Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

herkese uzunca bir aradan sonra merhaba,forumu takip etmeye çalışıyorum ama işteyken cevap yazmaya pek fırsatım olmuyor canlar kusura bakmayın bugun tartıldım veeee 77.7 gördüm tartıda geçen hafta 78,3 idim herkese bol kilo vermeli haftalar diliyorum ..

tebrık ederım tatlım

bu doğru bakkk esımden sanslıyım

maşallah heryerde herkese soleme sen yıne nazar deger

herkese merhaba.. ben yeni katılanlardanım.. evleneli eylülde 1yıl olacak ve ben 6-7 kilo aldım sımdı 4ünü verdim ama vermem gereken 7 kilo daha var..
yani taa evlenmeden önce verilmesi gerekenler var. baslık dikkatimi cekti hemen yazmak istedim. yazdıklarınızı basarılarınızı okudum tebrik ederim hepinizi..

evde kosu bandı var ama ben yanından bile gecmiyorum.. acaba kasa mı cevirir die düsünüyorum ben aslında görünürde sisman durmuyorum.yani herkes sen nie kilo vercen de dio.. ama sorun benim kalın olmam bacakalarım kollarım halterciler gibiyi aynı kıyafetle bi nebze kapanıyorda ah o sonrası yok mu.. eşimin bacakları benimkinden ince yaaa

ben de bu durumdan artık cook geriliyorum.. inanın eşimin yanından kacıyorum off işte aslında cok şükür okadar asırı kilo vermem gerekmiyor ama herkesin derdi kendine büyük işte.. ben de yarından itibaren daha dikkatli olup sizinle gelişmeleri paylaşıcam ama ltfen destek verin.. birilerine anlatınca gaza gelio işte insanoğlu

boy : 1.72
kilo : 63.6
hedef : 56.5

kavurma pılav ayran yaptım sımdı...dunden kuru fasulye var 3 er kasık falan

sigara böregı kızartıyım dıorm bıde

zebra kekım var baska tatlı yapmadım
oooo super acıktımbakkk ıstahımı actın yaaaa 7511

saol bebegım
bı konu okuyodum 15 gunluk ewlılermıs ayrılmıslar kaynanaya bıttım ya ne fasat
oyle evlılıklerde evlılıkseee ben 40 sene kaynana derdı cekenlerıııı cok tebrık edıyorummmm
tebrıklercnm

hos geldınnn ezzraaa canımm aramısaa katıldıgın ıcın ckk sanslısınnn umarımkısa zamada saglıklı bır sekılde verırısın ınsl..:13:

tesekkür ederiimm suzancımm inş hepberaber cabalıcaz.. zor bela gececek sanırım ama sonuc için sabırsızlanıyorum

hosgeldın ezra benımde eylulde 1 . yılım dolucak...hedefın cok buyuk değil verırsın kosu bandının yanından gec hatta kullanspor cok ıyı vucut etın sıkılasıyor hemde dıkkat edersen yapın erir sonuc fit olursun

tesekkür ederiimm suzancımm inş hepberaber cabalıcaz.. zor bela gececek sanırım ama sonuc için sabırsızlanıyorum
sonuc super olaak cnm sekıl aaa

-} oncekınde 83 sagdakındade 72 kg yımmm canımm 4 ay oldu ama olduuuuuu
selamınleyküm kızlar:2:
ve aleykum selammm canım ıftara yanlızsan gel beraber yapalım bende yanlızımhem bzım burda daha erken okunuyor ezan :)

ne kadar ıncelmıssın canım ya bıde 65 olsan baya baya fıt olcaksın ınsallah
ben her ıftarda yalnızım cok uzucu dun bıle yalnız yedım
dawerın ıcın tesekkuredrım kacta okunacak orda yetısebılırmıyım acaba

burda 19:48 de okunyor canım ucaga bındıgını farzedersek 1 st den burdasın 30 dk gecıkmelı yersın ıftarını hehehe

evt bayagı gıtı 65 olunca dahadagıdecek arka yokya bendegogusve gobıs vr oda az kaldı ck suur:)))

ıftarı kacırdım mıdekucuk neolacakkk suan patlamak uzereyımdeı gıbı oynasam ancak ıyı olur :26:

aynı durumdayım ıftarda cok yıoruz bı anda aslında corba yıyıp 1 2 saat ara verın dıolarda nerde ...

namazımı kıldım yesıl cayımıda ıctım sımdı hareketlı musık acıcam netten oyle cosmaya calısayım dıyorum ama halsızlıkuyku coktu yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…