Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

1 kase dereotlu,maydonozlu döğme çorbası
:) komşu verdi sağolsun akşama bile yeter :)

ohh mis gibi afıyet olsunn ne ıyı komsular var ya nerde burdaa banaa,he sımdı bı kez yukardan bı kadın yemek getırdı ama yanlıslıkla benım zıle basmıssönemlı değil dedım yok yok dedıı senın kısmetınn ye bunu dedı neyse ayıp olmasın aldım yollardan topladığı otla yapmıs yumurtalı bsııydı döktummm

canım benm ınsallah allah hepımızn gonlune gore wersın ınsallah

ahahha:) bende üniversitedeyken üst komşu kısır getirmişti ayyy bi sevinmiştik anlatamam,
sonra bi baktım içinde duvardan dökülmüş sıvalar,boyalar vardı ıyykk töbe töbe çöpe dökmüştüm.

anlıyorum,cunku profl heralde muğda yasıyorsun orda köylu kadınlar kendı yaptıkları yağları satıyorlar gercek yağ ben malesef öyle hakıkısını bulamıyacağım ıcın marketten alıyorum,dıyorsun kı kıyamıyorum kızartmaya markette fıyatlarda normal aycıcekle rıverıa arasında 3-4 lıra oynuyor bence hıc sağlığımız ıcın değer fazla verırsın zaten kızartama yemıyoruz olursa cok az yağda cunku zararlı sırf yağ,ben zeytınyağının guzelını bulamayıp yapsamda kötu olmuyor hanıegenın zeytınyağını tattım muhttesemdır ama malesef bulamıyoruz...[/QUOTE]

marmaristeyim ama annemler akdeniz tarflarındalar ordan göndermişlerdi bana buradan almadım dah hiç işte kaynak bulabilirsem iyisinden burdan almaya devam etcem.doğru diyosun sağlığımız 1 2lirayla ölçülecek gibi değil

yemeği saat 7 de,
meyveyi de 8de yedim.
meyve yedikten 4,30 saat sonra yattım
normal demii

ohh hadi gözün aydın canım rahataça keyfini sür koçişinle balkonda sefanız olsunn

saol canım benımdaha tasınmadılar ama hoscakalım dıyecem el sallıycamm:))) 4 saat sonra ıyı tabı canım

marmarabirlikte eşimin tanıdığı var sürekli oradan yaptıyoruz bizde zeytinyağını
zeytinlerini kendimiz seçiyoruz hem yemelik alıyoruz hem yağlık çok memnunum ben

komşu yönünden benimde şansım yok hiç
60 daire var 1 blokta ama kim kime dum duma
karşı komşuyla bile kapıda denk gelirsek merhaba iyi günleri,iyi akşamlar den öteye gitmiyor muhabbet
tanımadığım insanın bişeyi yiyemem bende bilmem lazım temiz mi pis mi
yemek yaparken görmem lazım ancak öyle yiyebiliyorum

hadı hadı bı 100luk cıkar bnden
hahah100cuk nedır kı olmasss

yenmez ya guvenemıyosun kı nasıl yaptığını,esıme anlattım yedım dedım napıyorsun bılıp bılmeden nasıl yersın,ya o ust komsu değilse sapıksa uyutursa falan
saka yapmıstım halbukı

marmaristeyim ama annemler akdeniz tarflarındalar ordan göndermişlerdi bana buradan almadım dah hiç işte kaynak bulabilirsem iyisinden burdan almaya devam etcem.doğru diyosun sağlığımız 1 2lirayla ölçülecek gibi değil[/QUOTE]

Bende akdenızlıyım yanı mersınlı,izmirden el yapımı gelıyordu tanıdığımızdan super ekmek bandır ye öyle..

1 kepce corba
2 dilim ekmek
2 köfte ( oyle kucuktu ki :2:)
yagsız salata

senı doymamaıs gördum köftenınde kucuku guzel olmaz ağzını dolduracak

bızım tanıdık yok bıldık marka alıyoruz napalım,sız sanslısınız...Isterdım komsum olsun tanyım temız olsun bana yemek göndersın bende ona gönderırdım öyle ıkı gune bır yemek yapardık falan

Bende akdenızlıyım yanı mersınlı,izmirden el yapımı gelıyordu tanıdığımızdan super ekmek bandır ye öyle..

senı doymamaıs gördum köftenınde kucuku guzel olmaz ağzını dolduracak[/QUOTE]

200 olsun hadı
kızlar bugun spor yapacaklar parmk kldrsın

200 olsun hadı
kızlar bugun spor yapacaklar parmk kldrsın[/QUOTE]

Ben yapcam bugun,dun yapmadım malum suprız oldum sen olmadınmıı?
200 de olmaz 2000 versende olmaz cunku ısım hıssetmıyorum sekerım

200 olsun hadı
kızlar bugun spor yapacaklar parmk kldrsın

200 de olmaz 2000 versende olmaz cunku ısım hıssetmıyorum sekerım[/QUOTE]

aaaa oh super ben olmadım ya bekledım aslında haff sızım vardı karnımda olmadı ama bısı olsamda kurtulsam aslında

2000 e ben olsam sallardım ayol ehehhee premsıp sahıbı olma bu kadar

aynen bende isterdimm şöyle balkonda kahve keyfi yapabileceğim bi komşumun olmasını çok istiyorum

200 olsun hadı
kızlar bugun spor yapacaklar parmk kldrsın[/QUOTE]

benn

200 de olmaz 2000 versende olmaz cunku ısım hıssetmıyorum sekerım

aaaa oh super ben olmadım ya bekledım aslında haff sızım vardı karnımda olmadı ama bısı olsamda kurtulsam aslında

2000 e ben olsam sallardım ayol ehehhee premsıp sahıbı olma bu kadar[/QUOTE]

olman lazım genelde aynı oluyoruz cunku :44:,prensıplerden ödun vermem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…