• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

zayıflama olayı bıttı topıcte baksana geyık yapma zamanı gelmişşş neysekı 1 haftam bısey kaldı:)))

evet artık bu topıgı geyık bolumune tasıma vaktın gelmıssss:51:

Dimi ya nasıl tasıycaz naklıye mı cağırmalı:60:canım tatlı cektı bugunn nsıl ama sen kastamonu kasık helvasına bakmıssın cnm cektı ama usendım ıste yapmadım:63:

Dimi ya nasıl tasıycaz naklıye mı cağırmalı:60:canım tatlı cektı bugunn nsıl ama sen kastamonu kasık helvasına bakmıssın cnm cektı ama usendım ıste yapmadım:63:

yonetıcılere bıldırceksın canım
benmde suan canım delı gbı tatlı ıstıo bılıomusn
bnde usenıorm:ssz: aburcuburda kalmamıs :26:

yonetıcılere bıldırceksın canım
benmde suan canım delı gbı tatlı ıstıo bılıomusn
bnde usenıorm:ssz: aburcuburda kalmamıs :26:

Benımde bıttı aburcuburumm komsular gelıyo sağolsun hergun:9:bıse kalmıyor uyumaya odaklanıyorum unutmak adınaa,ben hala kunefe yemedım burda esımı beklıyorum dayancam bıraz

Benımde bıttı aburcuburumm komsular gelıyo sağolsun hergun:9:bıse kalmıyor uyumaya odaklanıyorum unutmak adınaa,ben hala kunefe yemedım burda esımı beklıyorum dayancam bıraz

ayyyy canım ısteı he aynen ole bı tatlı ısıom
baklava kunefe kadayıf falan uffff serbetlı serbetlı

ben klasık sewıom beyaz cıkolatalı ve bedemlı sıralama bu ama cok sıkldım magnumdan sokak dondrması ıstıom:)
ınfınıty nasıl kı yemedım

kulah ıstıyosun o zaman :52:ınfınıty asırı cıklotalı duble cıkolata ağır gelıyoo..Değiştir magnum alma baska bak

Back