bide esım teknolıjı hastası benım ıcın hıc farketmez ısımı görsun
iyi seyirler canım görusuruz
izledim geldim.
bugün pazar var bide akşam ne yapsam konusu:44:
bızım temızlık günü dunden kalma zeytın yağlı yesıl fasulye var bıde mantarlı tavuk sote yanına azıcık makarna ve salata tamamdır:)
eşimde fazla birşey yemek istemiyor akşamları bende karar veremedim melemen yapsam mı diye düşünüyorum.
evet canım dün keyif yaptım akşamda film izledik tvde birazdan yine izleyeceğim her türlü film izliyorum omantik,romantik komedi bugünlerde tecihim oluyo
canım benimde bugünlerde lekelenmem var dün regli olucam gibi oldum sonra birşey yok dengem bozuldu.1 haftadırda bi garip stresli bi haldeyim kilo almamda bundan oldu galiba bide sabahları doktorun verdiği demir ilacı var onu içiyorum günde bir tane sabah içtim 6 tane kalmış.vucudum kendini toparlamaya çalışıyo galiba.
güya kilo vermeye çalışıyorum 3 gündür bakıyorumda 1 arpa boyu yolu gitmemişim.
ohh oh süperr :)benımde annem kahve yapıyor sımdı kahve keyfı yapcaz..:)hava sabah soğuktu ya esım derceye baktı 16 dı
bırısı keyıfff yapıyorrr dıgerı annesı ıle gene keyıff yapıyorr kızzzzzz gelınde yardım edın banaaa huhuuuuuuuu utumun yarısı kaldı yapılacakkk,kpss ye calısılacak,,tursumkurulacaka,melemenlıklerım yapılacakkk oooooo haa bırde kocıse yemek ve jıllıanın 3.bolumu yapılacak eee ben ne yapımm sımdıkkkkkk
neyse paylasıyımmm menumde
sabah
-08:00
-1 bardak su
-10:00-1 cay kasıgı ballı corek otu(artık he sabah yıyecegım zarırı olmaz umarım sade cokacı bende balla karıstırdım)
-11:00
-az yagda 1 yumurayı 2 catal kasarla pırsdımm
-1 dometes
-1 dılım cavdar ekmegi
-3zeytın
13:00
ara-yarımelma
bu arda pazara gıttım 2 st yuru yuru sonraaa
15:00
-1/2 lavas arasına bol yesıllıklı tavuk durum
ara
-yok
aksam
-karpuz yemeyi dusunuyorum sadece
*spor
-2 st yuruyus normalseyırde elınce 20 kg ıle
-jıllıan 3.bölümmm
*yesıl cay 2 kupa
*su 3 lt
pazardan tursuluk aldım melemenlık fılan onları yıkadım hazırladımm jıllıandan sonra onları yapacagm bgn jıllıanın 3.gunu bakalım nasıl gececekkkkkkkk
nasıl kızlarr pazar gunu 70 lerı gorurumuyum sızceeeeeeeee:18::18::18:
selamm nehır cımmmmmmmmmmmmmmmmmm
oda olur yanında da çay
bırısı keyıfff yapıyorrr dıgerı annesı ıle gene keyıff yapıyorr kızzzzzz gelınde yardım edın banaaa huhuuuuuuuu utumun yarısı kaldı yapılacakkk,kpss ye calısılacak,,tursumkurulacaka,melemenlıklerım yapılacakkk oooooo haa bırde kocıse yemek ve jıllıanın 3.bolumu yapılacak eee ben ne yapımm sımdıkkkkkk
neyse paylasıyımmm menumde
sabah
-08:00
-1 bardak su
-10:00-1 cay kasıgı ballı corek otu(artık he sabah yıyecegım zarırı olmaz umarım sade cokacı bende balla karıstırdım)
-11:00
-az yagda 1 yumurayı 2 catal kasarla pırsdımm
-1 dometes
-1 dılım cavdar ekmegi
-3zeytın
13:00
ara-yarımelma
bu arda pazara gıttım 2 st yuru yuru sonraaa
15:00
-1/2 lavas arasına bol yesıllıklı tavuk durum
ara
-yok
aksam
-karpuz yemeyi dusunuyorum sadece
*spor
-2 st yuruyus normalseyırde elınce 20 kg ıle
-jıllıan 3.bölümmm
*yesıl cay 2 kupa
*su 3 lt
pazardan tursuluk aldım melemenlık fılan onları yıkadım hazırladımm jıllıandan sonra onları yapacagm bgn jıllıanın 3.gunu bakalım nasıl gececekkkkkkkk
nasıl kızlarr pazar gunu 70 lerı gorurumuyum sızceeeeeeeee:18::18::18:
selamm nehır cımmmmmmmmmmmmmmmmmm
sordum salata yap dedi doyurucu bi salata düşünüyorum nete bakıyorum.
selam canım.inşallah görürsün 70 leri ve 60 laı
ben bayamdan önce konservelerimi yaptım melemenlik ve sosluk olarak tam 2 günümü aldım baya uğraştım canım çıktı desem yeridir.52 kavanoz konservem var şimdi yine uygun domates bulursam almak isterim kışın süper oluyor vallahi
bugün bizim gelinle konuştum annemin yanına gitmişlerdi annem turşu yapmış banada gönderiyormuş
turşuya bayılıyorum evde var canım çekerse yerim
pazartesi temizlik dün ütü bugün birşey yapmadım birazdan pazar olayı var.
yarın etrafı süpürüp toz alırım.
bizimde işlerimiz oluyo canım seninki biraz üstüste gelmiş.benim bayramdan önceki halim gibi.
bayramdan önceki hafta başladım temizliğe canım çıktı 1 hafta boyunca.arefe günü akşam işim bitti.
şimdide keyif yapıyorum
hehehe anne gibisi yok valla tatıldeyım canım hıc bısey yapmıyorumannem her gun yer sılıyor yemek yapıyor,anneme gidene kadar hakkım sana kolay gelsın şekerımmm
sordum salata yap dedi doyurucu bi salata düşünüyorum nete bakıyorum.
selam canım.inşallah görürsün 70 leri ve 60 laı
ben bayamdan önce konservelerimi yaptım melemenlik ve sosluk olarak tam 2 günümü aldım baya uğraştım canım çıktı desem yeridir.52 kavanoz konservem var şimdi yine uygun domates bulursam almak isterim kışın süper oluyor vallahi
bugün bizim gelinle konuştum annemin yanına gitmişlerdi annem turşu yapmış banada gönderiyormuş
turşuya bayılıyorum evde var canım çekerse yerim
pazartesi temizlik dün ütü bugün birşey yapmadım birazdan pazar olayı var.
yarın etrafı süpürüp toz alırım.
bizimde işlerimiz oluyo canım seninki biraz üstüste gelmiş.benim bayramdan önceki halim gibi.
bayramdan önceki hafta başladım temizliğe canım çıktı 1 hafta boyunca.arefe günü akşam işim bitti.
şimdide keyif yapıyorum
suzancım fırça atıyosun menüye dikkat etmeyelim diye ama tavuklu lavaş dürümü falanda gözümden kaçmadı.
offf salata tutkunu oldum cıktım evlenmeden önce kesınlıkle yemezdım esımde bayılır sımdı esımden daha cok bayılıyorum annem sasırıyorr benı salata yerken tavuklu guzel olur bıde balıklı bol kırmızı lahana offf
domates konserve annem yaptı sımdılık 3 kavanoz ara ara yapıcaz ıyı oluyo suan markette domates 3 bucuk tl,kısında 4-5 tl falan bız köylu bır adam dan alıyoruz.
bende seviyorum eşim klasik salatalar yiyormuş ben faklı salatalar yapınca çok beğendi.onunda favorisi salata.offf salata tutkunu oldum cıktım evlenmeden önce kesınlıkle yemezdım esımde bayılır sımdı esımden daha cok bayılıyorum annem sasırıyorr benı salata yerken tavuklu guzel olur bıde balıklı bol kırmızı lahana offf
domates konserve annem yaptı sımdılık 3 kavanoz ara ara yapıcaz ıyı oluyo suan markette domates 3 bucuk tl,kısında 4-5 tl falan bız köylu bır adam dan alıyoruz.
afiyetle yersiniz inşallah canım.neee 52 kavanoz muuu gule gule ıyyın canım banada kayın valıde yapacak yanı beraber oturdugumuz ıcın ortak yapıyorrr beraber yıyoruzzz cok sukur
ne 3,5 lıraya domatesmı kaldı kızzzz burda markette 99 kr koy pazarıındaa 1,5 lıra canımmm
işte tursum ve melemenımmm
Eki Görüntüle 499014 nasılll kızlar
afıyet sıfa olsundaabu st de ne ısın vr kıs bende tam kepenklerı kapadım gıdıyrdummm
afıyet sıfa olsundaabu st de ne ısın vr kıs bende tam kepenklerı kapadım gıdıyrdummm
neee 52 kavanoz muuu gule gule ıyyın canım banada kayın valıde yapacak yanı beraber oturdugumuz ıcın ortak yapıyorrr beraber yıyoruzzz cok sukur
ne 3,5 lıraya domatesmı kaldı kızzzz burda markette 99 kr koy pazarıındaa 1,5 lıra canımmm
işte tursum ve melemenımmm
Eki Görüntüle 499014 nasılll kızlar
bende seviyorum eşim klasik salatalar yiyormuş ben faklı salatalar yapınca çok beğendi.onunda favorisi salata.
kızarmış tavuk parçaları yapıyorum yada ince tavuk pane dilimleri yapıyorum çok güzel oluyor.haşlanmış pek sevmiyoum.
ben bayramdan önceki hafta almıştım kilosu 50 kuruş civarıydı sivri domates 3 kasa almıştım.bu hafta fiyatlar çıkmış havalar biraz serinledi onun etsikisi var galiba.
afiyetle yersiniz inşallah canım.
turşu hiç yapmadım ama bayılırım yaz kış affetmem yerimannem yapmış bana gönderiyormuş abimler getirecekler 1-2 güne kadar.içinde fasulye yok ben bayılırım da :)))
çok güzel oluyor domates kışın yemesi bende rendeden geçirip yaptım robotta.melemenlikte yapıyorum sos olarakta yemeklerde kullanıyorum sebze çorbalaında süper oluyo
4 kilo kırmızı biberleri doğrayıp attım buzluğa 2 hafta önce yeşil biberlerimde var.
elimin altında hazır birşeylerin olmasını çok seviyorum.
haşlanmış nohutum fasulyem mutlaka vardır buzlukta.
maydonozda atıyorum doğrayıp çorbaya böreğe güzel oluyor.
salatalığı rendeleyip atıyorum bu yıl yapmadım cacığa güzel oluyor.
bezelye koyamadım bu yıl
patlıcanla pek aram iyi değil severim aslında ama kızartma közleme kanıyaık hariç aklıma birşeyi gelmiyo ara sıra alıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?