canım balık köfteside yapabilirsin.aynı köfte gibi oluyor.
bende öyle seviyorum işte pişmiş ama diri duruyor yaa aynen öyle.olsada yesek
ısıtıcı falan açıyormusun peki ben henüz başlamadım.ayağıma akşamları polar ince battaniye atıyorum.
sarımsak sevmiyormusun sen.ben bayılırım tabi her zaman kullanamıyorum ama bayılıyorum.
show tw de zayıflayan iki bayanı gözteriyor.
canım balık köfteside yapabilirsin.aynı köfte gibi oluyor.
bende öyle seviyorum işte pişmiş ama diri duruyor yaa aynen öyle.olsada yesek
ısıtıcı falan açıyormusun peki ben henüz başlamadım.ayağıma akşamları polar ince battaniye atıyorum.
sarımsak sevmiyormusun sen.ben bayılırım tabi her zaman kullanamıyorum ama bayılıyorum.
show tw de zayıflayan iki bayanı gözteriyor.
Balığı sadece ızgara yapıyorum diğer tarfileri bilmiyorum.Daha acmadım doğalgazı ama yakın yani,ufo yanıyo sureklı 1 odada.Sarımsak severım cok kullanırım ama pişmiş olarak kokusu rahatsız ettığı ıcın..Ayağımda yun corap,ustumde polar altımda kalın esofman
bende tavada seviyorum sulu sulu kalmayacak.balık köftesine netten bak istersen bizimkilere geçen yıl yapmıştım.
farklı bir tat alıyorlardı ama balık olduğunu anlamamışlardı
çorabını arada çıkarıp öyle giyi tekrar eşim hep öyle söyler bana iyi geliyor gerçekten.
ben henüz açmadım doğalgazı ama bizede yakındır.
geçengün bende polar pijama aldım eşofman gibi üzeri desenli çok güzel daha giyimedim
Kızlar bu hafta 400gr vermişim.....
geçen hafta 75,4 idim bu hafta 75 çıktım
eylülcüm düzenlersin
bugun yediklerim
sabah 1 küçük kalıp peynir
salatalık-2 zeytin 3 küçük dlm çavdar ekmeği
ara yeşilçay 3 tane kraker
öğlen 1küçük balık tava,salata,1kase çorba
un helvası 2 kaşık-yeşilçay
akşam taze fasülye yemeğim var ondan yicem...
3lt su içicem..
kızlar bu haftayıda atlatayımda sonra başlıyacağım dikkat etmeye
Hep böyle diyosun nehirnedense o hafta hiç gelmiyor ne yedin yineee yaz çabukkk
boşver yediklerimi yazmayayım
yaa nehirr ne yedin yaş pastamı
dün kek ve cips yedim:18:
cips uzun zamandır yemiyordum kocişten gizlice aldım yedim
sabahta kalktım canım birşey istemedi bir dilim kek yedim
Olabılır seytana uydunama haftayı bekleme canım sabah kek yedın öğlen aksam corba falan ıc gecıstır esıtlenmıs olur,devam et dıkkat et artık..
canım yaa çok garibim bugünlerde hasta gibiyim ama hasta değilim.halsizim.
sanırım yine hamileyim yarın kursdan önce test yaptırcam sonra varsa doktora gidicem.
Mevsımsel de olabılır,kansızsın dıye de olabılır canım.Ne zaman regl gunun gecıkme varmı?bide düşük yaptıktan sonra bır-2 ay korunmak gerekmıyormu ben öyle duymustum.
b12 ve demir ilacımı alıyorum artık etde yiyorum.
yatak odasında kışlık kıyafetler ortada toplasam belki 1 saatimi alır ama halim yok biraz iş yapınca belim ağrımaya başlıyo.
27 ekimde düşük yapmıştım regli olmadım hesabıma göre 24 kasımda olmam lazım.
canım korunma olayını ilk başta düşünmedim piskolojim bozuktu biraz.
sonra korundum ama iş işten geçmiş olabilir.
şimdi ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum.
Yanı 3 gunun var,ama dedığım doğru dımı dınlenmen gerekıyor,sonucta bunyen yoruldu..Yanı sımdı yapıcak bır sey yok sen korunmaya devam et bence,yarın test yap evet doktorada danıs ona göre dıkkat edersın kendıne,herseyın hayırlısı olsun canım acıkcası vucudunu dınlendırmen gevsemen biraz stres atman lazım.Hamıleliğe kendını cok adapte ettin,olursada sağlıklı olsun insallah.Hıc bıseyı elleme canım kalsın ortada kendını ıyı hıssedınce yap hıc bısey senın sağlığından önemlı değil.Nehir eğer hamile değilsen bence senin hava değişimine ufak bir tatile ihtiyacın var.
evet canım normalde korunmak lazım vucudun kendisi toplaması gerekiyor.
kurs falan derken biraz kafayı dağıtıyorum.
regli öncesi stresde olabilir.demir eksikliği enerjimi falan aldı sabahları zor kalkıyorum kendime gelemiyorum gün içindede yerimden kalkamıyorum.
evet sanırım hamileleliğe kendimi çok adepte ettim.kürtajda çabuk topladım ama düşük beni çok sarstı.
bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay evde spor yapayım biraz kendimi toparlayayım diyorum.uğraşacak birşeyler bulmam lazım.
tatil çok iyi olur ama şimdi gidemeyiz bi yere.çok bunalırsam annemin yanına giderim özledim zaten
Tamam ama sımdıd strese girme,hersey olacağına varıyor biliyorsun.Kursa gıtmekle ıyı yaptın ama tatıl bambaska oluyor,esınle gitmenden bahsetmedım.Annenın yanına gidebilirsin 1 haftalığına süper olur senın ıcın hava değişimi,sporunuda yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?