Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ohh oh süperr :)benımde annem kahve yapıyor sımdı kahve keyfı yapcaz..:)hava sabah soğuktu ya esım derceye baktı 16 dı

bırısı keyıfff yapıyorrr dıgerı annesı ıle gene keyıff yapıyorr kızzzzzz gelınde yardım edın banaaa huhuuuuuuuu utumun yarısı kaldı yapılacakkk,kpss ye calısılacak,,tursumkurulacaka,melemenlıklerım yapılacakkk oooooo haa bırde kocıse yemek ve jıllıanın 3.bolumu yapılacak eee ben ne yapımm sımdıkkkkkk

neyse paylasıyımmm menumde
sabah
-08:00
-1 bardak su
-10:00-1 cay kasıgı ballı corek otu(artık he sabah yıyecegım zarırı olmaz umarım sade cokacı bende balla karıstırdım)
-11:00
-az yagda 1 yumurayı 2 catal kasarla pırsdımm
-1 dometes
-1 dılım cavdar ekmegi
-3zeytın

13:00
ara-yarımelma

bu arda pazara gıttım 2 st yuru yuru sonraaa
15:00
-1/2 lavas arasına bol yesıllıklı tavuk durum

ara
-yok

aksam
-karpuz yemeyi dusunuyorum sadece

*spor
-2 st yuruyus normalseyırde elınce 20 kg ıle
-jıllıan 3.bölümmm
*yesıl cay 2 kupa
*su 3 lt

pazardan tursuluk aldım melemenlık fılan onları yıkadım hazırladımm jıllıandan sonra onları yapacagm bgn jıllıanın 3.gunu bakalım nasıl gececekkkkkkkk

nasıl kızlarr pazar gunu 70 lerı gorurumuyum sızceeeeeeeee:18::18::18:

selamm nehır cımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

hehehe anne gibisi yok valla tatıldeyım canım hıc bısey yapmıyorumannem her gun yer sılıyor yemek yapıyor,anneme gidene kadar hakkım sana kolay gelsın şekerımmm

oda olur yanında da çay

sordum salata yap dedi doyurucu bi salata düşünüyorum nete bakıyorum.

selam canım.inşallah görürsün 70 leri ve 60 laı

ben bayamdan önce konservelerimi yaptım melemenlik ve sosluk olarak tam 2 günümü aldım baya uğraştım canım çıktı desem yeridir.52 kavanoz konservem var şimdi yine uygun domates bulursam almak isterim kışın süper oluyor vallahi

bugün bizim gelinle konuştum annemin yanına gitmişlerdi annem turşu yapmış banada gönderiyormuş

turşuya bayılıyorum evde var canım çekerse yerim

pazartesi temizlik dün ütü bugün birşey yapmadım birazdan pazar olayı var.

yarın etrafı süpürüp toz alırım.

bizimde işlerimiz oluyo canım seninki biraz üstüste gelmiş.benim bayramdan önceki halim gibi.
bayramdan önceki hafta başladım temizliğe canım çıktı 1 hafta boyunca.arefe günü akşam işim bitti.

şimdide keyif yapıyorum

suzancım fırça atıyosun menüye dikkat etmeyelim diye ama tavuklu lavaş dürümü falanda gözümden kaçmadı.

offf salata tutkunu oldum cıktım evlenmeden önce kesınlıkle yemezdım esımde bayılır sımdı esımden daha cok bayılıyorum annem sasırıyorr benı salata yerken tavuklu guzel olur bıde balıklı bol kırmızı lahana offf
domates konserve annem yaptı sımdılık 3 kavanoz ara ara yapıcaz ıyı oluyo suan markette domates 3 bucuk tl,kısında 4-5 tl falan bız köylu bır adam dan alıyoruz.

hehehe anne gibisi yok valla tatıldeyım canım hıc bısey yapmıyorumannem her gun yer sılıyor yemek yapıyor,anneme gidene kadar hakkım sana kolay gelsın şekerımmm

neee 52 kavanoz muuu gule gule ıyyın canım banada kayın valıde yapacak yanı beraber oturdugumuz ıcın ortak yapıyorrr beraber yıyoruzzz cok sukur
suzancım fırça atıyosun menüye dikkat etmeyelim diye ama tavuklu lavaş dürümü falanda gözümden kaçmadı.

ne 3,5 lıraya domatesmı kaldı kızzzz burda markette 99 kr koy pazarıındaa 1,5 lıra canımmm

işte tursum ve melemenımmm

Eki Görüntüle 499014 nasılll kızlar

bende seviyorum eşim klasik salatalar yiyormuş ben faklı salatalar yapınca çok beğendi.onunda favorisi salata.
kızarmış tavuk parçaları yapıyorum yada ince tavuk pane dilimleri yapıyorum çok güzel oluyor.haşlanmış pek sevmiyoum.
ben bayramdan önceki hafta almıştım kilosu 50 kuruş civarıydı sivri domates 3 kasa almıştım.bu hafta fiyatlar çıkmış havalar biraz serinledi onun etsikisi var galiba.

afiyetle yersiniz inşallah canım.
turşu hiç yapmadım ama bayılırım yaz kış affetmem yerim annem yapmış bana gönderiyormuş abimler getirecekler 1-2 güne kadar.içinde fasulye yok ben bayılırım da :)))
çok güzel oluyor domates kışın yemesi bende rendeden geçirip yaptım robotta.melemenlikte yapıyorum sos olarakta yemeklerde kullanıyorum sebze çorbalaında süper oluyo

4 kilo kırmızı biberleri doğrayıp attım buzluğa 2 hafta önce yeşil biberlerimde var.
elimin altında hazır birşeylerin olmasını çok seviyorum.
haşlanmış nohutum fasulyem mutlaka vardır buzlukta.
maydonozda atıyorum doğrayıp çorbaya böreğe güzel oluyor.
salatalığı rendeleyip atıyorum bu yıl yapmadım cacığa güzel oluyor.
bezelye koyamadım bu yıl

patlıcanla pek aram iyi değil severim aslında ama kızartma közleme kanıyaık hariç aklıma birşeyi gelmiyo ara sıra alıyorum bende.

Son düzenleme:

canım elınıze sağlık yalnız bısey sorucam o kavanoz bıraz bos duruyor sanırım dolu olması gerekıyor konserve de ben öyle bılıyorum..
Burda da markette 3 bucuk ıle 4 lıra arasında kahvaltılık yenılecek domates,yemeklık domatesse markette 1 bucuk lıra yada 2 lıra,bız konservelık 1 lıraya köylu bır adamdan alıyoruz oda cok sulu cıkıyor cok memnun değiliz hehe burası pahalı canım Kayserı de değilmisin sen?benım taktığım konu limon 4 bucuk 5 lıra,mersıde kı(mersınden gidiyor hereyere)orda bıle 4-5 lıraydı cok yuksek esımde lımon hastası

canım salata ıkı kısılıkmı ya az yapmıssın ben onu tek basıma yerım hatta fazlasını

Bırde tursuyu falan bız yesıl zeytını de kendımız yapıyoruz,plastık kavanoz kullanmamalıyız uzmanlar bas bas bağrıyorrr,cam sağlıktır dıyee bır kac tane cam alıcaz hersene aynı seye kurulur tursu(gercı ben tursu yapmıyorumda)

selam kızlar,
bugün geç kalktık eşim şimdi gitti dün akşamda geç yattık maç izledi.uyku düzenim bozelunca kendime gelemedim.gece yatmadan pencereyi kapatıp öyle yattık sabah kaltığımda donuyordum resmen.hala da öyle çok üşüyorum.regli oldum en sonunda kaç gündür süründürüyordu beni.acayip halsizim
cumartesi eşimin iş arkadaşlarından birisi evleniyormuş düğün ortamlarını sevmem gürültülü ve kalabalık olduğu için neyse düğüne kadar 2 gün boyunca dikkat etmem lazım :18:belki şişkinliğimde gider :18:

sabah
1kk köy peyniri
2 siyah zeytin
domates salatalık
bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…