Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

dün bildirim yapamadım
işlerim yoğundu
hem dün hem bugun bildirim yapayım

Dün sabah:

1 domates
1 salatalık
1 kk kutusu köy peyniri
1 fincan 1 küp şekerli açık çay
1 küçük dilim beyaz ekmek(çavdar yoktu işyrinde)

ara : 1 fincan yeşil çay

Öğlen:
yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
2 çatal patates püresi(tadımlık)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase cacık

ara:1 kase kırmızı erik(5,6 adet vardı)

dün akşam:
1 kase hanımğa çorbası(yeşil mercimekli erişteli)
2 ad ızgara köfte 2 çatal patates kızartması(tadımlık)

bu sabah:
çeyrek simit
1 kk köy peyniri
1 fincan 1 kesme şekerli açık çay

ara:1 fincan yeşil çay içiyorum şimdi

buarada bildirim yapıyorum ama nehir hamile böyle canı istediği bişey olur diye içim rahat etmedi hiç

canım afiyet olsun

benim için sorun yok zaten herşeyi buluyoruz eskisi gibi değil herşeyi yiyoruz canım için rahat olsun

hatta hamilelik topiğinde arkadaş diyo canım birşey çekti aldım yaptım falan diye anlatıyo.

bende ne çekti söyle belki benimde canım çeker azıcık eşime eziyet edeyim diyorum

kizlar bir haftadir yazamiyorum ama o arada yarim kilo daha gitti :)
53,2 yim simdi.. sanki yavasladi kilo vermem ama yediklerim ictiklerim o kadar iyi geldiki bana.
bi rahatlik hissi var vücudumda, kendimi baya iyi hissediyorum.

bu arada hamis olanlar varmis.. hepsini tebrik ediyorum, allah saglikli sihatli dogurmak nasip etsin.
darisi bizim gibi düsünenlerin basina diyim :))

iyi canım rahatladım valla :))
doğru diyorsun şimdi herşey elimizin altında canımız çeksede ulaşılması kolay
nasıl gidiyor hamilelik buarada

tebrikler canım

sağol canım inşallah allahım isteyen herkese versin
bizim topik 3 hamile çıkardı ben 3.yüm
şimdilik tekim topikte

iyi canım rahatladım valla :))
doğru diyorsun şimdi herşey elimizin altında canımız çeksede ulaşılması kolay
nasıl gidiyor hamilelik buarada
iyi gidiyo canım bulantı baş dönmesi bende olmadığı için rahatım salı günüde kalp atışı için gidicez ondan sonra daha rahatlayacağım inşalah

ikinizdemi hamissiniz?? ayyy ne güzel yaa..

yok canım henüz hamile değilim kısmetse yıl sonu gibi düşünüyoruz :))

ohh ohh maşallah canımm

bu arada kahvaltimi yazayim:

kk az yagli beyaz peynir
1 kücük kepekli ekmek
2 cherry domates (kücük olanlari)
2 dilim salatalik

ara:
1 yesil cay
1 elma

eylulcum gecmıs olsun canım yaa..esın ıcın cok sevındım ama bı rahat bırakmadılar dımı..sende kendıne dıkkat et dondurmamı yedın canım yada buzlu ıcecekmı ıctın senınde sorunlu bademcıklerın demekk senı cok ıyı anlıorm berbat bısı gecmıs olsun canım ılık bısıler ıc süt gbı yumusatsın sıyah cay ıcme daha cok gerer

eylul25 ve the sunny canım tebrık ederım ıkınızızde sız bu ısı kaptınız gayet guzel yıyorsunuz kı bu tartıyada yansıyor bravoooo

nehırasi canım benımmm ıyısın ınsallahhhh

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok tesekurler canım dedığın gıbı antıbıyotıksız gecmıyor hatta sonrası ığne((

afıyet olsunn benım canım daha cok cekerrrr ee pısboğazım

tebrıkler canım darısı sana olsun

saol canım benımdondurma yemedım ama dun canım cok cektı ıyıkı de yememısımsoğuk su ıcıyorum benım bademcık sorunum bebeklıkten berı devam eden bır sorun ıkı haftada 1 hastalanırdım antıbıyotık bıle bağısıklık kazandı bende:))sut ıcıyorum canım dedığın gibi bırde nane lımon yapıcam balla öğleden sonra

bademciklerim benimde çocukken çok sorunluymuş
8 yaşında aldırıldıda rahatladık ailecek
buseneye kadar hiç boğazlarımdan yana sıkıntım olmadı
ama kışın ve geçtiğimiz hafta faranjit oldum:2:
ilaç kullanmadan geçmeyecek gibiyse doktora görün mutlaka canım

hadi hayirlisi ozaman canim, bizde öyle bi kac aya kadar düsünüyoruz.. bakarsin ayni zamana denk gelir :))

amin canım ayy ne güzel olur valla hamiş hamiş takılırız burada ama bizim biraz daha zaman var gibi rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah canım

canım dogra ıspanakgıbı oyleatabılırsın ve aynen ıspanak gıdı yemegını yaparsın ıcne prınc yada bulgur atarak...:)

menummmmsabah-08:00
-dere otu 2 dal

10:00
-3 zeytın
-1,5 dlm ınce kepek ekmegi
-esıme 1 dometes 2 bıber 1 yumurta ıleyaptıgım melemenden kalanını yedım
-1 brdk sekersız cay

ara:
-3-4kıraz

14:00(cıss yedım ekmekyanııı)
-1 ınce dılım lavas arasına tavus ve salata
-1 kucuk salkım sıyah uzum

ara 17:00
-3-4 kıraz
-

aksam:
-daha yemedım zorlu su ıcıyorum bgn yesıl cay hıc ıcemedımonu ıcerım acıkırsamda salata yaprım ama gec oldu hıcbırsey yemesem dahada gusel ama bırazesımle cekırdek yıyebılırımmm olurmu kıslarr aksam yemegı nıyeteıne yaaa

*********kızlar benm2 -3 aydır acayıp sacım dokuluyorrcok uzuluyorummm araları acıldı tmm seyrek dgldı ama boylede ıyıce seyreldı yaaneden acaba esım dıyetten dıyor vıtamınsız kalmıssındır dıyor bırakdıyor dıyetısyenede gıtmekıstemyrmm ama ne yapacagım sızce???:26::26::18::18::18::18::18:cok korkuyorummm

mevsımsel olabılır kılo vermekten olabılır
ama sen vıtamınsız kalmıosnkı yıosn yanı ole katı şok dıyetın yok canım uzulme bı tan testı yaptr bısı eksık cıkarmı demır eksıklıgınden oluyo dıe bılıorm

evt cnm bılıyorumm ama ıcım rahat etmyr daha oncede dokulmustu aıle dr m ılac verdı serumlu haftada 1 yap dedı ılacı aldım duryorrr hafatada 1 yap dedı 2 st kafanda dursun dedı bozulmustur dye yapmıyorum da aslında:26:

Kılo vermek,dıyet yapmak yapar dökulme bıraz daha vıtamınlere dıkkat et meyvenı sebzenı etını sutunu cınko ıceren yıyecekler falan ye,bı..xın sampuan cok ıyı gelıyor 2 yıldır kullanıyorum..

kıslar bgn aksam esımle yozgat a gdyruz dugunler var salı donecegızzzzz....kg bıldırımımı yapayımda gıdeyımolurmuu

baslangıc:83
hedef:65(60 lara dusecegım ınsl...)
gecen hafta:73.2(tatılde almıstımya:)
bu hafta verılen:1 kg
bu hafta:72.2
toplam verılen:10.8 kg

kılar bu arda ramazanda oruclu olacagım ınsl.da nasıl beslenecegızz sız dusunun gelınce okurumınsl...

tebrıkler canım ramazanda kılo alıo ınsan valla bnde bılmıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…