Kocam evde yenilik yapmıyor

Amcam böyleydi. Yengem bir gün evde kırılacak bir yer var (tam sebebini hatırlamıyorum) amcam da sallayıp duruyor diye almış eline balyozu, duvarı yarıya kadar kırıp bırakmış. Mecbur halletti o işi. Bir iki kere daha benzer şeyler olduktan sonra şimdi kendiliğinden yapıyor her şeyi yeter ki yengem girişmesin diye 😁 Sizinki bir de evi sevmiyor, taşınmak istemiyor, e boya yapmıyor, boyacı da istemiyor. Ne istiyor bu adam ? Şımarık bir tavrı olduğunu düşünüyorum. Sizin yapınızı anladım huzursuzluğa gelemiyorsunuz ama düşündüğünüz kadar büyük olay çıkacağını sanmıyorum. Bir aksiyon alma zamanı gelmiş. Badanası kötü ev her şeyi kötü gösteriyor vallahi haklısınız, bu yaz boya yaptık da ev sanki aydınlandı.

Bu adam böyle kumaşı böyle yani.
Asla değiştiremezsin ömrün çürür. Ancak tartışır dövüşürsün. Başka yere de sakın çıkma. Kira ödemesi kolay mı? Sana tavsiyem buna güvenerek yaşama. Her şeyde gözün kalır. Bebeğini büyüt bir işe gir. Canın ne istiyorsa yap. Sen şimdi boyacı çağırsan boyatıp öde desen nerden baksan 20 bin ister. E bu da hazırlıksız birinde bulunmaz yani ben de yok nakit mesela. Ben evi kendim boyadım. Yetenekli biri de değilim ama yaptım valla. Bir odanın boyası hata belli ediyordu diğerinin etmiyor. Bir daha belli etmeyenden alacağım. Bebekte daha küçükmüş yaza gidip alın boyayın. Kışın kuruması zor olur bebekle.

Back