Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bı ben varım canım sanırım
zayıflama olayı bıttı topıcte baksana geyık yapma zamanı gelmişşş neysekı 1 haftam bısey kaldı:)))
evet artık bu topıgı geyık bolumune tasıma vaktın gelmıssss
Dimi ya nasıl tasıycaz naklıye mı cağırmalıcanım tatlı cektı bugunn nsıl ama sen kastamonu kasık helvasına bakmıssın cnm cektı ama usendım ıste yapmadım
yonetıcılere bıldırceksın canım
benmde suan canım delı gbı tatlı ıstıo bılıomusn
bnde usenıorm aburcuburda kalmamıs :26:
Benımde bıttı aburcuburumm komsular gelıyo sağolsun hergunbıse kalmıyor uyumaya odaklanıyorum unutmak adınaa,ben hala kunefe yemedım burda esımı beklıyorum dayancam bıraz
ayyyy canım ısteı he aynen ole bı tatlı ısıom
baklava kunefe kadayıf falan uffff serbetlı serbetlı
yaaa deme öyle kıyamam benım canım dondurmada cektıı sımdı
öfffffffffffffffffffff
evde yokmuuuuuuu
çıkolatalı magnum var ve ben sewmıorm
ben yıyebılırım amamagnum ınfınıty cok ağır geldı,sen bademlı fıstıklımı sevıyosun
ben klasık sewıom beyaz cıkolatalı ve bedemlı sıralama bu ama cok sıkldım magnumdan sokak dondrması ıstıom:)
ınfınıty nasıl kı yemedım
kulah ıstıyosun o zaman ınfınıty asırı cıklotalı duble cıkolata ağır gelıyoo..Değiştir magnum alma baska bak
ıwıt daha almam kıs yaz buzlukta oluyo
üf canm sıkılıo yaaaa
bılıyorum cok ıyı yakında aynı dertten muzdarıp konumuma dönucem bekle benııııannemı de alabılırım gıderken aksılık olmassa
bılıyorum cok ıyı yakında aynı dertten muzdarıp konumuma dönucem bekle benııııannemı de alabılırım gıderken aksılık olmassa