dün bildirim yapamadım
işlerim yoğundu
hem dün hem bugun bildirim yapayım
Dün sabah:
1 domates
1 salatalık
1 kk kutusu köy peyniri
1 fincan 1 küp şekerli açık çay
1 küçük dilim beyaz ekmek(çavdar yoktu işyrinde)
ara : 1 fincan yeşil çay
Öğlen:
yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
2 çatal patates püresi(tadımlık)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase cacık
ara:1 kase kırmızı erik(5,6 adet vardı)
dün akşam:
1 kase hanımğa çorbası(yeşil mercimekli erişteli)
2 ad ızgara köfte 2 çatal patates kızartması(tadımlık)
bu sabah:
çeyrek simit
1 kk köy peyniri
1 fincan 1 kesme şekerli açık çay
ara:1 fincan yeşil çay içiyorum şimdi
buarada bildirim yapıyorum ama nehir hamile böyle canı istediği bişey olur diye içim rahat etmedi hiç
canım afiyet olsun
benim için sorun yok zaten herşeyi buluyoruz eskisi gibi değil herşeyi yiyoruz canım için rahat olsun
hatta hamilelik topiğinde arkadaş diyo canım birşey çekti aldım yaptım falan diye anlatıyo.
bende ne çekti söyle belki benimde canım çeker azıcık eşime eziyet edeyim diyorum
iyi canım rahatladım valla :))
doğru diyorsun şimdi herşey elimizin altında canımız çeksede ulaşılması kolay
nasıl gidiyor hamilelik buarada
tebrikler canımkizlar bir haftadir yazamiyorum ama o arada yarim kilo daha gitti :)
53,2 yim simdi.. sanki yavasladi kilo vermem ama yediklerim ictiklerim o kadar iyi geldiki bana.
bi rahatlik hissi var vücudumda, kendimi baya iyi hissediyorum.
bu arada hamis olanlar varmis.. hepsini tebrik ediyorum, allah saglikli sihatli dogurmak nasip etsin.
darisi bizim gibi düsünenlerin basina diyim :))
iyi gidiyo canım bulantı baş dönmesi bende olmadığı için rahatım salı günüde kalp atışı için gidicez ondan sonra daha rahatlayacağım inşalahiyi canım rahatladım valla :))
doğru diyorsun şimdi herşey elimizin altında canımız çeksede ulaşılması kolay
nasıl gidiyor hamilelik buarada
ikinizdemi hamissiniz?? ayyy ne güzel yaa..
tebrikler canım
sağol canım inşallah allahım isteyen herkese versin
bizim topik 3 hamile çıkardı ben 3.yüm
şimdilik tekim topikte
iyi gidiyo canım bulantı baş dönmesi bende olmadığı için rahatım salı günüde kalp atışı için gidicez ondan sonra daha rahatlayacağım inşalah
tebrikler canım
sağol canım inşallah allahım isteyen herkese versin
bizim topik 3 hamile çıkardı ben 3.yüm
şimdilik tekim topikte
ooo masallah demekki ugurlu gelmis topikartik diger arkadaslardan sira sira haberler gelir desene
yok canım henüz hamile değilim kısmetse yıl sonu gibi düşünüyoruz :))
hadi hayirlisi ozaman canim, bizde öyle bi kac aya kadar düsünüyoruz.. bakarsin ayni zamana denk gelir :))
afıyet olsunn ohhh
ıyı olmana sevındım canım menun de cok guzel olmus
beyaz olan daha ıyı durur..
ohh oh supermıs sanırım 1 bucuk değil 3 kg verıceksın bu sekılde:))
hadı hayırlı olsun kppss:))bende senın gıbıyım herseyı hazırlarım yıkayıp kurutup-,su dönem kendını yorma dınlendırme hatta 3 aylık olana kadar..
afıyet olsun canım cok ıyı
Evet canım esım evde olduğu ıcın giremedım,girmeye yeltendım bırak sunu ya dıye mızmızlandıcok sukur gayet ıyı gectı amelıyat cok fazla bır ağrısı olmadı doktor 3 gun
rapor verdı ama sureklı telefon trafığı gıtmek zorunda kaldı haftaya carsamba dıkıs aldırıyoz aksamı da gece 24 de yola cıkıyorum bıletımı de aldım dun..He bu arada bu sabah da ben hasta kalktım bademcıkler sısmıs yutkunamıyorum
dün bildirim yapamadım
işlerim yoğundu
Dün sabah:
1 domates
1 salatalık
1 kk kutusu köy peyniri
Öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase cacık
dün akşam:
bu sabah:
çeyrek simit
1 kk köy peyniri
buarada bildirim yapıyorum ama nehir hamile böyle canı istediği bişey olur diye içim rahat etmedi hiç
sağol canım
sanada eşinede çok geçmiş olsun
boğazların için;
1 yemek kaşığı bal içine limon sık sabah ve akşam ye
ıhlamur demle limonlu iç
tuzlu su ile gargara yap canım
yumuşatıyor iyi geliyor
ve ne yazık ki antibiyotiksiz geçmiyor
inşallah senin ilaç kullanmana gerek kalmadan geçer
dün bildirim yapamadım
işlerim yoğundu
Dün sabah:
1 domates
1 salatalık
1 kk kutusu köy peyniri
Öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase cacık
dün akşam:
bu sabah:
çeyrek simit
1 kk köy peyniri
kizlar bir haftadir yazamiyorum ama o arada yarim kilo daha gitti :)
53,2 yim simdi.. sanki yavasladi kilo vermem ama yediklerim ictiklerim o kadar iyi geldiki bana.
bi rahatlik hissi var vücudumda, kendimi baya iyi hissediyorum.
bu arada hamis olanlar varmis.. hepsini tebrik ediyorum, allah saglikli sihatli dogurmak nasip etsin.
darisi bizim gibi düsünenlerin basina diyim :))
eylulcum gecmıs olsun canım yaa..esın ıcın cok sevındım ama bı rahat bırakmadılar dımı..sende kendıne dıkkat et dondurmamı yedın canım yada buzlu ıcecekmı ıctınsenınde sorunlu bademcıklerın demekk senı cok ıyı anlıorm berbat bısı gecmıs olsun canım ılık bısıler ıc süt gbı yumusatsın sıyah cay ıcme daha cok gerer
Çok tesekurler canım dedığın gıbı antıbıyotıksız gecmıyor hatta sonrası ığne((
afıyet olsunn benım canım daha cok cekerrrr ee pısboğazım
tebrıkler canım darısı sana olsun
saol canım benımdondurma yemedım ama dun canım cok cektı ıyıkı de yememısım soğuk su ıcıyorum benım bademcık sorunum bebeklıkten berı devam eden bır sorun ıkı haftada 1 hastalanırdım antıbıyotık bıle bağısıklık kazandı bende:))sut ıcıyorum canım dedığın gibi bırde nane lımon yapıcam balla öğleden sonra
hadi hayirlisi ozaman canim, bizde öyle bi kac aya kadar düsünüyoruz.. bakarsin ayni zamana denk gelir :))
canım dogra ıspanakgıbı oyleatabılırsın ve aynen ıspanak gıdı yemegını yaparsın ıcne prınc yada bulgur atarak...:)güzel gör
anladım canım haklısın biraz dik dursa daha güzel görünür.
yaa bişey sorucam bu çiçekleri toplayıp oldurmadan buzluğa atsak ne olur ?
canım eşinede sanada geçmiş olsun bendede dün bi gariplik vardı bigün önce çok yoruldum ondanmı oldu anlamadım dün gözlerim yanıyordu çok halsizdim.bugünde aynıyım ama bırakmayacağım kendimi toparlıyamıyorum sonra
canım dogra ıspanakgıbı oyleatabılırsın ve aynen ıspanak gıdı yemegını yaparsın ıcne prınc yada bulgur atarak...:)
menummmmsabah-08:00
-dere otu 2 dal
10:00
-3 zeytın
-1,5 dlm ınce kepek ekmegi
-esıme 1 dometes 2 bıber 1 yumurta ıleyaptıgım melemenden kalanını yedım
-1 brdk sekersız cay
ara:
-3-4kıraz
14:00(cıss yedım ekmekyanııı)
-1 ınce dılım lavas arasına tavus ve salata
-1 kucuk salkım sıyah uzum
ara 17:00
-3-4 kıraz
-
aksam:
-daha yemedım zorlu su ıcıyorum bgn yesıl cay hıc ıcemedımonu ıcerım acıkırsamda salata yaprım ama gec oldu hıcbırsey yemesem dahada gusel ama bırazesımle cekırdek yıyebılırımmm olurmu kıslarr aksam yemegı nıyeteıne yaaa
*********kızlar benm2 -3 aydır acayıp sacım dokuluyorrcok uzuluyorummm araları acıldı tmm seyrek dgldı ama boylede ıyıce seyreldı yaa neden acaba esım dıyetten dıyor vıtamınsız kalmıssındır dıyor bırakdıyor dıyetısyenede gıtmekıstemyrmm ama ne yapacagım sızce???:26::26::18::18::18::18::18:cok korkuyorummm
mevsımsel olabılır kılo vermekten olabılır
ama sen vıtamınsız kalmıosnkı yıosn yanı ole katı şok dıyetın yok canım uzulme bı tan testı yaptr bısı eksık cıkarmı demır eksıklıgınden oluyo dıe bılıorm
evt cnm bılıyorumm ama ıcım rahat etmyr daha oncede dokulmustu aıle dr m ılac verdı serumlu haftada 1 yap dedı ılacı aldım duryorrr hafatada 1 yap dedı 2 st kafanda dursun dedı bozulmustur dye yapmıyorum da aslında:26:
kıslar bgn aksam esımle yozgat a gdyruz dugunler var salı donecegızzzzz....kg bıldırımımı yapayımda gıdeyımolurmuu
baslangıc:83
hedef:65(60 lara dusecegım ınsl...)
gecen hafta:73.2(tatılde almıstımya:)
bu hafta verılen:1 kg
bu hafta:72.2
toplam verılen:10.8 kg
kılar bu arda ramazanda oruclu olacagım ınsl.da nasıl beslenecegızz sız dusunun gelınce okurumınsl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?