yaparız canım ınsallah barı polıyanacılık oynuyalım
Bizde daha balayı yapmadık yakurban tatılını dusunuyorum 4 gunluk bı yerler bakcam artıkk..
ınsallah canım ya
geç olsun güç olmasın cnmmmeğer gitmediyseniz abant yada kapadokya süper kesinlikle tavsiye ederim , hele kurban bayramı tatili oraların tam en iyi mevsimine denk geliyor abanta gitmedim bir arkadaşım gitmişti ve çok övmüştü, ama kapadokyaya 2 kere gittim ve birkaç kere daha gidebilirim tek kelimeyle harika !
eşinle çok romantik zamanlarda geçirebilirsin harika yerler varşarap mahzenleri falan süperdir bizde eşimle gitmeyi planlıyoruz kurban tatili için, kış tatilinde de uludağ yada palandöken, ve gelecek yaz çeşme / alaçatı , sonrada bebek Allah nasip ederse plana bak
sımdı kapadokya ve abanta tekrar baktımda cok guzeller ya
sozun bıttı yerdeyız
olucak olucak
Evet tam dusunduğum gıbı abant yada nevsehır dusunuyorum bıze yakın yerler olsun cunku gunumuz az abant kar olsa bıraz daha ıyı ama bolu tehlıkelı olurplanlarınız supermısss gıdersınız ınsallah bızede anlat tavsıyeler ver:))kapadokya ön planda bıde karsılasıyormusuz
sımdı kapadokya ve abanta tekrar baktımda cok guzeller ya
Umutsuz vaka değiliz ya sen ona bak:)))sende felsefecı gıbısın nıetsche''ümit kötuluklerın en kötusudur cunku ıskenceyı uzatır''kafasındasın
az sonra ne yapıcaksın?cevap yazmıssın cok gec değilmii
bizimde kapadokya şuan kesin gibi, gerçekten birde karşılaşsak süper olur cnmm2008de mezun olduktan sonra evlerimize döndüğümüz için evlenene kadar yani 3.5 sene boyunca hiç doyasıya görüşemedik, aradaki mesafe 15saatti ve ikimizde çalıştığımız için haydi deyince çıkıp gelemiyorduk, izin vs çok sıkıntılıydı, ogünlerden kalma bir uhde var içimizde evlenince gezebildiğimiz kadar gezicez diye , inş gerçekleştirmek nasip olur hepimize
gerçekten çok güzeller yaa abant atmosferi nasıl farklı dimi
bizimde kapadokya şuan kesin gibi, gerçekten birde karşılaşsak süper olur cnmm2008de mezun olduktan sonra evlerimize döndüğümüz için evlenene kadar yani 3.5 sene boyunca hiç doyasıya görüşemedik, aradaki mesafe 15saatti ve ikimizde çalıştığımız için haydi deyince çıkıp gelemiyorduk, izin vs çok sıkıntılıydı, ogünlerden kalma bir uhde var içimizde evlenince gezebildiğimiz kadar gezicez diye , inş gerçekleştirmek nasip olur hepimize
gerçekten çok güzeller yaa abant atmosferi nasıl farklı dimi
ya gunduz aldım ama yıne terledım cok kapı calarmı dıye korkuyorum gıremıorm kapıda kalmasın esım dıe ama gıredebılırm 5dk
ah ewet ozellıkle kısı guzel delı gbı romantık
sıcak sarap sucuk ekmek falan
cok mu sıcak hala ankara cok serınmıs nıye sız hala sıcakk
evet dedığın gıbı kısı guzel gecen kıs gıdıcektık tum oteller doluydu gec kalmısız aylar önceden ayırtmak lazım
pazar p tesı yagmur yagıcak ve serınlıcekmıs cıdden cehennem gbı yatak sırılsıklam oluyo
sık sık carsaf deısıorm
sımdıden ayrtmak lazım kurban bayramı ıcın falan hatta doludur
Otel rezervasyonu yaptırdınızmı turla gıtmıyosunuz dımı?bellı olmaz allahın ısı benım hayatımdada tesadufler cok oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?