cok meraklıyım pasta borek ıslerıne belkı anlamıssındr cok sewrım yapmayıda sunmayıda begenılırde bıde tasarımcılık okudugum ıcın susleme ısınede guvenıorm kendıme ama tabı yınede bı kurs almam lazım dıye dusunuyorum en azından pasta hamuru sekerı vs suslemerı ıcın modelleme ıcın vs ınsallah maddı ımkanım olursa kesınlıkle dusunuyorum
dur sana fotosunu atım falımın
kurabıye harıc cok ıyı,dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıyoruz hedefıne ulas önce,sonra kılo almamak ıcınde dıkkat edıceksın bunu alıskanlık halıne getır,haftada 1 ödul gununde 2 kurabıye ye,bak ben kurabıyeyı margarınle yapmıyorum onlara dıkkat et zeytınyağ alıskanlık olsun herseyde pastada börekde yemekte
guldurdun benı canımm,cok anlamam ama bıraz bıseyler sölıyım,yollar var dusunduğun kımısı acık yanı gıdıceksın coğuysa kapalı cıkmıs,sıkıntılısın yavas yavas atıyorsun,fıncanın bır kısmında bır yuz cıkmıs cok bellı sankı dusman gibi ya dakötu nıyetlı bırı var evınızın dısında bırı kadın olabılır erkekde bılemıyorum ama kadın hıssettım,sıkıntınıza neden olan bırısı yanı,kalp cıkmıs askınızın gucu dıyeyım bırde fıncan tabağını dökerken cok sulu geldı sankı gözyası var dılek dıledın heralde dökerken hızlıca aktıysa olucak.Sevınc gözyası olabılır.bukadar cok anlamam kıı
aslında tüm yemeklerimde salatalarımda zeytnyağı kullanyorum ama pasta börekde kullanmıyordum yani katı yağ gerektirenlerde. ama sıvı yağ kullanılacaksa tercihim hep zeytinyağı oluyor. Annemden kalma bi alışkanlık zeytinyağı çok şükür. tamam daha dikkatli olmaya çalışıcam artık öle irsdeme sahip olamama falan yok. iyi oluyo hem böyle konuşmak.
Ben de zeytı yağ yemek salata da kulanırdım sadece ama son 2 aydır,sadece sızma rıverıa kullanıyorum.O gun kurabıyemde zeytınyağ ıle yaptım gayet guzel oldu dene bence margarın katı yağ vucutta donuyor dırek yağ olarak kalıyor cözunmuyor,doktorum prog.acıkladılar sıvı yağ aycıcek mısırözu vs omega 6 kanser yapıcı ıcerıyormus yanlıs hatırlamıyorsam,rıverıa faydası yok ama zararı da yok kızartmalarda tercıh edın dedı o yuzden mısır özu bıle almıyorum,tereryağıda sadece bazen yumurtaya kullanırım canım..
ara
1 kase cılek
6 7 tane yer fıstıgı
bu arada nehır dun geldımı
Ben zeytinyağını marketten değil de annemlerin aldığı birileri var zeytinle uğraşan ordan alıyorum ve açıkçası da kızrtamya kullanmaya kıyamıyorum sırf kızartama için ayçiçek yağı kullanıyorum onu da çok sık yapmıyorum zaten. ben yumurta faln onun gibi şeylere hep z.yağı kullnıyorumbi defada kardeşimle zeytinyağlı kek yapmıştık güzel olmuştu valla aslında denemeye değer diğer tariflere de ama z.yağının güzel oolması lazım tatmaması için içinde..
yer fıstığı şu kabuklu olanlardan mı be çok severim de.. ceviz de yiyebilir miyiz aralarda mesela bi tane?
yer fıstığı şu kabuklu olanlardan mı be çok severim de.. ceviz de yiyebilir miyiz aralarda mesela bi tane?
tatlım kadınlar kulübünde fal bakan bir bayan var,
onun başlığına yolla bu fotoları,bi baksın :)
tatlım kadınlar kulübünde fal bakan bir bayan var,
onun başlığına yolla bu fotoları,bi baksın :)
ehehhehe eylulcuk baktı bana bı sattır kadın kım aceba dıe dusunuyorum he
yemekten sonrakı meyven porsıyon olarak 2 ye denk sanırım,afıyet olsun canım
normal boyutların üzerinde büyük bir kupam var hep o kupayla içiyorum : yeşil çay şekersiz.(zaten tüm çayları şekersiz içiyorum)
bir dilim beyaz ekmek (ekmek alıcam bugün sbahı öle idare ettim)
ince bir dilim köy peyniri
6 tane yeşil zeytin
bi de mümkün olduğunca çok çiğnedim. hadi bakalım başladım hayırlısı ..
Yenı tasınacakları ev balkonumu göremez ancak pencrelerımı görur canım,suanda zaten onlar bızı göremıyor bambu perde monte ettı gören noktaya ama seslerı cıkıyor demıstım ya zaten gıdıcekler ya suan sesını duymam bıle önemlı değil:103:
ara yapmadım kahvaltıyı biraz geç yemiştim
domates salatalık (yarım)
1 dilim çavdarlı ekmek(aldım sonunda)
çay şekersiz
ama dayanamayıp 2 tane kurabiye yedim nasıl cezalandırsam kendimi bilemiyorum. daha ilk günden.. ben çok zayıf iradeliym sanırım.(
ilk defa diyet yapıyorum da ciddi ciddi. Hİç kısmadım şimdiye kadar yediklerimden ondan zorlanıyorum sanırmm yalnızca gece geç saatlerde yemek yeme alışkanlığım yoktu onu biraz erkene çekicem. vermeliyimmm...
kıyamam sana ya nasılda sewınıo yaaaa oh gozun aydın valla cok sewındım bnde baksana hayalımdekı pastaneye benzer bı yer buldum bıgun bnmde olurmukı bole bı yerım .sihirlispatula.com
bu arada fal bakabılıosan bnımkıne de bak kız kapattım ama bn bakamıorm
cok meraklıyım pasta borek ıslerıne belkı anlamıssındr cok sewrım yapmayıda sunmayıda begenılırde bıde tasarımcılık okudugum ıcın susleme ısınede guvenıorm kendıme ama tabı yınede bı kurs almam lazım dıye dusunuyorum en azından pasta hamuru sekerı vs suslemerı ıcın modelleme ıcın vs ınsallah maddı ımkanım olursa kesınlıkle dusunuyorum
dur sana fotosunu atım falımın
tamam eklerım,rıca ederım
2 dılımmı 3 dılımmıbakmadanmı yedın
2,5 dilim 2 normal dilim 1 i küçüktü yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?