hiç labne almadım kızlar
öğle-ara
yoğurtlu yulaf
akşam kesin salata olacak inşallah.
bu hafta 1 kilo vermek istiyorum en azından 500 gram olsada yeter bana
eritme peynirlerle ilgili duyduklarımdan sonra labne konusunda kararsızım.aa bence almalısın ben sımıtle cok severdım esım de bayılır,tıramısu ıcınde sureklı alırdım tabı artık ara verdık:))
ınsallah canımmm
1 fıncan yesıl cay
kuskus makarnayı yağsız tuzsuz sekılde hasladım kendıme bır kucuk kase ayırdım ıcıne ıkı kasık lıght yoğurt ve dereotu doğradım,derısız hasladığım tavuk göğsunden didikledim yedım.esıme mayonezlı hazırladım
eritme peynirlerle ilgili duyduklarımdan sonra labne konusunda kararsızım.
afiyet olsun canım
kızlar bugün ne giysemdeki yarışmacı ne kadar zayıf
kızlar geldım lavaboları ovdum bıde yerlerı sıldım napım kafama takıldı
ahh ahh labne deyınce aklıma tıramısu gelıo her gun bızım ewde tramısu vardı bıttıgı an hemen yıne yapardım esım hastası sımdı ıstemıo bnım canm ceker dıye heralde ahh ahh ne yerdıkeylul markayı anladım sekerım ehhehe
cok sıcak yaa
canm nehır bnm mıdem bulanmıo yaw bısıyım yok turp gbıyım
bu sabah gazetede bısı okudum sucukta pıdede vs domuz at esek etı kullanılıomus 10 kadar fırma tespıt edılmıs kızlar afıyet olsun kesın yedık bızde
kızlar geldım lavaboları ovdum bıde yerlerı sıldım napım kafama takıldı
ahh ahh labne deyınce aklıma tıramısu gelıo her gun bızım ewde tramısu vardı bıttıgı an hemen yıne yapardım esım hastası sımdı ıstemıo bnım canm ceker dıye heralde ahh ahh ne yerdıkeylul markayı anladım sekerım ehhehe
cok sıcak yaa
canm nehır bnm mıdem bulanmıo yaw bısıyım yok turp gbıyım
bu sabah gazetede bısı okudum sucukta pıdede vs domuz at esek etı kullanılıomus 10 kadar fırma tespıt edılmıs kızlar afıyet olsun kesın yedık bızde
ya ne kadar yemesende pızza falan yıyorz bız ya haftada 1
of dusunmek ıstemıorm
eylul kocalarımız bızım gbı yese walla 1 haftada 10 kılo wercekler he uyuz oluyorum
kızlar kosu bndı bana ben ona bakıorm kalkmam lazım ıyıce mayıstım
ya ne kadar yemesende pızza falan yıyorz bız ya haftada 1
of dusunmek ıstemıorm
eylul kocalarımız bızım gbı yese walla 1 haftada 10 kılo wercekler he uyuz oluyorum
kızlar kosu bndı bana ben ona bakıorm kalkmam lazım ıyıce mayıstım
nehır fırma ısımlerı dımı bunlar bakıorm canm ay cok saol
pınarda da mı varmıs
nehır fırma ısımlerı dımı bunlar bakıorm canm ay cok saol
pınarda da mı varmıs
sıcak çok sıcak dahada sıcak olacak
tamam canım ben yanlış anladım galiba.
bende sabah haberlerde izledim Allahtan uzun zamandır sucuk almıyorum salam sosisde yemiyorum kıymayıda etten çektiriyorum onuda çok tüketmiyoruz ayda yılda bir.
dışarıda etli birşey yemiyorum.
salata falan yiyorum salatada en kötü çamur kum vardır eti düşünmek bile istemiyorum.
sağlıklı sağlıklı sebze yiyorum ohhh missarada tavuk o kadar.
linki aşağıda
</title> <style type="text/css"> </style> <link rel="shortcut icon" href="bakanlik_logo_tag.ico" /> <SCRIPT type=text/javascript> function FindAndReplace() { var aAnchor=document.getElementsByTagName('A'); for(var i=0; i<aAnchor.length; i++) { aAncho
Evet ben Mersındeyken 4 kılo vermıs geldım 6 kılo aldı
bakıyım bende yaa
ılk ıkı sıradakı tek tırnaklı hayvan o cok kötuymus ya bırde domuz etı var.Pınar hadı neyse kanatlı hayvan tavuk bıse olmaz da hıle tabı 100 dana dıye satıp
benim eşimde evlendikten sonra kilo aldı şimdi biraz fazlalığı var yiyoda yiyo canım akşam salata veriyorum kesmiyo gidiyo kahvaltılıklara saldırıyo ekmek alıyo falan.dikkat etse verirde dikkat etmiyo erkek bünyesi değişiyo tabi ben 1 tabak salata ile doyarken o doymuyo şişko diyorum ona
canım tavuk demiyorki kanatlı hayvan diyor tavuksa ne ala yoksa içine bulduklarını koyuyorlar.
canım evde pizzanı kendin yap.ben bi ara lavaş pizza yapıyordum mantarlı zeytinli biberli sebzeli çok güzel olur.dışarda yemek olayını çok fazla yapmamaya çalışıyorum şu sıralarda hafta 1 bazen 2 defa etsiz çiğ köftemiz var o kadar.eşimde çok et sevmiyo allahtan abimse bayılır onada izlettim sabah tvde yemez herhalde dışarıda lahmacun pide falan.
elini yüzünü soğuk suyla yıka bide ayaklarını sonrada soğuk birşeyler iç belki iyi gelir
ben dışarıya çıkıp geldiğimde çor yorulduğumda eve gelip hemencik uyumak isterim böyle anlarda vucudumu yıkıyorum acayip kendime geliyorum belki sanada faydası olur canım.
Evet ben Mersındeyken 4 kılo vermıs geldım 6 kılo aldı
bak ya nasıl verıolar
bakıyım bende yaa
Bence en ucuzu yanı tavuktur dıye dusundum cunku tavuk urunler ucuz oluyor kandırmaca hepsı,kanatlı böcek koymasınlardaen fazla kuştur ben en cok at ve essek ıcın uzulurum özellıklede at yazık ya bırde bılmeden yemek kötu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?