Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ya buarada ben havuç-mısır karışımı salatayıı çok severim , bunun bildiğiniz bi zararı varmı kilo açısından :2:

hiç açık vermiyorsunuz sende
efeeylül ve sen favorimsiniz hem spor yapıp hemde yediklerinize dikkat ediyorsunuz.
sanda hemen bir maşallah diyorum canım

oh kusum
ıste 1 kacamagım var sıgara boregı yarım saat 10 gbıydı
ama sporumu yarım saat fazla yapmıstım ona dayanarak yedım galba bıde acayıp koktu

okadarcık
aralarda mınıt agzıma attıklaım var mınık peynır yada 1 zeytın yada 2 3 badem gbı

orantısını güzel yapıyorsun.
yediklerine göre spor yapıyosun.
en önemliside o zaten.

Sen supersın manken ıste dedığım bu eğer kacamak yaptıysan ekstra hareket cok ıyı gıdıyosun benım kafasınneymıs hareket demek bereket demek

Kızlar ayla-te tablodan cıkaralım bı gelıyor bı gelmıyor baslıycam dıyor bı yazıyor bırakıyor olmadı,francesca gelıyordu ıyıydı en son kılo aldını görmus nutella yıcem dıyordu oda dunden buyana gelmedı oda olmadı,şükran88 gelır heralde ama ne yıyor dıkkat edıyormu bılmıyoruz,selınay,cnıu ,mozeralla ve zuhre eklıyelım ınsallah bu arkadaslar ıstıkrarla yolumuza bırlıkte devam ederız

orantısını güzel yapıyorsun.
yediklerine göre spor yapıyosun.
en önemliside o zaten.

kız varya yedıgımde yemedgımde oldgumdan daha mutsuzum oderece kafayı yedım

sennde dıyetın ıyı gdıo bıde su kacamakların olmasaaaaaaaaaaa sende kesın 1 2 kg kadar werdın

bak ben gelmezsem bıle kaldrmayın valla ucarım yanınıza bılgısayarım bozulabılıo sık sık esım ewde olabılıo
dıyetımı sporumu bırakmam allahın ıznıyle

kız varya yedıgımde yemedgımde oldgumdan daha mutsuzum oderece kafayı yedım

sennde dıyetın ıyı gdıo bıde su kacamakların olmasaaaaaaaaaaa sende kesın 1 2 kg kadar werdın

pazara az kaldı :18:
bugünlerde evet ara ara oldu maalesef.
şampiyonlar belli zaten ilk 4 e falan girsem yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…