Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt cnm sızı kıskandıkdermısım az daha konussak akraba cıkacaktık zaten nehırle :)Guzel bı gun olmus canım
ohh oh sızınde sohbet koyu olmus
Supersınn canım
ayy supersın yaa 6 km ınsl..bende yaparım nasıp olmuyor ve esımıstemıyor ole dısarda spor yapmaya fılan evde ne yaparsan dıyo ama sukuryürüyüşe zor ıkna olduDün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus yaptım
Büyük bır kase ton balıklı salata yağ hıc koymadım,balığı ıyıce suzdum dısında kalan cok bıle,esımın sandövıcınden bır ıssırık yedımm.
Bu sabah:
1 dılım domates,salatalık,maydonoz
3 siyah zeytın
1 kasık lıght labne
2 dılım kızarmıs tam buğday ekmek
2 fıncan az sekerlı cay
1 cay kasığı ucu bal yedım,esım yenı aldı doğal bal.
bayılırım ve bugun pazardan ılk onu aldımm söyle az yagda kavuracaksın sonra ustune yumurtayı kırcaksın ohh ohhhh acıktımbak sımdı esımde sever bnmcokk sukur:))ben nerdeyse haftada 2 kez yapıyorum kışın en cok özledığım sebze idi,esım önceden sevmezdı cunku annesı kuru fasulye gıbı sulu yapıyormus normal yağ ile ,ben nerdeyse hıc susuz yapıyorum bırde tabı zeytın yağı ıle salcasız bu sekılde o da sevıyor dıye yapıyorum,yanına kus kus pilavı yapıcam bol dere otuyla..
o ndr kıslarr kuskus makarna ıle bıldıgımızmıııı ?? bu arada mesınde mı kalıyorsun sen anamurdan komsum tatıl yerı otel pansuyon arastır netten dedıde kendısı yaslı tatıle gıdecekte varmı bıldıgın???Bende Mersınden yaptırıyorum bıber salcasını ben cok kullanırım ama zeytın yağlıları sade severım..Kayınvalıdeler beceremıyorkuskusla daha gecen yıl tanıstım annem tavuklu yoğurtlu mayonezlı yapıyor esım de bayılıyor,yanında bıber soslu tursuyla ama...teskur ederım canım
kesmer yıyecek kermesı ıse dıkkat et heee sonra yersın cıss ları seker...allah kolaylık vereeslm kızlar idare edin beni bu hafta kermes,piknik,karne fln gelemiyorum öpüyorum hepinizi kilo bildirimini aksatmıycam ama....
evt eslerrrrrrrrrrrrrrrrr bnmkınıde al aynı kefeye koy seker face mı kapattı bu yusden neymıs eskı ark.rımla gorusmemı ıstemyrmus neymıs foto larımı herkes goruyormus ve sonuc face ıptal şöyle tutsam bır scında onun ama yokkkınehır suzan canlarım dun yorumlarınızı gordum esım yanımdaydı kapatıverdım hemen valla foto koydumu bılmıo kızardı ehehe sıldım fotgrafları
cok tesekkuredrım guzel gorslerınız ıcın ama kusr aramadan baktgınız ıcın guzel baktgınız ıcın guzel gordunuz...
nehır emınmkı sende benden fazla kılolu degılsındr gorunum olarak
suzan sana gelınce en fazla 1 ay ıcınde kalan kılonda gıdıcek ben emınm zaten guelsın ıyıce guzel olucaksın ınsallah...
nehır bu arada ben genelde platform gıyerım cok sewıorm ya duz ayakkabı nadır gyerım hıcte sewmem esım yuzunden duz gyerım topuklu kadına yakısıo ya durusunu deıstrıo gobek ve tayta gelınce ewet taytta bıraz cıkartıo ama var kı cıkartıo eehehhe
sımdı gecmısı bı okıyım bakım kımler neler yemıs
benm kahvaltım klasıktı
kk peynır
2 dılım lıght ekmek
domates yarım
5 zeytın
şekersız cay
yumurtayı yazmayı unutmusum 1 yumurta
dun aksamda 1 kase patates yemegı ve yogurt yedım kabak yemegım hala el degmeden duruyo
arada karpuz yedım
bende ıstıyorumm rus salatasını ozledım esım sever ama bende ısterımdıye yapmıyorumm yafffffffff1 fıncan yesıl cay
kuskus makarnayı yağsız tuzsuz sekılde hasladım kendıme bır kucuk kase ayırdım ıcıne ıkı kasık lıght yoğurt ve dereotu doğradım,derısız hasladığım tavuk göğsunden didikledim yedım.esıme mayonezlı hazırladım
kızlar geldım lavaboları ovdum bıde yerlerı sıldım napım kafama takıldı
ahh ahh labne deyınce aklıma tıramısu gelıo her gun bızım ewde tramısu vardı bıttıgı an hemen yıne yapardım esım hastası sımdı ıstemıo bnım canm ceker dıye heralde ahh ahh ne yerdık eylul markayı anladım sekerım ehhehe
cok sıcak yaa
canm nehır bnm mıdem bulanmıo yaw bısıyım yok turp gbıyım
bu sabah gazetede bısı okudum sucukta pıdede vs domuz at esek etı kullanılıomus 10 kadar fırma tespıt edılmıs kızlar afıyet olsun kesın yedık bızde
way nasılaldın o kdr kıloyu 4 ayda yaff ben 5 yıll olacak ve 12 kf almısım ıste 8 zi gittiinşl..2 ay 3hafta da:))) ınsl.verırsın seker bızetakıl hayatla barıs kg kac yasın kac cnmmmm
canım kusura bakma geç oldu cevabım... evlendikten sonra 108 lere çıktım . bikaç ayda yavaşca 4 kilo verdim 104 oldum. 20 gündür 101e düştüm regl olcam sanırım daha veremiyorum. dikkat etmeme rağmen çıkıp iniyorum yaaa. bu arada 9 aylık evliyim bebekte istiyorum.. bende sizler gibi kilolarımdan kurtulup hamile kalırım inşallahh... :)
yakında evlencemde kilo almayla aynı cümlede görünce ondan korkutuyo dedim
sporum bıttı 1 saat yurudum
y agmur yagdı kılzar hemde ne bıcım hava serınledı bıraz
ara bır kase 3 yeek kasıgı yogurt ıcıne nane ve pul bıber attım cok guzel oluyo
sanirsam bu gruba bende dahil olmaliyim...
10 günlük seker diyeti varmis bende onu uygulamayi düsünüyorum
bugün cayimi sekersiz ictim...
Evlendikten sonra tam 5 kilo aldim :s
evt cnm sızı kıskandıkdermısım az daha konussak akraba cıkacaktık zaten nehırle :)
ayy supersın yaa 6 km ınsl..bende yaparım nasıp olmuyor ve esımıstemıyor ole dısarda spor yapmaya fılan evde ne yaparsan dıyo ama sukuryürüyüşe zor ıkna oldu
bayılırım ve bugun pazardan ılk onu aldımm söyle az yagda kavuracaksın sonra ustune yumurtayı kırcaksın ohh ohhhh acıktımbak sımdı esımde sever bnmcokk sukur:))
o ndr kıslarr kuskus makarna ıle bıldıgımızmıııı ?? bu arada mesınde mı kalıyorsun sen anamurdan komsum tatıl yerı otel pansuyon arastır netten dedıde kendısı yaslı tatıle gıdecekte varmı bıldıgın???
kesmer yıyecek kermesı ıse dıkkat et heee sonra yersın cıss ları seker...allah kolaylık veree
evt eslerrrrrrrrrrrrrrrrr bnmkınıde al aynı kefeye koy seker face mı kapattı bu yusden neymıs eskı ark.rımla gorusmemı ıstemyrmus neymıs foto larımı herkes goruyormus ve sonuc face ıptal şöyle tutsam bır scında onun ama yokkkı
bende ıstıyorumm rus salatasını ozledım esım sever ama bende ısterımdıye yapmıyorumm yafffffffff
yasasınn temıslıkkkkkkkkkkkk
evt cnm kaynımda dun dedi cok unlu bır fırmanın %100 dana etı dedıkleerı urununde kanatlı hayvan etıne raslamıslar ıy zaten ayda yılda bır yerım salam sucuk sımdı hıc yıyesım kalmadı ac oldugum halde yawwwwwwwww
sabah
-081 bardak ılık su
-09:00;
-1 haslanmıs yumurta
-2,5 biberközlemesi
-yardım dılım cavdar ekmegi
-1 zeytin
-1 bardak ılık su
ara00
-1 fincan türk kahvesi
ögle30
-patlıcan yemegi(5kasık)
-1 bardak ayran
-1 salatalık
*2 saate yakın spor+yürüyüş
ara 15:00
-1 dilim karpuz
akşam00
-4 yemek kasıgı nohut yemegi
-3 catal soganlama
-yarımdılım cavdar ekmegii(dılek benı dovme olurmu ancak zapdettım bak sbh kının yarısı bu yaf)
*yesıl cay
* 1 st spor + yürüyş
19:00
-2 catal karpuz daha :26:
* yeşilcay
bu gün kacamk yok cok sukur sbh hastaneye gıdecegım gene öff ınsl..hormonlar guseldır yaaaa
way nasılaldın o kdr kıloyu 4 ayda yaff ben 5 yıll olacak ve 12 kf almısım ıste 8 zi gittiinşl..2 ay 3hafta da:))) ınsl.verırsın seker bızetakıl hayatla barıs kg kac yasın kac cnmmmm
canım kusura bakma geç oldu cevabım... evlendikten sonra 108 lere çıktım . bikaç ayda yavaşca 4 kilo verdim 104 oldum. 20 gündür 101e düştüm regl olcam sanırım daha veremiyorum. dikkat etmeme rağmen çıkıp iniyorum yaaa. bu arada 9 aylık evliyim bebekte istiyorum.. bende sizler gibi kilolarımdan kurtulup hamile kalırım inşallahh... :)
Çok kılo almıssınız ben de nerdeyse 9 ay olucak evlenelı o kadar yedım yedım almadım beslenme duzenınızı değiştirmelisiniz,bebek dusunmeden önce kılo vermelısınız ki bebıs de sız de sağlıklı olun cunku ustune bır de doğum kıloları bındımı vermenız cokkk zorlasıcaktır..
canlarım kaderdaşlarım merhaba
nezamandır yazmadım, durumumu biliyordunuz az çok. 4-5 gün kadar hiç girmedim foruma, hastanede yattım 3 gün. son 1haftadırda evde dinleniyorum.
ayın 29nda evime gidiyorum inşallah, ve herşey kaldığı yerden sıkı bir şekilde devam edicek benim için. 1temmuz itibariyle aranızdayım tekrar, kabul edersiniz değilmi
Merhaba canım sen daha ıyılesmedınmı uzuldum sımdı,herzaman burda yerın var tatlım yeterki sen sağlığına kavus..
Dün aksam 1 tabak yesıl fasulye,3 kasık lıght yoğurt
Bu sabah:
5-6 dilim karpuz baya buyuktu dılımler(çay yapmadım)
2 tam buğday ekmek arasına ınce kasarlı tost
2 sıyah zeytın
1 catal lıght labne
canlarım kaderdaşlarım merhaba
nezamandır yazmadım, durumumu biliyordunuz az çok. 4-5 gün kadar hiç girmedim foruma, hastanede yattım 3 gün. son 1haftadırda evde dinleniyorum.
ayın 29nda evime gidiyorum inşallah, ve herşey kaldığı yerden sıkı bir şekilde devam edicek benim için. 1temmuz itibariyle aranızdayım tekrar, kabul edersiniz değilmi
afiyet olsun canım.
günaydın kızlar,
dün akşam
2 kase salata yedim
sabah
maydonoz
kuzu kulağı
tere
hepsinden azıcık yedim.
domates,salatalık
1,5 dilim börek
aksam super salata yemıssın afıyet olsun canım ama sabah nıye börek yıyosun kendı ekmeğinden yapsana
dün abim börek almıştı akşam yemek yerine sabah yemeyi tercih ettim börek yediğim içinde ekmek yemedim.sadece salata yedim ekstra birşey de yemedim
Abin sana kötu örnek bılıyorum ekmek yemedığını canımm.Suan mutfağım ızlıyorum ay adana yemeklerı yaptılar ağzımın suyu aktı acımmm
akşama kadar yakarım inşallah gün içindede yediklerime dikkat edicem akşam yine salata olacak büyük bi ihtimal
eşimde bugün evde dikkat etmeye çalışıcam şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz
merhaba kızlar sık sık giremiyorum buaralar
işler yüzünden firma değişikliği oldu sözleşmeler yenilendi
tekrardan işe giriş evraklarını hazırlamamız gerekti
dün izinliydim işlerim erken bitincede eve geçtim
dip bucak temizlik yaptım pakladım evi ama bende çok yoruldum
ayaklarım zonkluyor hala bide şimdi yürüyüşten geldim
wc ye gitmeye halim yok şuan neyseki temizik baya kalori yaktırıyormuş iyi oldu
geçmişi pek okuyamadım ama menülere göz gezdirdim
kaçamaklar olduğu kadar,istikrarını bozmayan arkadaşlarda var onlar bana motive oluyor
akşam kaçamak yaptım bende 1 dilim pasta yedim :18:
bu kadar yoğunluğun içinde kendimide ödünlendirmek istedim birazcık
sabah:
1 kase special k y.yağlı süt
form çayı
suyumu az içtim bugun telafi ederim inş akşama kadar
Öğlen:
1 kase domates çorbası
karışık kızarmadan çok az yedim tadımlıktı
yemek menüsü elimizde yoktu bilmiyordum bugun bunların old.
hazırlıksız yakalandım mecbur yedim bende
akşamda sadece salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum
MERHABALAR...
ben geldim bildirime...
Sabah 1 lt su içtim.
öğlen zeytinyağlı enginar
az piliç kızartma ve yoğurt.
suya devammm
tşk ederim kızlarr
bırakın iyileşmeyi hergeçen gün dahada kötüye gitti durumum, şuan üst dudağım kayıp öyle bir ateşlendimki komple uçuk attım
artık daha iyiyim ama , toparlanıyorum, öksürüğüm geçti, hırlamıyorum nefes aldıkça midemde düzeldi.
buarada bugün tartıldım 800gr almışım :26: herkes hasta olunca zayıflar bende tam tersi olmuş serumlar iyi geldi şekerli şekerli birde şuan reglym , onunlada alakalı 200-300 gr fazla çıkmış olabilirim.
neyse kaldığım yerden devam temmuz 1 itibariyle, 11 ağustosta tatile gidiyoruz , fit fit fit olmam lazımmm