yok koymadım salca var bıber salcası acı
bıde 1 kasık yag
su
lahana
yemeğimi yedim geldim : 1 kase çorba , 1 adet küçücük ve incecik kabak dolması, 3 kaşık yoğurt. ekmek yok..
şimdide yeşil çayımı hazırlıycam.
hiç açık vermiyorsunuz sende
efeeylül ve sen favorimsiniz hem spor yapıp hemde yediklerinize dikkat ediyorsunuz.
sanda hemen bir maşallah diyorum canım
ya buarada ben havuç-mısır karışımı salatayıı çok severim , bunun bildiğiniz bi zararı varmı kilo açısından :2:
Süper gıdıyosun afıyet olsun
oh kusum
ıste 1 kacamagım var sıgara boregı yarım saat 10 gbıydı
ama sporumu yarım saat fazla yapmıstım ona dayanarak yedım galba bıde acayıp koktu
okadarcık
aralarda mınıt agzıma attıklaım var mınık peynır yada 1 zeytın yada 2 3 badem gbı
oh kusum
ıste 1 kacamagım var sıgara boregı yarım saat 10 gbıydı
ama sporumu yarım saat fazla yapmıstım ona dayanarak yedım galba bıde acayıp koktu
okadarcık
aralarda mınıt agzıma attıklaım var mınık peynır yada 1 zeytın yada 2 3 badem gbı
saol cnm yaa
şu bel bölgesindeki simidimsi şeyden bi kurtulayım hayırlısıyla
Sen supersın manken ıste dedığım bu eğer kacamak yaptıysan ekstra hareket cok ıyı gıdıyosun benım kafasınneymıs hareket demek bereket demek
ay kızmadınız bana sewındım ıdda edıorm sen benden cok werceksın kılo
orantısını güzel yapıyorsun.
yediklerine göre spor yapıyosun.
en önemliside o zaten.
Kızlar ayla-te tablodan cıkaralım bı gelıyor bı gelmıyor baslıycam dıyor bı yazıyor bırakıyor olmadı,francesca gelıyordu ıyıydı en son kılo aldını görmus nutella yıcem dıyordu oda dunden buyana gelmedı oda olmadı,şükran88 gelır heralde ama ne yıyor dıkkat edıyormu bılmıyoruz,selınay,cnıu ,mozeralla ve zuhre eklıyelım ınsallah bu arkadaslar ıstıkrarla yolumuza bırlıkte devam ederız
Etme cunku kolayca kılo veren bı yapım yok cnm
ya artık tartılın
pazar degılde ctesımı tartılsak
kız varya yedıgımde yemedgımde oldgumdan daha mutsuzum oderece kafayı yedım
sennde dıyetın ıyı gdıo bıde su kacamakların olmasaaaaaaaaaaa sende kesın 1 2 kg kadar werdın
belkı senle aynı gelırız ama sen 60 la basladın dımı ben 62 dım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?