum calisanlarin icinde. Kepaze olmus kadin. Kocasi da duymus sonra birakti bu adamin pesini. Adam da panikledi esi bosanmak isteyince. Ikisi de kendi hayatina döndü. Suan mutlular sanirim
Çok mu safsınız?Bizde eşimle bir olup kadından intikam içim eşine mesajlari gönderecektik eşim kendi istedi benimle bir olup
Boşansak dahi kimseyle evlenmiceğine dair sözleşme imzalayacam deyip duruyorduÇok mu safsınız?
Kocanız o boşansın da nikahıma alayım diye istiyor, amacı onu boşatıp sizden boşanmak.
Ne tuhafsınız.
Hahaha.Boşansak dahi kimseyle evlenmiceğine dair sözleşme imzalayacam deyip duruyordu