Benim açık sut alma ımkanım yok marketten uht uzun ömurlu yarım yağlı sut ıle yapıyorum kucuk tencerede 1 lt yapıyorum bıttıkçe yıne yapıyorum
bandımı kurmadıkı dun gece geldık sabah yaparım dedı hala uyuo yapmazsada ben 1 saat dans falan etcm delı gbı
bı vıdeo vardı kkdaDanscı gibi dans etmek gerek yok ben kendı çapımda edıyorum dansımı
kızlar bı tavsıyem daha var sıze
yedıklerınızın kalorısını hesaplayın
ne kadar yaktgınızı hesaplayın
canım bende istanbuldayım ümraniyede oturuyorum geçen hafta yeni keşfettim ve ilk defa aldım.şimdi aradım yarın için 5kg süt istedim bende yoğurt yapıcam mayada getirecekler.annemden tarif aldım
bu arada
bürüksel lahanamı yedim doydum bile akşama ne olur bilmiyorum.
makarna var zaten yemek yapmam ilk günden zorlamayayım.
Ben gecen hafta bir kac gun hesapladım en fazla aldığın gunluk kalorı 1200 dü(biraz zor oluyor ama bazen tam anlamıyla bulamıyosun)
bı vıdeo vardı kkda
orda vıdeoyla dans ettrıodu kadın ama spor amaclı
cok terletıomus onu bulalım
ben 700 kalorıyle kapadgımı bılıorm bazen
Danscı gibi dans etmek gerek yok ben kendı çapımda edıyorum dansımı
Senn baya baya iradeliymişsin gercekten..benım hafta bir gun ödul gunum var senın olacakmı eşim tatil gunu pazar gunu ama bu pazar değil yani gelecek pazar:)
Ben kimseden mayalık yoğurt bulamıyacağım ıcın evde ki sutas hazır yoğurtla mayaladım ve super tuttu.Aksama yağsız bol lımonlu salata olabılır dıye dusundum
nasıl dans ediyorsun bende evde tekim tekniği söyle uygulamaya başlayayım hiçde kıvrak değilimdir ama
bu arada sabah öğle menün gayet iyi yorum yapılmamış diye kızmışsın zaten az yiyince karında şişlik oluyo senin kaç günün oldu.
yok odul ayda bır olabılır butun haftanın bosa gtmesını ıstemıorm
bak buldum lınkı
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html
kızlar bı tavsıyem daha var sıze
yedıklerınızın kalorısını hesaplayın
ne kadar yaktgınızı hesaplayın
bnde umranıyedeyım bılıyomusn ehehhee
evetde eriniyorum ben kim hesaplayacak diye.
bı vıdeo vardı kkda
orda vıdeoyla dans ettrıodu kadın ama spor amaclı
cok terletıomus onu bulalım
bahsettiğin video zumba cnm 1 saatte 500 kalori verdiriyor ama tamamlamak oldukça zor inanılmaz eğlenceli ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?