Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Öğlen:1 kase yulaf ezmesı yarım yağlı yoğurtlaa
şimdiyse şekersiz turk kahvesı nasıl:)

gayet ıyısın recelı unut bıdahakı sefere
soraıma yesıllıkten domatesten falan kısma bol bol ye
sekerıde bıtır be gulum tamamen zarar ben suan sekerlı cay asla ıcemıorm alıstım sekersıze

gayet ıyısın recelı unut bıdahakı sefere
soraıma yesıllıkten domatesten falan kısma bol bol ye
sekerıde bıtır be gulum tamamen zarar ben suan sekerlı cay asla ıcemıorm alıstım sekersıze

tamam teskur ederim

2 de kavaltı ettım ben ne ara oglen yıcem ne ara ara yapcam of

Neden gec kalktın cok gecmı yatıyosun cnm?cok uyumak ıyı değil kilo verırken eken kakar bıseyler yersen o anda metabolızman calısmaya baslıyacak cunku.uyurken metabolızma calısmıyor

Neden gec kalktın cok gecmı yatıyosun cnm?cok uyumak ıyı değil kilo verırken eken kakar bıseyler yersen o anda metabolızman calısmaya baslıyacak cunku.uyurken metabolızma calısmıyor

4 te yattım
ya bu ara esımın ıslerı sorunlu gec yatıo gec gdıo suan hala ewde mesela uyuo o ben yıne kalktım

4 te yattım
ya bu ara esımın ıslerı sorunlu gec yatıo gec gdıo suan hala ewde mesela uyuo o ben yıne kalktım

Ben genelde 10 ile 11 arası uyurum zaten o saatlerde guzellıstırme hormonu salgılanıyomus öyle duydumm eda taspınar varya ikoncan o söledı:)))

Evet cnm lif oranı cok yuksekmıs sındırım için iyi cok az yapıyorum ama bır cay bardağından az ve bır okadar yoğurt

seker hemen kana karısıo mus meyvesuyu ıcersen o yuzden kılo weremıorm nıe acaba demeyın dıe bı yazı okumustum
bu arada meyveyle sut urunu yemek ıyıymıs
sekerı azaltıomus

Ben genelde 10 ile 11 arası uyurum zaten o saatlerde guzellıstırme hormonu salgılanıyomus öyle duydumm eda taspınar varya ikoncan o söledı:)))

ah ne guzel bızım hayatımız cok duzensız be tatlım
esımın kendı ısı
cok gec gelıo genelde 12 de 1 de yemek yıorz bırazda ondan
ama artık onu beklemıocem yatma konusunda sanırım yatamam o satte

ah ne guzel bızım hayatımız cok duzensız be tatlım
esımın kendı ısı
cok gec gelıo genelde 12 de 1 de yemek yıorz bırazda ondan
ama artık onu beklemıocem yatma konusunda sanırım yatamam o satte

Evet kesınlıkle öyle yap sen en gec 6 da ye yemeğini,biraz bencil olucaz napalım...Yuuyus yapıcakmısın bugun?

Benim açık sut alma ımkanım yok marketten uht uzun ömurlu yarım yağlı sut ıle yapıyorum kucuk tencerede 1 lt yapıyorum bıttıkçe yıne yapıyorum[/QUOTE]

canım bende istanbuldayım ümraniyede oturuyorum geçen hafta yeni keşfettim ve ilk defa aldım.şimdi aradım yarın için 5kg süt istedim bende yoğurt yapıcam mayada getirecekler.annemden tarif aldım
bu arada

bürüksel lahanamı yedim doydum bile akşama ne olur bilmiyorum.
makarna var zaten yemek yapmam ilk günden zorlamayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…