Aslında sevgilim böyle bir baskı yapmıyor ben mesela planlar yapıyorum 5 sene sonra ücretsiz izin hakkım var izin alacağım şunu yapacağım diyorum yap sevgilim diyor. Mesela tatil planı yapıyorum şuraya gidin buraya da gidin diyor. Bir de ben evcinmen bir karakterim aslında sizin gibi daha özgür ruhlu da değilim (umarım yanlış anlaşılmaz kendinize serseri dediniz diye dedim) ben bu kadar üzülmüşsem sizi düşünemiyorum bile. Sizi o şekilde sevmiş kabul etmiş ama değiştirmeye çalışmış. Görümcem ilk defa bir şey dedi ama zaten onda kafa bence var tatile gidiyorsun diyen kendi öz annemdi. Bazen bana kaynanadan daha çok kaynana oluyor. İşte kayınvalidenler bekler dedi ama onlar benden bile önce yazlıklarına gittiler. Hadi ben de onlarla gideyim desem ayılır bayılırdı. Bir de ben de biraz deli büyüdüm şımarık büyüdüm. Hiç böyle kısıtlama yoktu lisede bile kendim tatile giderdim arkadaşlarımla. Sevgilim olurdu annemle konuşurduk. Ne zaman ciddiye bindi değiştiler. Diyorum ya annem 18 olur olmaz kocaya kaçmış. Babam sanki dedemden gidip izin almış annem evden gelin çıkmış gibi bana böyle zulüm ettiler. Hem dini hem resmi nikahlı kocama salmadılar
eve 12de girsem hemej nerdeydinnnnnn. Evlilik teklifi aldım benim rızam var mı
ki getirdim aha bu benim sevgilim dedim. Tanıştılar. Daha ne onayı olsun. Tatile gittik bildiler. Ki biz evlenmeden de seks yapıyoruz annem de biliyordu. Beraber yaşamadık keşke yaşasaydık ama evime geldiğini biliyorlardı. Evlenince annem resmen nikahlı kocamla seks yapmama engel oldu ya
bi kere ailemin evine geldi ki hep gelirdi. Annemin işi vardı hadi git anne dedim. Yok gitmedi. Biz balkonda oturuyoruz yanımda oturuyor. Salona geçiyoruz geliyor. Herkes bi delirdi ya zaten artık dönüşü yok evliyiz yani. Ayrılırsak da ayrılcaz. Her türlü boşanacağız. En azından denemedim demem