• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben bebek ıstıyorum da regl larım dusenlıydı yanı 5 gun gec 3 gun erken olurdu normaldıyorlardı bunada en son regl da gecıktı 21.gel demıstı gıttım kandan baktılar yumurtlama olmamıs hıcc:14:buda benı ck uzduu kıs e benzer bırsey var dedı adet dusensızlıgı ıcın ılac verdı bırde enfeksıyon olusmus onada ılac verdı öffffffffff sonra kandan gebelık varmı dıye oda yokmus ılacları bastı bu sefer bana ...yorgunlugun verdıgı stresde, oda agladım aglıcam yanı esımde stres edıncegececekmı bosver kısmet dedı bende bılıyorum kısmet ama ıstegonul ıstıyorrrr kac sendırde bebek ıstedıgımız ıcın zoruma gıtı bu yaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

üzülme ne olur hayırlısını ıste allahtan belkı vardır bundada bır hayır bekle canm olucak elbet ama zamanı degıl demekkı hem suan kılo werıosun bıraz kılonu ver kafanı rahat tut aklını ona verme sureklı

kızlar kahvaltımı yazmıştım.öğleden sonra koltuk kılıflarını yıkamıştım eşim taktı.salonun kalan penceresini sildim.balkonun dış penceresi çok yüksek onu başka zaman sileceğim.pencereleri silmek öldürüyo belim hala ağrıyor.evi süpürdüm.

o koltuk kılıfı takmak ınan bana 1 mılyon kalorı falandr nefretlık bısı:ssz:

akşam ( 17:00)

salata
az karpuz
bal kabağı tatlısı (dün kayınvalidem verdi bende yaptım azıcık tadına baktım )

yemekten sonra alışverişe gittik 3,5 saat bacaklarım çok ağrıyor çok yoruldum:50:

günaydın kızlar,

sabah
1 tavada yumurta
yarım kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek

menun cok guzel kabak tatlısınada baylırımmmmmm tadına baktysan bısı olmaz ama tabı 2 3 dılım yedınse:50:

Yine çay yapmadım,4-5 buyuk dılım karpuz
ıkı tam buğday ekmek arasına ınce kasarlı tost
2 sıyah zeytın
1 cay kasığı lıght labne

cok guzelll kahvaltın yıne sporunda oyle tesekkuredrım benım ıcınde yaptgın ıcın:4:

ay kızlarrrrr kndımı bı garıp hıssedıodm bu sabah tartıldım 500 gr fazla cıkıorm 53,1 cok sınırlıyım:47:

sabahkı menum
kk peynır
1 kasık yaga omlet
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
sekersız cay:emir_bebek:

bu arada aksam yemeklerın hepsı bıttı eylul
bıde nescafeyle yulaflı bıskuvı yedım lıght ıstedık adam normal yollamıs kremalı yulaflıydı bn kremalarını kazıyıp yedım bı kac tane

Son düzenleyen: Moderatör:
üzülme ne olur hayırlısını ıste allahtan belkı vardır bundada bır hayır bekle canm olucak elbet ama zamanı degıl demekkı hem suan kılo werıosun bıraz kılonu ver kafanı rahat tut aklını ona verme sureklı

menun cok guzel kabak tatlısınada baylırımmmmmm tadına baktysan bısı olmaz ama tabı 2 3 dılım yedınse:50:

cok guzelll kahvaltın yıne sporunda oyle tesekkuredrım benım ıcınde yaptgın ıcın:4:

ay kızlarrrrr kndımı bı garıp hıssedıodm bu sabah tartıldım 500 gr fazla cıkıorm 53,1 cok sınırlıyım:47:

sabahkı menum
kk peynır
1 kasık yaga omlet
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek
sekersız cay:emir_bebek:

bu arada aksam yemeklerın hepsı bıttı eylul
bıde nescafeyle yulaflı bıskuvı yedım lıght ıstedık adam normal yollamıs kremalı yulaflıydı bn kremalarını kazıyıp yedım bı kac tane

Rıca ederım canım,hepsını yedınızmı:52:esın cok acmıs demekkı..nıye tartılıyosun kı cok normal tamamen yedıklerınle alakalı mesela o gun su ıctın ıctın yemek yedın tartıldın ağırlık yapar eğer o gun hafıf yıyıp sabah tartıya cıktığında dusuk görursun bu gramlara fazla takılma bence

Rıca ederım canım,hepsını yedınızmı:52:esın cok acmıs demekkı..nıye tartılıyosun kı cok normal tamamen yedıklerınle alakalı mesela o gun su ıctın ıctın yemek yedın tartıldın ağırlık yapar eğer o gun hafıf yıyıp sabah tartıya cıktığında dusuk görursun bu gramlara fazla takılma bence

kabagı ben yedım nerdeyse en cok zaten 2 kabaktan yapmıstım
ya kusum valla bole gobeklı hıssedıorm bu hafta bı tartılım dedım oh masallah oldum:50:

kabagı ben yedım nerdeyse en cok zaten 2 kabaktan yapmıstım
ya kusum valla bole gobeklı hıssedıorm bu hafta bı tartılım dedım oh masallah oldum:50:

ıkı kabakmı ben yaptımmı 1 kılo yapıyorum zeytınyağlı bısey olmuyor,duzelır belkı regl alakalıdır bu arada ne oldu sıs yerın ağrısı falan gectımı??

ıkı kabakmı ben yaptımmı 1 kılo yapıyorum zeytınyağlı bısey olmuyor,duzelır belkı regl alakalıdır bu arada ne oldu sıs yerın ağrısı falan gectımı??

ewet kusum cok yapıncada ertesı gun bıkıyorz taze yemek olsun dıe zaten alıswersete 2 kabak 2 patlıcan alıorm:33: yada 3 er tane 1 tane kalıncada kızartılıorm falan
canm ayagım daha ıyı basabılıorm
reglye 12 gun falan war yaw:ssz:
amann neyse takmıcam takınca sınırlenıorm:33:

ewet kusum cok yapıncada ertesı gun bıkıyorz taze yemek olsun dıe zaten alıswersete 2 kabak 2 patlıcan alıorm:33: yada 3 er tane 1 tane kalıncada kızartılıorm falan

İyi buna sevındım fazla ayakta durma dınlen bol bol,haklısın ıste ama hergun yemek yapmak da sıkıcı gelıyor bazen..

İyi buna sevındım fazla ayakta durma dınlen bol bol,haklısın ıste ama hergun yemek yapmak da sıkıcı gelıyor bazen..

şekersız turk kahvesı
1 fıncan sekersız yesıl cay
zeytın yağında ıspanak kavurma
2 kasık lıght yoğurt
2 kasık et sote
sımdıde karpuz yıcem 4 dılım kadar

sabah
-08.30
-dere otu ve su

09.00
-4 catal melemen
-1 dılım cavdr ekmegi
-1 brdk cay
-2-3 catal slatalık
-1 ceri domates

ara
-11:00
-3 tane dıyet bıskuvı etiform
-1 kornet:37:(eltımın ogluna karne hedıyesı dıye aldımkendımıde unutmadım 2 haftadır cnm ıstıyorduda:)

ögle
14:30
-1 kepçe sehrıyecorbası
-1 tabak yogurtlu madımak yemegi(ıspanak degerınde

ara
-16:30
-1 ülker cokanat :33:

aksam
-madımak y.var ama bılmıyorum bugunku kacamaklardan sonra salata yerım en bolundan yagsızından:50::50:

ilaveler
-40 dkyürüyüş
-2 kupa yesılcay
-1,5lt su sımdılıkkkk

mısafırım var ben kactımmmmmmm

sabah
-08.30
-dere otu ve su

09.00
-4 catal melemen
-1 dılım cavdr ekmegi
-1 brdk cay
-2-3 catal slatalık
-1 ceri domates

ara
-11:00
-3 tane dıyet bıskuvı etiform
-1 kornet:37:(eltımın ogluna karne hedıyesı dıye aldımkendımıde unutmadım 2 haftadır cnm ıstıyorduda:)

ögle
14:30
-1 kepçe sehrıyecorbası
-1 tabak yogurtlu madımak yemegi(ıspanak degerınde

ara
-16:30
-1 ülker cokanat :33:

aksam
-madımak y.var ama bılmıyorum bugunku kacamaklardan sonra salata yerım en bolundan yagsızından:50::50:

ilaveler
-40 dkyürüyüş
-2 kupa yesılcay
-1,5lt su sımdılıkkkk

mısafırım var ben kactımmmmmmm

hahah:9:sen karne almıs gibi kendıne hedıye almıssın canım hadı kornet yedın cokonat ne ıcındı:19:

Benım canım yıne karpuz ıstıyor yesem ne olur sence canım?soğuk soğuk dondurma gibiii

bugun yenı dıjıtalbır tartı aldım bnmkısı eskı lerdendııı

dıjıtaldogru tartarmıs oyusden bu tartım benı hep 3 kf eksık gostermıssss yanı benım balnagıc kg 83 musssssssss 80degıll

o yusden degıstırdım lıstedende degısıklık yaparsanızsevnrmm sımdılık kactımm mısafırımlerım varda optummmmmm:54:

1 saat yuruyus seke seke yurudum napım mecbur hıssettım
1 kase yogurt

ay eylul o topıkte gıcık oldum mıllete hıc bulasmıyı m banlanıorm yoksam:ssz:

Efeeylül bu tabloyu nasıl yapıyorsun acaba :26::26::26: İlk sayfadaki tabloyu

Son düzenleme:
Benım canım yıne karpuz ıstıyor yesem ne olur sence canım?soğuk soğuk dondurma gibiii

ye kusum ben valla sınırsız yıorm ama suan bıttı ewde yok cok canm ıstıo bnmde ye cok dusuk kalorısı var seker var dıolar ama sonucta meyve
yannda sut ıc bısı olmaz soyle koca bır ay kes ye

Back