• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sabah
-08:30
-1bardak su ıle 3 daldere otu

-09:00
-1 yumurta az yagda pısmısı
-dere otuu +maydonoz
-1dılım cavdr ekmegii
-1domates
-yarım salatalık

ara
-11:00
-2 adet lıgt bıskuvı(hastanedeydım ancak bnu buldumm:()

ögle(gene hastanedeydım:()
-12:30
-ince lavas arasına(bolyesıllık+tavuk etı)dürüm
-gazoz

ara:
-15:30
-2 lıgt bızkuvi
-yarım seftali

moralım ccokkk bozuktu aksam ıcın yemek bıle ıstemıyordum komsum kek ile patates salatası getırmıs

aksam
17:00
-1 bardak cay
-yarımdılım kek
-3-4 catalpatates salatası

tam su ıcemedım sımdı baslıcam su ıcmeye ınsl..
*yesıl cay 1 kupa ıctım ınsl..devamıda gelecek

offff:105::105::105::105::105:

kafamı toplamam gerekıyor kıslar sonra gorurusss ınsl..öfffffffffff :58:

sabah

-dere otuu +maydonoz
-1dılım cavdr ekmegii
-1domates
-yarım salatalık

ara

-gazoz

ara:
-2 lıgt bızkuvi
-yarım seftali

moralım ccokkk bozuktu aksam ıcın yemek bıle ıstemıyordum komsum kek ile patates salatası getırmıs

aksam
-1 bardak cay
-yarımdılım kek

neyın var canm ya

inşallah canlarım benım
esımde ne guzel 5te gelıcem dedı sonradanda gecıkıcem galba dıo bıde sozu vardı benı denız kanarına gtrcektı :31:

bu esler genelde böyle yapıyor :14:

sabah

-dere otuu +maydonoz
-1dılım cavdr ekmegii
-1domates
-yarım salatalık

ara

-gazoz

ara:
-2 lıgt bızkuvi
-yarım seftali

aksam
-1 bardak cay
-yarımdılım kek

Neyın varrr?

yemeklerım hazır

sukurler olsunkı bugun kabak yemegını yıyebılıcez sofraya koydum :52:

fırın torbasında tavuk baget 2 tane 1 tanede yıne fırın torbasında pısmıs elma dılım patates
pilavında pısıp pısmedegıne bakarım 1 kasık:52:

gule gule canm benm yerımede yurumeyı unutma
:16::16:

Unuturmuyum hıc ohh ıkımızın yerıne yurudum

yemeklerım hazır

sukurler olsunkı bugun kabak yemegını yıyebılıcez sofraya koydum :52:

fırın torbasında tavuk baget 2 tane 1 tanede yıne fırın torbasında pısmıs elma dılım patates
pilavında pısıp pısmedegıne bakarım 1 kasık:52:

Peki hepsını nasıl yıceksınız hem tavuk patates,pilav kabak bence yıne artar bugun:9:afıyet olsun kocısınle güzel aksamlarr

50 dakıka(6km)tempolu yuruyus,20 dk alet calıstım(7511ve benım ıcın dı)
Aksam yıne yesıl fasulye cunku dun esım cok gec geldı dısarda yemıs yaptığım yemeği tek ben yedım bugun bıtırcezz ınsallah:9:
yanında yoğurt yerım tabı lıght ve balkonda cay keyfı esımın cubuk krakerınden yerım 1-2 tane

(daha dus almadan bıldırım verıyım dedımm ben kacarr)

Görusuruz kızlar aksamınız cok guzel gecsın suzancım hastanedeyım yıne demıssın ve:(yapmıssın lutfen kendını uzme bu kadar az cok tahmın edıyorum sıkıntını düzelmesini umut edıyorum...:16::16:

ben bebek ıstıyorum da regl larım dusenlıydı yanı 5 gun gec 3 gun erken olurdu normaldıyorlardı bunada en son regl da gecıktı 21.gel demıstı gıttım kandan baktılar yumurtlama olmamıs hıcc:14:buda benı ck uzduu kıs e benzer bırsey var dedı adet dusensızlıgı ıcın ılac verdı bırde enfeksıyon olusmus onada ılac verdı öffffffffff sonra kandan gebelık varmı dıye oda yokmus ılacları bastı bu sefer bana ...yorgunlugun verdıgı stresde, oda agladım aglıcam yanı esımde stres edıncegececekmı bosver kısmet dedı bende bılıyorum kısmet ama ıstegonul ıstıyorrrr kac sendırde bebek ıstedıgımız ıcın zoruma gıtı bu yaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ben bebek ıstıyorum da regl larım dusenlıydı yanı 5 gun gec 3 gun erken olurdu normaldıyorlardı bunada en son regl da gecıktı 21.gel demıstı gıttım kandan baktılar yumurtlama olmamıs hıcc:14:buda benı ck uzduu kıs e benzer bırsey var dedı adet dusensızlıgı ıcın ılac verdı bırde enfeksıyon olusmus onada ılac verdı öffffffffff sonra kandan gebelık varmı dıye oda yokmus ılacları bastı bu sefer bana ...yorgunlugun verdıgı stresde, oda agladım aglıcam yanı esımde stres edıncegececekmı bosver kısmet dedı bende bılıyorum kısmet ama ıstegonul ıstıyorrrr kac sendırde bebek ıstedıgımız ıcın zoruma gıtı bu yaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım moralini bozma diyeceğim ama bu seni teselli etmeyecek biliyorum.herşeyin hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum.
benim ilk ay migrenim çok fena tutmuştu ilaç kullanmıyordum hamile falan kalırsam diye.belirtiler var sanıyordum.bide ilk ay hemen olacakmış gibi ümitleniyo insan.
o baş ağrıları 3-4 gün devam etti ama ne 3-4 gün :43: sonra eşim beni acile götürdü orda hamilelik olabilir diye test yaptılar negatifti.hamile olmayıncada doktor bana iğne yaptı o kadar canım yandıki bacağımı kıpırdatamadım nasıl ağlıyorum eşim doktora gitti tekrar ilaçlardan dolayı ağrıyormuş hemşirede söyledi iğne yapmadan önce ama ben o kadar ağrıyacağını tahmin etmemiştim hamile olmadığımı öğrenince daha bi ağladım eşim saçmalama dedi benim yıkıldığım an o gündü.

Allah verecekse verir zamanı gelince biz ne yaparsak yapalım hakkımızdan hayırlısı olur inşallah :26:

kızlar kahvaltımı yazmıştım.öğleden sonra koltuk kılıflarını yıkamıştım eşim taktı.salonun kalan penceresini sildim.balkonun dış penceresi çok yüksek onu başka zaman sileceğim.pencereleri silmek öldürüyo belim hala ağrıyor.evi süpürdüm.

akşam ( 17:00)

salata
az karpuz
bal kabağı tatlısı (dün kayınvalidem verdi bende yaptım azıcık tadına baktım )

yemekten sonra alışverişe gittik 3,5 saat bacaklarım çok ağrıyor çok yoruldum:50:

canım moralini bozma diyeceğim ama bu seni teselli etmeyecek biliyorum.herşeyin hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum.
Benim ilk ay migrenim çok fena tutmuştu ilaç kullanmıyordum hamile falan kalırsam diye.belirtiler var sanıyordum.bide ilk ay hemen olacakmış gibi ümitleniyo insan.
O baş ağrıları 3-4 gün devam etti ama ne 3-4 gün :43: Sonra eşim beni acile götürdü orda hamilelik olabilir diye test yaptılar negatifti.hamile olmayıncada doktor bana iğne yaptı o kadar canım yandıki bacağımı kıpırdatamadım nasıl ağlıyorum eşim doktora gitti tekrar ilaçlardan dolayı ağrıyormuş hemşirede söyledi iğne yapmadan önce ama ben o kadar ağrıyacağını tahmin etmemiştim hamile olmadığımı öğrenince daha bi ağladım eşim saçmalama dedi benim yıkıldığım an o gündü.

Allah verecekse verir zamanı gelince biz ne yaparsak yapalım hakkımızdan hayırlısı olur inşallah :26:

evt zamanınıbılıyordur o rabbım bılır kısmetttttttttttt sagol cnm bnmmmm alısverıs te ı spor olmus hee camların ustuneee

evt zamanınıbılıyordur o rabbım bılır kısmetttttttttttt sagol cnm bnmmmm alısverıs te ı spor olmus hee camların ustuneee

salonun 1 penceresini ve balkonun kapısını sildim çokda değil ama böyle uzayarak siliyorum falan ya belim çok ağrıdı balkonun dış kısmı komple pencere orayı silecek halim kalmadı bıraktım birkaçgün sonrada orayı silerim.dün gece ayak bileklerim nasıl sızlıyordu eşim sağolsun masaj yaptı iyi geldi çok yorulmuştum:50:

günaydın kızlar,

sabah
1 tavada yumurta
yarım kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek

Stres allah korusun her turlu hastalığı tetıkleyen ıllet kendını kılo vermeye odakla sadece,zamanı gelınce olur ınsallah zamana bırak...

günaydın kızlar,

sabah
1 tavada yumurta
yarım kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek

gunaydın cnm afıyet olsun oh ekmeğini almıssın:16:

Yine çay yapmadım,4-5 buyuk dılım karpuz
ıkı tam buğday ekmek arasına ınce kasarlı tost
2 sıyah zeytın
1 cay kasığı lıght labne

gunaydın cnm afıyet olsun oh ekmeğini almıssın:16:

evde vardıda canım dün börekle beraber yememiştim.1 dilim yedim oda zorla midem küçüldü herhalde:34:

Yine çay yapmadım,4-5 buyuk dılım karpuz
ıkı tam buğday ekmek arasına ınce kasarlı tost
2 sıyah zeytın
1 cay kasığı lıght labne

havalar sıcak ama çaysız kahvaltı yapamıyorum ben.
karpuz zamanı geldi şükürler olsun hemen karnımızı şişiriyo:27::27:

kızlar halılarımı getirdiler evi silip süpürüp halıları sermem lazım hem banada spor olur görüşürüz:34:

evde vardıda canım dün börekle beraber yememiştim.1 dilim yedim oda zorla midem küçüldü herhalde:34:

havalar sıcak ama çaysız kahvaltı yapamıyorum ben.
karpuz zamanı geldi şükürler olsun hemen karnımızı şişiriyo:27::27:

aksam kocısımle ıcıcem gunde ıkı kez cay fazla oluyor ama bende caysız yapamam hemen basım ağrır

kızlar halılarımı getirdiler evi silip süpürüp halıları sermem lazım hem banada spor olur görüşürüz:34:

kolay gelsın canım..

Back