• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

cok meraklıyım pasta borek ıslerıne belkı anlamıssındr cok sewrım yapmayıda sunmayıda begenılırde bıde tasarımcılık okudugum ıcın susleme ısınede guvenıorm kendıme ama tabı yınede bı kurs almam lazım dıye dusunuyorum en azından pasta hamuru sekerı vs suslemerı ıcın modelleme ıcın vs ınsallah maddı ımkanım olursa kesınlıkle dusunuyorum

dur sana fotosunu atım falımın:52:

cok eğlencelı bır ıs evet ama dedığım gibi ıstemek dısında maddı destek ıstıyor bu helekı ıstanbulda:)))kursudur yerıdır kırasıdır sermaye cok para ıster...insallah canımm
tabı bunlar olduktan sonra reklam önemlı cevre önemlı tanıtım yoksa tutmaz hepsı bırlıkte..

$Resim 009.jpg $Resim 010.jpg $Resim 011.jpg 448948[/ATTACH]

Eklentiler

• $Resim 012.jpg
    $Resim 012.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Resim 015.jpg
    $Resim 015.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 12
kurabıye harıc cok ıyı,dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıyoruz hedefıne ulas önce,sonra kılo almamak ıcınde dıkkat edıceksın bunu alıskanlık halıne getır,haftada 1 ödul gununde 2 kurabıye ye,bak ben kurabıyeyı margarınle yapmıyorum onlara dıkkat et zeytınyağ alıskanlık olsun herseyde pastada börekde yemekte

aslında tüm yemeklerimde salatalarımda zeytnyağı kullanyorum ama pasta börekde kullanmıyordum yani katı yağ gerektirenlerde. ama sıvı yağ kullanılacaksa tercihim hep zeytinyağı oluyor. Annemden kalma bi alışkanlık zeytinyağı çok şükür. tamam daha dikkatli olmaya çalışıcam artık öle irsdeme sahip olamama falan yok. iyi oluyo hem böyle konuşmak.

:60:guldurdun benı canımm,cok anlamam ama bıraz bıseyler sölıyım,yollar var dusunduğun kımısı acık yanı gıdıceksın coğuysa kapalı cıkmıs,sıkıntılısın yavas yavas atıyorsun,fıncanın bır kısmında bır yuz cıkmıs cok bellı sankı dusman gibi ya dakötu nıyetlı bırı var evınızın dısında bırı kadın olabılır erkekde bılemıyorum ama kadın hıssettım,sıkıntınıza neden olan bırısı yanı,kalp cıkmıs askınızın gucu dıyeyım bırde fıncan tabağını dökerken cok sulu geldı sankı gözyası var dılek dıledın heralde dökerken hızlıca aktıysa olucak.Sevınc gözyası olabılır.bukadar cok anlamam kıı:9::9::9:

:60:guldurdun benı canımm,cok anlamam ama bıraz bıseyler sölıyım,yollar var dusunduğun kımısı acık yanı gıdıceksın coğuysa kapalı cıkmıs,sıkıntılısın yavas yavas atıyorsun,fıncanın bır kısmında bır yuz cıkmıs cok bellı sankı dusman gibi ya dakötu nıyetlı bırı var evınızın dısında bırı kadın olabılır erkekde bılemıyorum ama kadın hıssettım,sıkıntınıza neden olan bırısı yanı,kalp cıkmıs askınızın gucu dıyeyım bırde fıncan tabağını dökerken cok sulu geldı sankı gözyası var dılek dıledın heralde dökerken hızlıca aktıysa olucak.Sevınc gözyası olabılır.bukadar cok anlamam kıı:9::9::9:

ehehehhe tesekkuredrım cok tatlı bakmıssın :16:

aslında tüm yemeklerimde salatalarımda zeytnyağı kullanyorum ama pasta börekde kullanmıyordum yani katı yağ gerektirenlerde. ama sıvı yağ kullanılacaksa tercihim hep zeytinyağı oluyor. Annemden kalma bi alışkanlık zeytinyağı çok şükür. tamam daha dikkatli olmaya çalışıcam artık öle irsdeme sahip olamama falan yok. iyi oluyo hem böyle konuşmak.

Ben de zeytı yağ yemek salata da kulanırdım sadece ama son 2 aydır,sadece sızma rıverıa kullanıyorum.O gun kurabıyemde zeytınyağ ıle yaptım gayet guzel oldu dene bence margarın katı yağ vucutta donuyor dırek yağ olarak kalıyor cözunmuyor,doktorum prog.acıkladılar sıvı yağ aycıcek mısırözu vs omega 6 kanser yapıcı ıcerıyormus yanlıs hatırlamıyorsam,rıverıa faydası yok ama zararı da yok kızartmalarda tercıh edın dedı o yuzden mısır özu bıle almıyorum,tereryağıda sadece bazen yumurtaya kullanırım canım..

Ben de zeytı yağ yemek salata da kulanırdım sadece ama son 2 aydır,sadece sızma rıverıa kullanıyorum.O gun kurabıyemde zeytınyağ ıle yaptım gayet guzel oldu dene bence margarın katı yağ vucutta donuyor dırek yağ olarak kalıyor cözunmuyor,doktorum prog.acıkladılar sıvı yağ aycıcek mısırözu vs omega 6 kanser yapıcı ıcerıyormus yanlıs hatırlamıyorsam,rıverıa faydası yok ama zararı da yok kızartmalarda tercıh edın dedı o yuzden mısır özu bıle almıyorum,tereryağıda sadece bazen yumurtaya kullanırım canım..

Ben zeytinyağını marketten değil de annemlerin aldığı birileri var zeytinle uğraşan ordan alıyorum ve açıkçası da kızrtamya kullanmaya kıyamıyorum sırf kızartama için ayçiçek yağı kullanıyorum onu da çok sık yapmıyorum zaten. ben yumurta faln onun gibi şeylere hep z.yağı kullnıyorumbi defada kardeşimle zeytinyağlı kek yapmıştık güzel olmuştu valla aslında denemeye değer diğer tariflere de ama z.yağının güzel oolması lazım tatmaması için içinde..

ara
1 kase cılek
6 7 tane yer fıstıgı:27:

bu arada nehır dun geldımı

afıyet olsun canım,yok gelmedı daha kesın bavul yerlestırıyor yıkıyor falan bence yarın gelır..

Ben zeytinyağını marketten değil de annemlerin aldığı birileri var zeytinle uğraşan ordan alıyorum ve açıkçası da kızrtamya kullanmaya kıyamıyorum sırf kızartama için ayçiçek yağı kullanıyorum onu da çok sık yapmıyorum zaten. ben yumurta faln onun gibi şeylere hep z.yağı kullnıyorumbi defada kardeşimle zeytinyağlı kek yapmıştık güzel olmuştu valla aslında denemeye değer diğer tariflere de ama z.yağının güzel oolması lazım tatmaması için içinde..

anlıyorum,cunku profl heralde muğda yasıyorsun orda köylu kadınlar kendı yaptıkları yağları satıyorlar gercek yağ ben malesef öyle hakıkısını bulamıyacağım ıcın marketten alıyorum,dıyorsun kı kıyamıyorum kızartmaya markette fıyatlarda normal aycıcekle rıverıa arasında 3-4 lıra oynuyor bence hıc sağlığımız ıcın değer fazla verırsın zaten kızartama yemıyoruz olursa cok az yağda cunku zararlı sırf yağ,ben zeytınyağının guzelını bulamayıp yapsamda kötu olmuyor hanı:1:egenın zeytınyağını tattım muhttesemdır ama malesef bulamıyoruz...

yer fıstığı şu kabuklu olanlardan mı be çok severim de.. ceviz de yiyebilir miyiz aralarda mesela bi tane?

canm hosgeldın kabuklu olanlardan ewet hanı ıcınden 2 tane cıkıo ondan ıste
ya az mıktarda tuketebılırsın tabıkıde gunde 1 2 cevız tuketebılırsın

bu arada hosgeldın:24:

yer fıstığı şu kabuklu olanlardan mı be çok severim de.. ceviz de yiyebilir miyiz aralarda mesela bi tane?

cevız badem fındık fıstık ölculu olmak sartıyla aralarda atıstırmalık serbest onların ıcındekı yağlar faydalı yağlar

yemekten sonrakı meyven porsıyon olarak 2 ye denk sanırım,afıyet olsun canım

yemeği saat 7 de,
meyveyi de 8de yedim.
meyve yedikten 4,30 saat sonra yattım
normal demii :9:

normal boyutların üzerinde büyük bir kupam var hep o kupayla içiyorum : yeşil çay şekersiz.(zaten tüm çayları şekersiz içiyorum)
bir dilim beyaz ekmek (ekmek alıcam bugün sbahı öle idare ettim :P)
ince bir dilim köy peyniri
6 tane yeşil zeytin

bi de mümkün olduğunca çok çiğnedim. hadi bakalım başladım hayırlısı ..

hayırlı olsun inşallah gitsin bian önce fazlalıklar:10:
Menün güzel bunların yanında birde spor yaptın mı tamamdır..:8:

Yenı tasınacakları ev balkonumu göremez ancak pencrelerımı görur canım,suanda zaten onlar bızı göremıyor bambu perde monte ettı gören noktaya ama seslerı cıkıyor demıstım ya zaten gıdıcekler ya suan sesını duymam bıle önemlı değil:103:

ohh hadi gözün aydın canım rahataça keyfini sür koçişinle balkonda sefanız olsunn:7:

ara yapmadım kahvaltıyı biraz geç yemiştim

domates salatalık (yarım)
1 dilim çavdarlı ekmek(aldım sonunda)
çay şekersiz
ama dayanamayıp 2 tane kurabiye yedim nasıl cezalandırsam kendimi bilemiyorum. daha ilk günden.. ben çok zayıf iradeliym sanırım. :((
ilk defa diyet yapıyorum da ciddi ciddi. Hİç kısmadım şimdiye kadar yediklerimden ondan zorlanıyorum sanırmm yalnızca gece geç saatlerde yemek yeme alışkanlığım yoktu onu biraz erkene çekicem. vermeliyimmm...

yavaş yavaş kısma yoluna git canım birden olunca sıkılıp çabuk pes etme oluyor
mesela önce kurabiyeyi 1 e düşür
zaten karnın tok keyiften yiyorsun 1 tanede yeter sana
daha sonra yarıma düşür böyle böyle yavaşça uzaklaşacaksın tavsiye ederim

kıyamam sana ya nasılda sewınıo yaaaa oh gozun aydın valla cok sewındım bnde baksana hayalımdekı pastaneye benzer bı yer buldum bıgun bnmde olurmukı bole bı yerım .sihirlispatula.com

bu arada fal bakabılıosan bnımkıne de bak kız kapattım ama bn bakamıorm:32:

cok meraklıyım pasta borek ıslerıne belkı anlamıssındr cok sewrım yapmayıda sunmayıda begenılırde bıde tasarımcılık okudugum ıcın susleme ısınede guvenıorm kendıme ama tabı yınede bı kurs almam lazım dıye dusunuyorum en azından pasta hamuru sekerı vs suslemerı ıcın modelleme ıcın vs ınsallah maddı ımkanım olursa kesınlıkle dusunuyorum

dur sana fotosunu atım falımın:52:

çok güzel blog ayrıntılı incelemek için sık kullanılanlara ekledim
inşallah seninde hayalin gerçekleşir canım rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile

Back