Kocam hornet kullanmış gay mi

Bence konu sahibine ne desek boş adam aktif olsa yine de içim almaz ama birde pasif yakında kizkiza kolkola gezersiniz.Adamin erkek arzuluyor ve onların dikkatini çekmek için foto atıyor siteye üye oluyor.konu sahibi de kimseyle birlikte olmadığına eminim diyor.Kusura bakmasın adam cooktan denemiştir insan deneyim yaşamadığı şeyi bu kadar bilmez ve bunun icin bu çabaya girmez.

Allah bilir yere sarı kula da düşmüştür :KK53:
1744394331339.webp

Kocam 6 sene önce hornette ilk gay hesabını açmış ozaman kullanmamış ondan 2 sene sonra açmış ve 1.5 sene işte ayda 1 falan girip erkeklerle konuşmuş pasif demiş kendine adamlar fotoğraf atmış kendi attıklarını göremedim bana internetten bulup attım diyor ama kendinin omuzdan şortlu fotoğrafını kafa olmadan vücudunu tanıdım bizim ilişkimiz başlamadan 8 ay önce uygulamada son görülmesi ben evlendikten 1.5 sene sonra mail geçmişinde sanal kumarla ilgilili giriş yazıp ararken gördüm ararştırdım ve yıkıldım dünya başıma yıkıldı kimseye söylenmiyor beynimi kemiriyor cinselliğimiz normal ama ikimizinde evliliklerimiz ilk cinsel deneyimlerimiz o da bende utangacız sadece klasik normal ilişkimiz var benden şeyini kaçırır göstermez elletmez ben bunları hep utangaçlığına verdim onun aileside çok sorunluydu küçük yaşta şantiyelerde falan kaldı özgüveni eksiktir diye düşündüm. İkimizde geleneksel anadolu ailelerin çocuklarıyız. neyse söyledim gösterdim bulduklarımı bir dönem boşluktaydım dedi sadece ilgi görmek konuşmak için yaptım o anda dedi şuanda erkeklere karşı bir ilgim hoşlantım yok dedi hatırlamıyorum bilmiyorum o dönem niye öyle yaptım diyor ben ayrılmak istedim ikimizde ağladık çok üzüldüm ama hayır diyor gay değilim diyor yemin ediyor söyle diyorum öyleyse kimseye söylemem bu konuyu benim hakkıma girme hayır diyor bir şekilde beni ikna etti ayrılmadık ama bir dakka çalışmaşam boş kalsam beynimde sürekli bu düşünce kimseye anlatamıyorum ne düşüneceğimi şaşırdım biri bana anlatsa inanır mıydım adama bilmiyorum yardım edin
Ne denilir bilmem ama tek bildiğim bişey var oda zor bir durum ALLAH yardımcın olsun

biseksuel kavramı da yumuşatma için oluşturulmuş herhalde...Gayligin laciverti, hatta bana göre bariz gaylik işte
bozukluk değil eğilim deyip de bunu yazmanıza anlam veremedim doğrusu.
Her gördüğümüzü erkek diye düşünmemek lazım, kankitomuz olabilir
ay çok garip bu bir bozukluk değil falan yazıp erkekten saymamışsınız gayleri çok ilginç.
galiba dışarıdan duyduğunuz savları yazıyorsunuz sadece bozukluk değil diyerek ama gerçek düşünceniz bu değil ya da hiç üstüne düşünmediniz?

(ben doğadaki bir anomali olduğunu düşünüyorum. sonradan bu yöne gidenlerde ise başka bir psikolojik soruna işaret ettiğini, tek başına ele alınamayacağını)

konu sahibinin hesap uçmuş o sebeple konuya yorum yapmıyorum. ikisinin de psikolojik durumuna üzüldüm.

bozukluk değil eğilim deyip de bunu yazmanıza anlam veremedim doğrusu.

ay çok garip bu bir bozukluk değil falan yazıp erkekten saymamışsınız gayleri çok ilginç.
galiba dışarıdan duyduğunuz savları yazıyorsunuz sadece bozukluk değil diyerek ama gerçek düşünceniz bu değil ya da hiç üstüne düşünmediniz?
(ben doğadaki bir anomali olduğunu düşünüyorum. sonradan bu yöne gidenlerde ise başka bir psikolojik soruna işaret ettiğini, tek başına ele alınamayacağını)

konu sahibinin hesap uçmuş o sebeple konuya yorum yapmıyorum. ikisinin de psikolojik durumuna üzüldüm.

Erkek değil derken cinsel işlevinden bahsediyor neyini anlamadınız? Siz cinsel anomali dersiniz o eğilim der ben üçüncü cins derim. Bana göre de anomali sakatlık içerdiği için çok daha beter bir tanımlama.

evet kesinlikle eşcinsel,neden kesinlikle dedim?çünki bir erkek yada kadın sırf merak ettiği için ayda bir değil yılda bir bile bakamaz midesi bulanır,şahsen ben bir kadını hayal edemem mümkün değil imkansız o kadar imkansızki dünya üzerinde iki kişi kalsak diğeri kadın olsa bir saniye bile aklımdan geçiremem bunları söylüyorum çünki cinsel eğilimlerde kesinlikler vardır ve arada bir yerde olmazsınız,birde bana çok tuhaf gelen birşey var ben bu konuyu çevremden çok duyuyorum ve eskidende varmış ama ayıp olmasın diye eşler idare ediyormuş laf söz olmasın diye ama şimdi o kadar çokki ben çok fazla duydum tek değilsiniz yani bu evliliğin sonu şu şekilde olur muhtemelen,eşiniz bir sevgili bulur fiziksel ve duygusal olarak ona yönelir siz de yıllarca yalnız kalır en sonunda boşanırsınız,bence şuanda boşanın zararın neresinden dönerseniz kardır hayatınızı ertelemeyin ve kesinlikle hiç bir erkek yada kadın eşcinsel değilse o tarz sohbetler edip paylaşımlar yapmaz bu konuda endişeniz olmasın adam eşcinsel.
Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Cinsel eğilimlerde kesinlik olsa biseksüel diye bir kavram olmazdı. Ki biseksüel tanıdığımda var ve gay arkadaşlarım da var. 2 tane çok yakın gay arkadaşımın ikisinede sormuştum daha önce, hiç bi kadınla denedin mi, belki yönelimin değişir demiştim, biri hayal bile edemiyorum asla dedi, diğeri 1 defa denedim bir daha asla yapamam dedi. Yani konu sahibinin eşi gay olsaydı zaten bir kadınla düzenli ilişki yaşayamazdı. Biseksüel arkadaşımda kadın ve şuan evli, 20 li yaşlarındayken bir kızdan hoşlanıyorum dedi ve bir süre denedi sonra da bir erkekle evlendi ve şuan öyle bir durum yok. Cinsellik arzudur, millet ayaktan hoşlanıyor 😂 kadın yada erkekten hoşlanması bu kadar imsansız değil yani.

Kocam 6 sene önce hornette ilk gay hesabını açmış ozaman kullanmamış ondan 2 sene sonra açmış ve 1.5 sene işte ayda 1 falan girip erkeklerle konuşmuş pasif demiş kendine adamlar fotoğraf atmış kendi attıklarını göremedim bana internetten bulup attım diyor ama kendinin omuzdan şortlu fotoğrafını kafa olmadan vücudunu tanıdım bizim ilişkimiz başlamadan 8 ay önce uygulamada son görülmesi ben evlendikten 1.5 sene sonra mail geçmişinde sanal kumarla ilgilili giriş yazıp ararken gördüm ararştırdım ve yıkıldım dünya başıma yıkıldı kimseye söylenmiyor beynimi kemiriyor cinselliğimiz normal ama ikimizinde evliliklerimiz ilk cinsel deneyimlerimiz o da bende utangacız sadece klasik normal ilişkimiz var benden şeyini kaçırır göstermez elletmez ben bunları hep utangaçlığına verdim onun aileside çok sorunluydu küçük yaşta şantiyelerde falan kaldı özgüveni eksiktir diye düşündüm. İkimizde geleneksel anadolu ailelerin çocuklarıyız. neyse söyledim gösterdim bulduklarımı bir dönem boşluktaydım dedi sadece ilgi görmek konuşmak için yaptım o anda dedi şuanda erkeklere karşı bir ilgim hoşlantım yok dedi hatırlamıyorum bilmiyorum o dönem niye öyle yaptım diyor ben ayrılmak istedim ikimizde ağladık çok üzüldüm ama hayır diyor gay değilim diyor yemin ediyor söyle diyorum öyleyse kimseye söylemem bu konuyu benim hakkıma girme hayır diyor bir şekilde beni ikna etti ayrılmadık ama bir dakka çalışmaşam boş kalsam beynimde sürekli bu düşünce kimseye anlatamıyorum ne düşüneceğimi şaşırdım biri bana anlatsa inanır mıydım adama bilmiyorum yardım edin
Üyeliği iptal olmuş ama eğer okuyorsa, hıv testi yaptırmanı tavsiye ederim hem eşine hem kendine, kimseyle birlikte olmadım demiş ama asla emin olamazsın bundan, yapmış olsa da söylemez. Maalesef hıv eşcinseller arasında çok yaygın şu hayatta herşey olabilir.

Erkek değil derken cinsel işlevinden bahsediyor neyini anlamadınız? Siz cinsel anomali dersiniz o eğilim der ben üçüncü cins derim. Bana göre de anomali sakatlık içerdiği için çok daha beter bir tanımlama.
eşcinsel cinsellik üremeyi saf dışı bıraktığı için doğadaki bir anomali demiştim. eşcinsel erkeği erkek değil olarak tanımlarsak üreme fonksiyonu olmadığı takdirde cinsiyetini reddederiz demek oluyor yani sakatlık manası asıl o zaman doğmuş olmaz mı?
üyenin söyledikleri kendi içinde çelişkili geldi yalnızca.

eşcinsel cinsellik üremeyi saf dışı bıraktığı için doğadaki bir anomali demiştim. eşcinsel erkeği erkek değil olarak tanımlarsak üreme fonksiyonu olmadığı takdirde cinsiyetini reddederiz demek oluyor yani sakatlık manası asıl o zaman doğmuş olmaz mı?
üyenin söyledikleri kendi içinde çelişkili geldi yalnızca.
İyi de üremesiz cinsellik anormaliyse eşcinsel erkeği kendi cinsel dünyamızda, erkek olarak tanımlayamıyoruz işte. Benim için bir kadın eşcinsel bir erkekle aynı anlama denk, ikisiyle de erkek yerine koyup sevişmeyeceğim.

Boşluğa düşen bir erkek gay sitelerinde boşluğunu doldurmaya çalışıyorsa erkeklere ilgi duyuyordur.Bunun başka bir anlamı yok.siz boşluğa bekarken düşen bir kadın olsanız lezbiyenlerin olduğu bir platforma görsellerinizi atar mısınız ? İlginiz varsa atarsınız yoksa aklınıza bile gelmez

İyi de üremesiz cinsellik anormaliyse eşcinsel erkeği kendi cinsel dünyamızda, erkek olarak tanımlayamıyoruz işte. Benim için bir kadın eşcinsel bir erkekle aynı anlama denk, ikisiyle de erkek yerine koyup sevişmeyeceğim.
üremesiz cinsellik yaşamak anomali anlamına gelmiyor çünkü sadece üreme için cinsellik yaşamıyoruz. ama cinselliğin doğada üremeyi ve sürekliliği üstlenme temelli bir işlevi olduğu için üreme temeli olmayan bir cinsellikte hormonal&psikolojik&yaradılışsal diğer boyutları devreye giriyor. eşcinsellik başka hayvan türlerinde de gerçekleşen bir durum, ben komple doğayı düşünerek anomali demiştim. kelimeye karşı çıkılabilir tabii yanlışım varsa ama biyolojik yönden söylediğim bir şey. cinsiyet ise evet cinsellikteki rolü belirleyen şey doğada ama bu rol değişince cinsiyeti ekarte ediyor gibi düşünmüyorum, sadece nesil devamlılığı sağlanmıyor yani üreme işlevi yok diye düşünüyorum. öyle yani

Nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Cinsel eğilimlerde kesinlik olsa biseksüel diye bir kavram olmazdı. Ki biseksüel tanıdığımda var ve gay arkadaşlarım da var. 2 tane çok yakın gay arkadaşımın ikisinede sormuştum daha önce, hiç bi kadınla denedin mi, belki yönelimin değişir demiştim, biri hayal bile edemiyorum asla dedi, diğeri 1 defa denedim bir daha asla yapamam dedi. Yani konu sahibinin eşi gay olsaydı zaten bir kadınla düzenli ilişki yaşayamazdı. Biseksüel arkadaşımda kadın ve şuan evli, 20 li yaşlarındayken bir kızdan hoşlanıyorum dedi ve bir süre denedi sonra da bir erkekle evlendi ve şuan öyle bir durum yok. Cinsellik arzudur, millet ayaktan hoşlanıyor 😂 kadın yada erkekten hoşlanması bu kadar imsansız değil yani.
adam eşcinsellerle muhabbetler ediyor,kadınla temasta bulunmuyor bir yerine dokundurtmuyor,eşcinsellere yönelik fantazi çamaşır vs şeylere bakıyor,yıllardır gay sitelerinde dolaşıp fotoğraf atıyor ama eşcinsel olduğuna emin olmayalammı😂😂😂

Boşlukta iken gay sitelerinde dolaşıp fotoğraf yüklemez kimse kolay kolay. Yani boşlukta çok çok kotuyken kumara başlayan,sigaraya başlayan,alkole yönelen en kötüsü Allah korusun mad*e bağımlısı olani gördüm de gidip gay sitesine üye olani görmedim. Çünkü orada yapılan muhabbet için gay değilse sağlam bir midesi olmalı bunu asla tercih yargılamak için söylemiyorum. Heteroseksüel bir erkek için boşluk anında gay sitesine üye olması hadi neyse oldu diyelim üstüne fotoğraf ekleyip konuşma yapması ve boşluk anina sığınması çok saçma.
Keşke şantiyedeki erkeklerle geyik yapıp toplanıyoruz insanları isletiyoduk çok gençtik falan deseydi. Çünkü boşanmayacaksiniz içiniz rahat ederdi en azından yalanla.

bu arada queer tabiri zaten tuhaf (anormal) anlamında olup hakaret anlamından çıkarılıp benimsenmiş bir tabir. eşcinselliğin veya aseksüelliğin erkek-kadın cinsiyet tanımlarından çıkarmayan bir durum olduğunu savunan bir görüş. biyolojik olarak nesil devamlılığı işlevine baktığımızda aseksüellik dahil olmak üzere evet bir anomalidir yani queerdir ama kadın veya erkek tanımından çıkarmaz bence. gariptir bu konuda onlara katıldığımı sayenizde anlamış oldum. cinsiyete topyekun karşı çıkanlar da var ama ben onu çok absürt buluyorum. hetero ilişkilerdeki haz alma-bağ kurma sebepli yapılan cinsellik dahil olmak üzere tüm üreme harici yapılan cinselliğin sıklığı, yapılma şekilleri, kişinin fantezileri vs. o anki psikolojik durum, öğrenilmişlikler ve hormonal sebeplerle değişiklik gösteriyor bence benim hayatımda da cinsellikteki kimliğim değişiklik göstermiştir zaman içinde psikolojik sebeplerle ki bunun içerisine eşcinsel ilişki dahi dahildir

Back
X