Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben küçük bir ilçede doğu görevi yaptığım için burdaki insanlar sahip çıkıyorlar sağolsunlar,
birde genç görünce beni yemek falan bilmiyorum sanıyorlar:)))

bu arada yarın iş başı yapıyorummm ev hanımlığı bitti,ne güzel bütün gün sizle lak lak yapıodum burda:)

aaaa oh super ben olmadım ya bekledım aslında haff sızım vardı karnımda olmadı ama bısı olsamda kurtulsam aslında

2000 e ben olsam sallardım ayol ehehhee premsıp sahıbı olma bu kadar

olman lazım genelde aynı oluyoruz cunku :44:,prensıplerden ödun vermem canım [/QUOTE]

gecen ay 25ınde oldum sanırım 1 gun 2 gun sonra olmustum senden beklemedeyım şişim ayrıca onceden gogus sıskınlıgım olurdu ondan anlardım spora basladım bsalayalı gogs konusunda cok rahatım

aa hayırlı olsun canım yeni işin

ee gelmıyecekmısın atrtıkk..

olman lazım genelde aynı oluyoruz cunku :44:,prensıplerden ödun vermem canım

gecen ay 25ınde oldum sanırım 1 gun 2 gun sonra olmustum senden beklemedeyım şişim ayrıca onceden gogus sıskınlıgım olurdu ondan anlardım spora basladım bsalayalı gogs konusunda cok rahatım[/QUOTE]

ben 26 da olmustum ama benım tam 28 olmuyor 2-3 gun önce bu duzensızlıkmıdır kı

laf yetiştircem diye bildirim yapamadım

Öğlen:
1 küçük porsiyon patlıcan musakka(susuz yemeğe çalıştım çatalla yedim suyu kaldı)
1 kase tuzsuz cacık
1 küçük dilim çavdar ekmeği

ara:
1 fincan limonlu yeşil çay

cok sağlıklı olmus afıyet olsun

bıze aksamlarımı yazcaksın artık sadcee

öğle arası eve geliom vaktim olursa öğlende yazabilirim, yoksa akşam bildirim yaparım şekerler.

hımm bilmiyordum canım pardon
akşamları yazarsın bildirimleri ihmal etme bizi

olabilir canım sorun diil,akşamları girerim birazcık
menun de gayet güzel afiyet olsun.

Dün spor yapmadın ne yedın neler yanıevdekı mamaların bıttımı meral ettım?

sey yazmak ıstemıorm ama

hadı yazım
anneme karısık dolma yaptrdım ama anne yemegı olmus tam zeytınyaglı 1 patlıcan yedım
2 3 kasık patates salataı
2 kasık zeytınyaglı fasulye
2 dılım borek

ınce bır dılım kek

meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…