aynen canım herşeyin hayırlısı.
annemin yanına gitsem komşuydu akrabaydı ona git buna git derken vakit geçecek bide misafirliğe gitme derdi geriyor.düşünsene teyzemler dayılar falan var normalde aramaz sormazlar bigün olsun,orda mecburiyetten gitmek zorunda kalıyosun yaa sinir oluyorum.
ablamda var malatyada iki tane yeğenim var ablama gitsem çocuklar artık ikiside okula gidiyo onlarla uğraşıyor bide benimle ilgilenecek yazık yaa ona
bide biz öyle hiç ayrı kalmadık özlerim kocamı
Ben senın için iyi olacağını düşünüyorum ablan ya da annen,gidersin misafirliğe bir cay ıcersın tamam:)zamanım kısıtlı dersın.Sen cocuk değilsın kı ablan senle uğassın:))cocuklar okula gıttığınde vakıt gecırırsınız sohbet edersiniz,caylar icersinizi.Desarj olursun.Bence kocısınle arada bır ayrı kalsanız daha güzel olur,özlemınız artsın işte ki aşkınız tutkulu olsun,değerinizi daha iyi anlayın.Sadece sızın ıcın değil bence tüm çiftler arada ufak ayrılık yasamalıdır..Bazen kafa dınlemek ayrı kalmak ilişkinin ömrünü uzatıyor.
akşama kadar bile eşimi özlüyorum o gelince etrafında dolaşıyorum özledim seni diyorum kedim benim diyo
bizde öyleyizz canım.Özlemek iyidirrr sensiz kalmasını hissettirmek,hıssetmek de iyidir bence.2008 den beri esımleyim cok ayrı kaldık her ayrı kalısımız sevgımızı güclendırdı diyebılırim.
canım bizde 3,5 yıl gibi zor bir nişanlılık süreci atlattık ailem izin vermiyordu buluşmamıza bıraksam bayram yapacaklardı o kadar yani düşün.
şimdi en küçüğünden en büyüğüne hepsi çok sever eşimi.
o zamanlardan kaldı sanırım birbirimize düşkünlüğümüz.
Olabılır bızım de sıkıntılıydı gerci:))kac yıldır evlıydın?
tamam buldum tablondanallah ayırmasın canım
aksama ne yemek yapıcaksın canım?
karar vermedim bugün pazara da gidicem.
sen ne yapıcaksın.
eylülüm hamile değilim.iki gündür okadar çok dua ediyorumki Allaha hamile olursam ne yapıcam diye korkuyordum.Allaha şükürler olsun değilmişim kan testi yaptırdım eve gelir gelmez hemencik yazayım dedim.1-2 ay dinlenip sonra hakkımızdan hayırlısı inşallah :26:
yarın ingilizce sınavımız var çok çalışmam lazım çok herkese iyi akşamlar
eylülüm hamile değilim.iki gündür okadar çok dua ediyorumki Allaha hamile olursam ne yapıcam diye korkuyordum.Allaha şükürler olsun değilmişim kan testi yaptırdım eve gelir gelmez hemencik yazayım dedim.1-2 ay dinlenip sonra hakkımızdan hayırlısı inşallah :26:
yarın ingilizce sınavımız var çok çalışmam lazım çok herkese iyi akşamlar
herkese selam,
bende işyerinden bu aralar giremiyorum çok yoğun işler
bugun tartıldım ve 74.8 çıktım eylülüm geçen hafta 75idim 200gr vermişim hiç yoktan iyidir..
düzenlersin canikom...
nerelerdesiniz yaaa herkes kayıp yine bende dahil :) sene sonu işler çok yoğun o yüzden giremiyorum fazla ara sıra bildirim yapmaya çalışıyorum sadece,
eylülcüm bu hafta 74,6 çıktım 200 gr vermişim güncelleyebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?