- 15 Temmuz 2024
- 636
- 959
- 25
Eylüle biter diye düşündük.Biz de ev alıp kendi evimize çıkmıştık evlenirken. Evimiz kasımda teslim edildiği için aralıkta evlenmiştik. Zordu öğretmenim çünkü ve okulla çok zor oldu ama kendi evime çıkmak önceliğim olduğu için düğün tarihini Aralık’a çekmeyi sorun etmedim
Ailem istemedi diyemem ailem zaten tanıyordu kuzenimin arkadaşı kaynanam yengemin arkadaşı üstüne aynı yerde yaşıyorlar. Annem yaşını çok sorun etti. Kocaman adam sen çocuksun dedi. Babama zaten başta söylemedim bile ama öğrendi. Bir şey demedi ama biliyorum üzüldü. Öğrendiklerinde ben başka şehirdeydim ve o hafta sonu geliyordu. Çok güzeldi her şey. O gittiğinde hep ağlardım biraz drama Queen olabilirim bilmiyorum. Sonra ailemin yanına dönünce işte öyle saçma sapan davrandılar ki. Evlilik teklifi aldım ama sosyal medyada paylaşmadım. Sadece bir fotoğraf paylaştım onda da belli değildi yüzük. Bir akraba gidip ailesine aaaa nişanlanmış demiş. Babam da sen benim fikrimi almadan nasıl kabul edersin diye triplere girdi. Bana da çok düşkün. Anlattım bunun teklif olduğunu anlattım yokkkk Allah yok. Bu arada benim annem kocaya kaçmış yani. Sanki kendi gidip dedemin fikrini aldı. En son araya amcam girdi bizi barıştırdı. Zaten sevgilimi de sevgili olarak tanıştırmaya getirmiştim. Okulum bitmişti. Sevgilimi istemiyor değilim onu kocam olarak istiyorum. Ama ben evli kadın olmak istemiyorumE boşan seni tutan ne deseydiniz
İnsanların tek derdi günlük streslerini başkalarına yıkıp rahatlamak. O açıdan kimsenin olumsuz tecrübelerini benimseyip içselleştirmeyin . Bu sizin süreciniz olacak.
Yaşınız bence de evlilik için çok genç ama muhtemelen aileniz istemeyince kıymete bindi sevgiliniz.
Tabii eğer istemiyorsanız vazgeçebilirsiniz ya da erteleyebilirsiniz evliliği. Fakat sevgiliniz de başkasına gidebilir. Bu seçeneği de unutmayın