ben bebek ıstıyorum da regl larım dusenlıydı yanı 5 gun gec 3 gun erken olurdu normaldıyorlardı bunada en son regl da gecıktı 21.gel demıstı gıttım kandan baktılar yumurtlama olmamıs hıccbuda benı ck uzduu kıs e benzer bırsey var dedı adet dusensızlıgı ıcın ılac verdı bırde enfeksıyon olusmus onada ılac verdı öffffffffff sonra kandan gebelık varmı dıye oda yokmus ılacları bastı bu sefer bana ...yorgunlugun verdıgı stresde, oda agladım aglıcam yanı esımde stres edıncegececekmı bosver kısmet dedı bende bılıyorum kısmet ama ıstegonul ıstıyorrrr kac sendırde bebek ıstedıgımız ıcın zoruma gıtı bu yaaa
üzülme ne olur hayırlısını ıste allahtan belkı vardır bundada bır hayır bekle canm olucak elbet ama zamanı degıl demekkı hem suan kılo werıosun bıraz kılonu ver kafanı rahat tut aklını ona verme sureklı
kızlar kahvaltımı yazmıştım.öğleden sonra koltuk kılıflarını yıkamıştım eşim taktı.salonun kalan penceresini sildim.balkonun dış penceresi çok yüksek onu başka zaman sileceğim.pencereleri silmek öldürüyo belim hala ağrıyor.evi süpürdüm.
o koltuk kılıfı takmak ınan bana 1 mılyon kalorı falandr nefretlık bısı
akşam ( 17:00)
salata
az karpuz
bal kabağı tatlısı (dün kayınvalidem verdi bende yaptım azıcık tadına baktım )
yemekten sonra alışverişe gittik 3,5 saat bacaklarım çok ağrıyor çok yoruldum
günaydın kızlar,
sabah
1 tavada yumurta
yarım kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
menun cok guzel kabak tatlısınada baylırımmmmmm tadına baktysan bısı olmaz ama tabı 2 3 dılım yedınse
Yine çay yapmadım,4-5 buyuk dılım karpuz
ıkı tam buğday ekmek arasına ınce kasarlı tost
2 sıyah zeytın
1 cay kasığı lıght labne
cok guzelll kahvaltın yıne sporunda oyle tesekkuredrım benım ıcınde yaptgın ıcın
ay kızlarrrrr kndımı bı garıp hıssedıodm bu sabah tartıldım 500 gr fazla cıkıorm 53,1 cok sınırlıyım
sabahkı menum
kk peynır
1 kasık yaga omlet
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
sekersız cay
bu arada aksam yemeklerın hepsı bıttı eylul
bıde nescafeyle yulaflı bıskuvı yedım lıght ıstedık adam normal yollamıs kremalı yulaflıydı bn kremalarını kazıyıp yedım bı kac tane
Son düzenleyen: Moderatör: