Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Akşam:
30 dk koşu-yürüyüş

1 kase şehriye çorbası
1 küçük fırında tavuk soteli kabak (sandal sefası)
1 kase yoğurt

sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
arasına domates ve 1 kk peynir)
1 fincan ıhlamur

menulerın super tam ayarında olmus

huuu muffinler havalarda uçuşmuş dün
canım nasıl istedi sabah sabah anlatamam
bi yerim şişmez demii

afiyet olsun kızlar
zeera:suyu bol tüketmeye çalış canım 2 2,5 lt olsun günde en az

evet canım içmye çalışyorum bi şişem var yanımda geziyo bütün gün

evet canım içmye çalışyorum bi şişem var yanımda geziyo bütün gün

Bu arada tv de dr acıkladı; zorla su ıcmeyın dedı,vucut su ısterse zaten susar ve ıcersenız dedı o yuzden cok dıkkat etmıyorum artık,suyun fazlası böbreklere zarar.Ama yaz ayında olduğumuz ıcın bol sıvı gıdalar alarak ve susayınca su ıcmek yeterlı gıbı cunku terlıyoruz netıcede vucudun suya ıhtıyacı oluyor..(kısın bıraz belkı susamadığımız ıcın su ıcın zorluyabılırız)

nese kızlar ben kaçtım eşim gelicek öğlene bişiiler hazırlicam ona börek istiyomuş ne de .çok severim ama yemiycem artık napalım hade öptm. birazdan bi tane elma yiycem arada görüşürüzz..

ya ben bu hafta sanırım bıldırım yapmıcam hem mısafrlerım hem regl olmam moralımı bodu dıyete tamuyamıyorum spor desen yuruyusden ıbaret benı bu hafta affedın olurmu ınsl..haftaya daha duzenlı baslarım yaffff

Lutfen canım moralını bozma tamam bıldırım yapma yedıklerıne yıne de dıkkat et bak cok kılo verdın yazık etme...

kızlar selam
kahvaltım
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
domares salatalık bıbr
cay

çok sınırlıyım bugun ya kızlar hem sınırlıyım hem sınırden aglıorm

menulerın super tam ayarında olmus

sağol canım sizlerin sayesinde öğrendim işte bişeyler

ayy benim vucüda kalsa canı istemez ki hiç
kolay kolay susadığımı hatırlamıyorum gün içinde 1 bardak ya içerim ya içmem
yazın içiliyor yinede o bile günde 1lt olmaz su şişesi yanımda olmak zorunda o yüzden

haklısın canım misafir olunca düzen illaki bozuluyor.
sen yinede dikkat etmeye çalış yediklerine çok kaçırmadan dozunda olsun
haftaya telafi edersin canım

kızlar selam
kahvaltım
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
domares salatalık bıbr
cay

çok sınırlıyım bugun ya kızlar hem sınırlıyım hem sınırden aglıorm

canım noldu neyın var ya(

suyu ac ıcıyorsan ıcmeye calıs tabı canım sonucta su kaybedıyorsun terlıeyerek,dıkkat ettıysen topıc ılk sayfalarda su bıldırımı yapardım ama dr dedığını duyduktan sonra zorlamyıyorum.

ben susadıkca ıcıorm ya zorlamıorm kendımı bu sekıldede gunde 10 bardak ıcıormdur
cnm bısı yok esımde sabah sarılıo falan onuda terseledım gıt ewden artık ya dıe bı garıbım bu sabah

ben susadıkca ıcıorm ya zorlamıorm kendımı bu sekıldede gunde 10 bardak ıcıormdur
cnm bısı yok esımde sabah sarılıo falan onuda terseledım gıt ewden artık ya dıe bı garıbım bu sabah

bende öyle yapıyorum fazlası böbreklere zarar,annem de demıstı gercı ama dr dıyınce farklı..adet olmadınkı daha durduk yere olduğunu sanmıyorum ıcınde bıseyler bırıkmıs gibi

wowww bi sürü tehlikeli tarif ne güzelll:))

dayanmalısın aynen devam kızlar.

Eki Görüntüle 449230 Eki Görüntüle 449231 Eki Görüntüle 449232

resmını boyutu nasıl oldu bılmıyorumm,mıkserım varda canım puf noktaymıs

harika görünüyolar,eline sağlık,resim nasıl konuluyor ben hiç bişe bilmiom yaa,hatta şu hareketli ifadeleri bile bilmiom

bende öyle yapıyorum fazlası böbreklere zarar,annem de demıstı gercı ama dr dıyınce farklı..adet olmadınkı daha durduk yere olduğunu sanmıyorum ıcınde bıseyler bırıkmıs gibi

bılmıorm canm sanırım cok sıkıldım ben artık herseyden
esım 11 de gelıo h sonu gıdıo gıtmesede pc basında dınlenmek ıstıo
bılmıorm ya

sabah kahvaltı
1 poğaça 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 fincan şekersiz kahve

öğlen yemeği:
1 kase çorba içicem birazdan.

saol canımmbende kendım kesfettım eklentı ekle dıyorsun masaustunden dosya secıp eklıyorsun cok anlamam bende:))yazı yazdığın yerın altında smıle ler yokmu?daha fazlası nı tıklıyorsun ordan secıyosun canum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…