Kocam hornet kullanmış gay mi

Seviyorum hala o yüzden çok zor oluyor gala onu düşünüyorum benden sonra ne yapar dahada batar mı diye öbür dünyasınıda düşünüyorum bilmiyorum
Adam kendi öbûr dunyasini düşünmemiş hal yoluna degil mok yoluna gitmiş.
Size bosadiniz diye gunah olmaz merak etmeyin

Kardeş muhakkak bir psikoloğada başvurun. biliyorum oradaki en ufak ayrıntı dahi hepimizi iğreti ediyor.
Ancak böyle bir eğilimin en baş harfi E'sinin bile önünü kesmek gerekiyor.
Elimizden geleni yapalım gerisi "TAKDİR" deriz.
Ama önce elimizden geleni yapalım🙏
Yoksa boşarız gider en kolayı zaten ne olacak derdik !

Toplum baskısı seni yanıltmasın, yapılması gereken konusunda aklını bulandırmasın.
Ilımlı Sevda Türküsev’i okuyorum sanki yazdıklarınızda. Neyse bi şey demeyeyim.

Soruyorum hep neden saklıyorsun neden çekiniyorsun diye utanıyorum diyor evet biraz kendime inanacak devam etmek için dal arıyor gibiyim sanki burda yazılanlara sanki sürekli onu haklı çıkaracak bir cevap arar gibiyim
Gündüz aile babası, gece travesti misali…

Çok iyi aferin haklısın…

Kocam 6 sene önce hornette ilk gay hesabını açmış ozaman kullanmamış ondan 2 sene sonra açmış ve 1.5 sene işte ayda 1 falan girip erkeklerle konuşmuş pasif demiş kendine adamlar fotoğraf atmış kendi attıklarını göremedim bana internetten bulup attım diyor ama kendinin omuzdan şortlu fotoğrafını kafa olmadan vücudunu tanıdım bizim ilişkimiz başlamadan 8 ay önce uygulamada son görülmesi ben evlendikten 1.5 sene sonra mail geçmişinde sanal kumarla ilgilili giriş yazıp ararken gördüm ararştırdım ve yıkıldım dünya başıma yıkıldı kimseye söylenmiyor beynimi kemiriyor cinselliğimiz normal ama ikimizinde evliliklerimiz ilk cinsel deneyimlerimiz o da bende utangacız sadece klasik normal ilişkimiz var benden şeyini kaçırır göstermez elletmez ben bunları hep utangaçlığına verdim onun aileside çok sorunluydu küçük yaşta şantiyelerde falan kaldı özgüveni eksiktir diye düşündüm. İkimizde geleneksel anadolu ailelerin çocuklarıyız. neyse söyledim gösterdim bulduklarımı bir dönem boşluktaydım dedi sadece ilgi görmek konuşmak için yaptım o anda dedi şuanda erkeklere karşı bir ilgim hoşlantım yok dedi hatırlamıyorum bilmiyorum o dönem niye öyle yaptım diyor ben ayrılmak istedim ikimizde ağladık çok üzüldüm ama hayır diyor gay değilim diyor yemin ediyor söyle diyorum öyleyse kimseye söylemem bu konuyu benim hakkıma girme hayır diyor bir şekilde beni ikna etti ayrılmadık ama bir dakka çalışmaşam boş kalsam beynimde sürekli bu düşünce kimseye anlatamıyorum ne düşüneceğimi şaşırdım biri bana anlatsa inanır mıydım adama bilmiyorum yardım edin
Yalan olduğunu biliyorsunuz bir erkek neden ilgi istese erkeklerden istesin ki normal tinder talan indirir kadınlardan alır o ilgiyi

Kocam 6 sene önce hornette ilk gay hesabını açmış ozaman kullanmamış ondan 2 sene sonra açmış ve 1.5 sene işte ayda 1 falan girip erkeklerle konuşmuş pasif demiş kendine adamlar fotoğraf atmış kendi attıklarını göremedim bana internetten bulup attım diyor ama kendinin omuzdan şortlu fotoğrafını kafa olmadan vücudunu tanıdım bizim ilişkimiz başlamadan 8 ay önce uygulamada son görülmesi ben evlendikten 1.5 sene sonra mail geçmişinde sanal kumarla ilgilili giriş yazıp ararken gördüm ararştırdım ve yıkıldım dünya başıma yıkıldı kimseye söylenmiyor beynimi kemiriyor cinselliğimiz normal ama ikimizinde evliliklerimiz ilk cinsel deneyimlerimiz o da bende utangacız sadece klasik normal ilişkimiz var benden şeyini kaçırır göstermez elletmez ben bunları hep utangaçlığına verdim onun aileside çok sorunluydu küçük yaşta şantiyelerde falan kaldı özgüveni eksiktir diye düşündüm. İkimizde geleneksel anadolu ailelerin çocuklarıyız. neyse söyledim gösterdim bulduklarımı bir dönem boşluktaydım dedi sadece ilgi görmek konuşmak için yaptım o anda dedi şuanda erkeklere karşı bir ilgim hoşlantım yok dedi hatırlamıyorum bilmiyorum o dönem niye öyle yaptım diyor ben ayrılmak istedim ikimizde ağladık çok üzüldüm ama hayır diyor gay değilim diyor yemin ediyor söyle diyorum öyleyse kimseye söylemem bu konuyu benim hakkıma girme hayır diyor bir şekilde beni ikna etti ayrılmadık ama bir dakka çalışmaşam boş kalsam beynimde sürekli bu düşünce kimseye anlatamıyorum ne düşüneceğimi şaşırdım biri bana anlatsa inanır mıydım adama bilmiyorum yardım edin
evet kesinlikle eşcinsel,neden kesinlikle dedim?çünki bir erkek yada kadın sırf merak ettiği için ayda bir değil yılda bir bile bakamaz midesi bulanır,şahsen ben bir kadını hayal edemem mümkün değil imkansız o kadar imkansızki dünya üzerinde iki kişi kalsak diğeri kadın olsa bir saniye bile aklımdan geçiremem bunları söylüyorum çünki cinsel eğilimlerde kesinlikler vardır ve arada bir yerde olmazsınız,birde bana çok tuhaf gelen birşey var ben bu konuyu çevremden çok duyuyorum ve eskidende varmış ama ayıp olmasın diye eşler idare ediyormuş laf söz olmasın diye ama şimdi o kadar çokki ben çok fazla duydum tek değilsiniz yani bu evliliğin sonu şu şekilde olur muhtemelen,eşiniz bir sevgili bulur fiziksel ve duygusal olarak ona yönelir siz de yıllarca yalnız kalır en sonunda boşanırsınız,bence şuanda boşanın zararın neresinden dönerseniz kardır hayatınızı ertelemeyin ve kesinlikle hiç bir erkek yada kadın eşcinsel değilse o tarz sohbetler edip paylaşımlar yapmaz bu konuda endişeniz olmasın adam eşcinsel.

Anlıyorum, kesinlikle katılıyorum, ama burada meselemiz insan. Bakın kardeşim şu durum dahi bugün pek çok ailenin yapamdığı birşey, bir arada durmak, bütün kazalara rağmen o kazaları atlatarak.
haklısın Yüzbinlerce kez haklısın, ancak o kişi bu fiili işlemedi daha bahsettiğine göre. Bundan dolayı direkt aldatıldım veya kullanıldım hissine kapılma rica ediyorum tüm iyiniyetimle ifade ediyorum.
Piyasada kuyruğu kesik "boşancı" çoktur. Gel dediğimi yap / Dükkanı kurmak çok zor, kapatmak çok kolay.
Haaaa ben bu fiilden eminim ve bu adamın bu yönü kesin dersen orada herkese susmak düşer sanada karar vermek düşer.
Hanımefendi kaza dediğiniz trafikte olur gay sitelerinde erkek aramak kaza sınıfına girmiyo. Kazaran gtü gitmiş adamın, kulağa nası geliyor?

Bazı yorumları okurken kafaların nasıl pırıl pırıl olduğunu tekrar anlamış oldum 🤣 hayatınızda hiç gay erkek görmediniz muhtemelen, boş boş tavsiyeler havada uçuşuyor. Arkadaşın kocası dükkanı başka yere açmış maalesef
Adam dülkkana girse kendine dildo alıp çıkacak bunlar hala açmak kolay kapamak zor hfhfh

Yorumun sadece ilk kısmına ithafen yazıyorum bu gay olduğunu öğrendim konularına bakarsanız istisnasız hepsinde erkekler ağlıyor 😂 kaybetmekten korkmakla alakası yok. Kimseye söyleyemedigi, duyulmasindan korktuğu bir şey eşi tarafından öğrenilen herkes önce bı ağlar zaten
Vallahi ilk kez böyle bir siteyi duydum vs . bilgimde yok o yüzden inanın bir şey de diyemiyorum. Bir de hamileyim ya gerçekten gey değilse diye de düşündüm . Kücük yaş cahilliği falan mı dedim? Sınanmakta istemeyince gerçekten belkide gey değildir diye düşüdüm. Ama aynı kaderi yaşayan tecrübe etmiş kişiler daha net konuşabilir. Eğer öyle bir durum varsa eşe Allah sabır versin. Fakat bu adam gey olsa izin günlerini ve ya boş saatlerini gey partneri ile geçirmez mi? ev de durmak istemez ki ? Ya da eşiyle ön sevişme arzulama yapamaz diye düşündüm ne bileyim işte

Boşanmayacaksanız tavsiyem strapon almanız yönünde olur. Evliliğinizi renklendirin, yıkmak kolay kardeşim, yapmaya bakın lütfen. Dükkan açık kalsın.
Okuduğun bölümün hakkını veriyorsun karşimm ..sayende lugatima yeni kelimeler ekleniyor..önce strapon u strafor yazacaktı yanlış yazdı herhalde dedim .

Sonra strapon nedir yazınca gerçeği öğrendim.. :olamaz:

Vallahi ilk kez böyle bir siteyi duydum vs . bilgimde yok o yüzden inanın bir şey de diyemiyorum. Bir de hamileyim ya gerçekten gey değilse diye de düşündüm . Kücük yaş cahilliği falan mı dedim? Sınanmakta istemeyince gerçekten belkide gey değildir diye düşüdüm. Ama aynı kaderi yaşayan tecrübe etmiş kişiler daha net konuşabilir. Eğer öyle bir durum varsa eşe Allah sabır versin. Fakat bu adam gey olsa izin günlerini ve ya boş saatlerini gey partneri ile geçirmez mi? ev de durmak istemez ki ? Ya da eşiyle ön sevişme arzulama yapamaz diye düşündüm ne bileyim işte
Biseksuel de olabilir, ya da gay olup yine eşiyle birliktelik yaşayabilir rol yaparak. Belki realiteye geçiş yapamamistir yani gerçek bı ilişki yaşayamamiştir ama bu onun gay olduğu gerçeğini değiştirmez. Çevresindeki erkeklerle ilişkilerini bile sorgulamaya başlar bı sure sonra. Çok mu samimi, acaba başka bişey mi var hiç emin olamayacak

Okuduğun bölümün hakkını veriyorsun karşimm ..sayende lugatima yeni kelimeler ekleniyor..önce strapon u strafor yazacaktı yanlış yazdı herhalde dedim .

Sonra strapon nedir yazınca gerçeği öğrendim.. :olamaz:
Al benden de o kadar. Bende interneten baktım o ne diye neler yapımışlar öyle neler 😅

Back
X