Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Benim açık sut alma ımkanım yok marketten uht uzun ömurlu yarım yağlı sut ıle yapıyorum kucuk tencerede 1 lt yapıyorum bıttıkçe yıne yapıyorum

canım bende istanbuldayım ümraniyede oturuyorum geçen hafta yeni keşfettim ve ilk defa aldım.şimdi aradım yarın için 5kg süt istedim bende yoğurt yapıcam mayada getirecekler.annemden tarif aldım
bu arada

bürüksel lahanamı yedim doydum bile akşama ne olur bilmiyorum.
makarna var zaten yemek yapmam ilk günden zorlamayayım.[/QUOTE]

Ben kimseden mayalık yoğurt bulamıyacağım ıcın evde ki sutas hazır yoğurtla mayaladım ve super tuttu.Aksama yağsız bol lımonlu salata olabılır dıye dusundum

kızlar bı tavsıyem daha var sıze
yedıklerınızın kalorısını hesaplayın
ne kadar yaktgınızı hesaplayın

kızlar bı tavsıyem daha var sıze
yedıklerınızın kalorısını hesaplayın
ne kadar yaktgınızı hesaplayın

Ben gecen hafta bir kac gun hesapladım en fazla aldığın gunluk kalorı 1200 dü(biraz zor oluyor ama bazen tam anlamıyla bulamıyosun)

Ben kimseden mayalık yoğurt bulamıyacağım ıcın evde ki sutas hazır yoğurtla mayaladım ve super tuttu.Aksama yağsız bol lımonlu salata olabılır dıye dusundum[/QUOTE]

bnde umranıyedeyım bılıyomusn ehehhee

ben 700 kalorıyle kapadgımı bılıorm bazen

Senn baya baya iradeliymişsin gercekten..benım hafta bir gun ödul gunum var senın olacakmı eşim tatil gunu pazar gunu ama bu pazar değil yani gelecek pazar:)

Danscı gibi dans etmek gerek yok ben kendı çapımda edıyorum dansımı

nasıl dans ediyorsun bende evde tekim tekniği söyle uygulamaya başlayayım hiçde kıvrak değilimdir ama
bu arada sabah öğle menün gayet iyi yorum yapılmamış diye kızmışsın zaten az yiyince karında şişlik oluyo senin kaç günün oldu.

Ben kimseden mayalık yoğurt bulamıyacağım ıcın evde ki sutas hazır yoğurtla mayaladım ve super tuttu.Aksama yağsız bol lımonlu salata olabılır dıye dusundum

bnde umranıyedeyım bılıyomusn ehehhee[/QUOTE]

sütçünün numarasını verebilirim sor istersen adamı biraz önce aradım otobandayım dedi ama
bende mesaj attım adresi yarın getirecek ben yukarı dudulludayım komşu çıkacağız galiba

Ayna karsında muzık acıyorum,kıvrak olman önemlı değil önemli olan hareket etmek kalorı yakmak,ben kendı çapımda oynuyorum hatta çoğu zaman trambolınde gibi zıplıyorum o bıle cok faydalı bel kalınsa belını kıvırttırmaya çalısabılırsın.ben gecen haftadan berı sadece dıkkat edıyorum .Bugun tamamen basladım

bnde umranıyedeyım bılıyomusn ehehhee

sütçünün numarasını verebilirim sor istersen adamı biraz önce aradım otobandayım dedi ama
bende mesaj attım adresi yarın getirecek ben yukarı dudulludayım komşu çıkacağız galiba [/QUOTE]

bı dk senmı umranıyede olansın ben efe sandım
ben esensehır mah sanırım dıolar agaoglu bınaları varbılıonmu

bı vıdeo vardı kkda
orda vıdeoyla dans ettrıodu kadın ama spor amaclı
cok terletıomus onu bulalım

bahsettiğin video zumba cnm 1 saatte 500 kalori verdiriyor ama tamamlamak oldukça zor inanılmaz eğlenceli ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…