Evli çocuklu

Eşiniz pişman olmaz hanımefendi. Kabullenin artık olsa bile yine aynı şeyleri zaman geçtikten sonra yapacak. Fırsat bulduğu anda o kadına ya da başkasına gidecek. Diyorum ya hiçbir şey yapamıyorsanız akrabalarına ailesine rezil edin. Facebook’tan mesajla bile rezil edebilirsiniz. Yapmayın bunu kendinize. Yazık sizede.
Umarim hiç bir kadının başına gelmez böyle birşey.o kadında böyle aldatan birisine yapma die uyarıyormuş kendi söylediğimi yaşıyorum şuan diyor

Siz hata yaptiniz mi hiççç ??? Ne düşündünüz pekii ???

Bir kez yapilan hatadır..
2.3.4 bilinçli istekli yapılır sonuçları göze alınır...

Konuyu açmaktaki amaç ne ?
Beynini söküp alamayız değil mi?
Bunun iğrenç olduğunu vurgulayıp boşan diyenlere de
Ahh konuşmak sallamak kolay deyip atarlanıyorsun..
Ee ne istiyosun?

Umarim hiç bir kadının başına gelmez böyle birşey.o kadında böyle aldatan birisine yapma die uyarıyormuş kendi söylediğimi yaşıyorum şuan diyor
Yazık ya, kaderin oyununa bak, görüyor musun?:kahve: Ne talihsiz insanlarsınız, kendiniz tercih etmemişsiniz ki bunları yaşamayı, kahpe feleğin bir oyunu bu, yazık, üzüldüm size:işsiz:

Kadınla sarılıp ağlaşmışsınızdır da siz:KK14:

Ee ne istiyosun?
Bu atarların onda birini de kocasına yapsa keşke!

Ee ne istiyosun?
iğrenç olduğunun bende farkındayim midesizsin sen die kaç defa bağırdım kırdım yıktım ortalığı hep beni sakinleştiriyor fln avukata da gittim sadece bekliyorum daha fazla ne kadar iğrençleşiebilir die görmek amacım burda benzer olaylarda ne yaptiniz die tecrübelerden yararlanmak amacindayim biraz olsun

O değil de sen ne kocana doğru dürüst kızgınsın ne kadına, kadınla kanka gibi konuşmuşsunuz enteresan... ya çok mu safsın acaba? Ne kadar ilginç ilişkiler ne diyelim halinizden memnunsanız yok sayıp yaşananları evliliğe devam edin, yok değilseniz bi zahmet avukatı kararlı olduğunuza ikna edip yolunuza bakın.

O değil de sen ne kocana doğru dürüst kızgınsın ne kadına, kadınla kanka gibi konuşmuşsunuz enteresan... ya çok mu safsın acaba? Ne kadar ilginç ilişkiler ne diyelim halinizden memnunsanız yok sayıp yaşananları evliliğe devam edin, yok değilseniz bi zahmet avukatı kararlı olduğunuza ikna edip yolunuza bakın.
Valla ben sadece fevri davranmıyorum anlatabiliyormuyum

Ö
Önceden kadınla arkadaştık zaten belki ondandırr

Her türlü yorum yapılmış cvp verilmiş anlamadım sayın konu sahibesi duymak istediğiniz cvp nedir Allasen ?
Umarım bu konu sosyal deney fln dır zira toplumsal yaralarımıza epey parmak bastınız değilse ben şurda biraz ağlıyacağım :cry:

Ö

Önceden kadınla arkadaştık zaten belki ondandırr
Daha kötü ya işte, yabancı olsa neyse bir de arkadaş kazığı yemişsin, daha kızgın olman lazım. Ben git kadını döv auç işle demiyorum zaten, burda bile kendisini alttan alta savunmuşsun, öyle naif bahsetmişsin ki, çok fena mağdurları oynayıp kandırmış seni.

iğrenç olduğunun bende farkındayim midesizsin sen die kaç defa bağırdım kırdım yıktım ortalığı hep beni sakinleştiriyor fln avukata da gittim sadece bekliyorum daha fazla ne kadar iğrençleşiebilir die görmek amacım burda benzer olaylarda ne yaptiniz die tecrübelerden yararlanmak amacindayim biraz olsun
Kusura bakmayın da kocanız kadar siz de midesizsiniz adam başka kadınla birlikte olmuş kadın boşansa derhal sizi silkeleyip onunla evlenecek ama siz hala boşanmıyorsunuz. Diğer kadının kocası hangi pozisyondaysa siz de aynı durumdasınız hiç farkı yok. Ya insan yanlış insana aşık olur tamam da af buyurun başkasının yatağında gönlünde gözü olan adamla nasıl beraber durur. Hiç çocuğunuzu da bahane etmeyin eşinize düşkün olan kopamayan çocuğunuz değil sizsiniz. Bakın kendinize büyük zarar veriyorsunuz insan gururunu kaybetti mi ardından özgüvenini sonra da ruh sağlığını kaybeder koparın atın şu çürümüş bağı

Daha kötü ya işte, yabancı olsa neyse bir de arkadaş kazığı yemişsin, daha kızgın olman lazım. Ben git kadını döv auç işle demiyorum zaten, burda bile kendisini alttan alta savunmuşsun, öyle naif bahsetmişsin ki, çok fena mağdurları oynayıp kandırmış seni.
Olabilir herşeyi beklerim ikiyüzlü şeytanmiş çünkü

Kusura bakmayın da kocanız kadar siz de midesizsiniz adam başka kadınla birlikte olmuş kadın boşansa derhal sizi silkeleyip onunla evlenecek ama siz hala boşanmıyorsunuz. Diğer kadının kocası hangi pozisyondaysa siz de aynı durumdasınız hiç farkı yok. Ya insan yanlış insana aşık olur tamam da af buyurun başkasının yatağında gönlünde gözü olan adamla nasıl beraber durur. Hiç çocuğunuzu da bahane etmeyin eşinize düşkün olan kopamayan çocuğunuz değil sizsiniz. Bakın kendinize büyük zarar veriyorsunuz insan gururunu kaybetti mi ardından özgüvenini sonra da ruh sağlığını kaybeder koparın atın şu çürümüş bağı
Düşünecem söylediklerinizi ve psikoloğa da gidicem zaten

Her türlü yorum yapılmış cvp verilmiş anlamadım sayın konu sahibesi duymak istediğiniz cvp nedir Allasen ?
Umarım bu konu sosyal deney fln dır zira toplumsal yaralarımıza epey parmak bastınız değilse ben şurda biraz ağlıyacağım :cry:
Ben duyacağımı anlayacağımı anladim merak etmeyin ilginize tşkler

vallahi kadına helal olsun kocasını ayrı senin kocanı ayrı seni ayrı idare ediyor..
iki lafla dünyayı etrafında döndürüyor.
sen şimdi kadına da acımışsındır..

Ben pek inandirici bulmadim. Herkes nasil inandi ona şaşiriyorum. Herşeyi geçtim, hiç bir erkek, eşini sevgilisi ile yakaladiktan sonra o kadin ile beraber kalmaz. Bu Türk erkek egemen kültürü ilede alakali değil. Evrensel birşey. Zimbabwedeki adamda beraber kalmaz.

Ve hiç bir kadin olaylari bu kadar sakin anlatip, ne kadar daha rezilleneceklerini beklemez. Ya doğuda olur ve kumasini kabul eder yada basar tekmeyi.

Yine iyi 20 sayfa olmuş diyorum ben :işsiz:

Kocasi çok yapıcı onu biliyorum yuvam bozulmasin istiyor ya da bilemiyorum ama cinsel haz değil istedikleri sevmişler aşık olmuşlar sebep bu.

ee başkasını sevip aşık olan adamla sevişmekteki ısrarın neden?
kendine nasıl yakıştırıyorsun bunu?
kendini nasıl ikna ediyorsun benim sevgim ikimize de yeter diye mi?

X