Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Ben senın için iyi olacağını düşünüyorum ablan ya da annen,gidersin misafirliğe bir cay ıcersın tamam:)zamanım kısıtlı dersın.Sen cocuk değilsın kı ablan senle uğassın:))cocuklar okula gıttığınde vakıt gecırırsınız sohbet edersiniz,caylar icersinizi.Desarj olursun.Bence kocısınle arada bır ayrı kalsanız daha güzel olur,özlemınız artsın işte ki aşkınız tutkulu olsun,değerinizi daha iyi anlayın.Sadece sızın ıcın değil bence tüm çiftler arada ufak ayrılık yasamalıdır..Bazen kafa dınlemek ayrı kalmak ilişkinin ömrünü uzatıyor.

akşama kadar bile eşimi özlüyorum o gelince etrafında dolaşıyorum özledim seni diyorum kedim benim diyo

akşama kadar bile eşimi özlüyorum o gelince etrafında dolaşıyorum özledim seni diyorum kedim benim diyo

bizde öyleyizz canım.Özlemek iyidirrr sensiz kalmasını hissettirmek,hıssetmek de iyidir bence.2008 den beri esımleyim cok ayrı kaldık her ayrı kalısımız sevgımızı güclendırdı diyebılırim.

bizde öyleyizz canım.Özlemek iyidirrr sensiz kalmasını hissettirmek,hıssetmek de iyidir bence.2008 den beri esımleyim cok ayrı kaldık her ayrı kalısımız sevgımızı güclendırdı diyebılırim.

canım bizde 3,5 yıl gibi zor bir nişanlılık süreci atlattık ailem izin vermiyordu buluşmamıza bıraksam bayram yapacaklardı o kadar yani düşün.
şimdi en küçüğünden en büyüğüne hepsi çok sever eşimi.

o zamanlardan kaldı sanırım birbirimize düşkünlüğümüz.

Olabılır bızım de sıkıntılıydı gerci:))kac yıldır evlıydın?

tamam buldum tablondanallah ayırmasın canım

Son düzenleme:
eylülüm hamile değilim.iki gündür okadar çok dua ediyorumki Allaha hamile olursam ne yapıcam diye korkuyordum.Allaha şükürler olsun değilmişim kan testi yaptırdım eve gelir gelmez hemencik yazayım dedim.1-2 ay dinlenip sonra hakkımızdan hayırlısı inşallah :26:
yarın ingilizce sınavımız var çok çalışmam lazım çok herkese iyi akşamlar

Hayırlısı olsun canım bence iyi olmus böylesi hazır değildın. dinlen kendıne gel topla kendıni zamanı geldığınde olur ınsallah sağlıkla...İyi çalışmalar canım güzel aksamlar

cnm benm dogru olan o bebegının daha saglıklı olması ıcın kan testlerını fılan yaptrıkı hemm sen hem esınn daha fasla yıpranmayın ınslll sonraa enn saglıklısındannn en hayırlısındann rabbım hayırlı bır gebelık yasatır ınsl sana canımm bu arada bız de dun ılk kalp atıslarımız duydkk 3 gun sonrada 2 .yımız bıtıyor ınsl rabbım dıleyen herkeslere yasatsın bu duygularııı ecmaınnnnn

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum bu aralar iş görüşmelerim kendi işlerim vs derken hiç fırsat bulamıyorum ((

bir de dönemsel hastalandığım için tartılmadım cünkü bir iki kilo oynayacak biliyorum.

ama yemeklerime hep dikkat ettim. abur cubur hiç yemedim. hastalığım bitsin tartılıp kilomu yazacağım :)))

herkese selam,
bende işyerinden bu aralar giremiyorum çok yoğun işler
bugun tartıldım ve 74.8 çıktım eylülüm geçen hafta 75idim 200gr vermişim hiç yoktan iyidir..
düzenlersin canikom...

herkese selam,
bende işyerinden bu aralar giremiyorum çok yoğun işler
bugun tartıldım ve 74.8 çıktım eylülüm geçen hafta 75idim 200gr vermişim hiç yoktan iyidir..
düzenlersin canikom...

Bence de hıc yoktan iyidir,guncelledım canım.

merhaba
bildirim yapayım didim ama kimseler yok
sabah,
2 galeta,1 dilim peynir,1 fincan yeşilçay

ara yok

öğlen 1 büyük kase düğün çorbası,az salata

ara.mandalinam var onu yiyebilirim belki 1-2 büskivi olabilir,

akşam, 5ymk kaşığı kadar kuru fasülye yemeği /1 dilim çavdar ekmeği ile

nerelerdesiniz yaaa herkes kayıp yine bende dahil :) sene sonu işler çok yoğun o yüzden giremiyorum fazla ara sıra bildirim yapmaya çalışıyorum sadece,

eylülcüm bu hafta 74,6 çıktım 200 gr vermişim güncelleyebilirmisin?

Kimse olmayınca bende gelmiyorum napim,guncelliyorum canım..

eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

73,90 oley oley :)
güncelleyebilirmisin canımmmm

hadi gelin kızlar artık formu boş bırakmayalım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…