• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Kilosu ıdeal esımın ama yıyıcı yani:9:mesela dun yarım sandvıc yaptım ton balıklı doymadı bır paket cokoprens yedı ustune cubuk kraker daha versem yer yani

aynen canım yaa napcaz biz bu kocişlerle :27::27::27:

Bence en ucuzu yanı tavuktur dıye dusundum cunku tavuk urunler ucuz oluyor kandırmaca hepsı,kanatlı böcek koymasınlarda:52:en fazla kuştur ben en cok at ve essek ıcın uzulurum özellıklede at yazık ya bırde bılmeden yemek kötu

nette gördüm pınar yalanlamış bu haberi.
kanatlı hayvanların direk etini koymuyorlar herhalde neticede ne atarlarsa atsınlar kıyma oluyor kemiğide vardır başka şeyleride düşünmek bile istemiyorum:47:

ben en cok esekle domuz etınden tıksınıyorum ya sankı at daha temız:52:

Ben yemesınden cok hayvanlara uzuluyorum at cok değerlı ve asil bır hayvan kesılmesı uzucu essek de ne sucu var ki,domuz zaten dınımızce yasak o ayrı da..

ay canm ınsan bazaende bısı yapmak ıstemıo bole tatıl modunda oluyosun pazarları marka yerlerden alsakta artık ıcımde hep kusku kalıcakk
dogru bı elımı yuzumu yıkıyım sonrada baslıyım yuruyuse

o kuşku hep olsun canım dikkat ederek alalım sonra tuhaf hastalıklar çıkıyo.

ben en cok esekle domuz etınden tıksınıyorum ya sankı at daha temız:52:

:27::27::27::27:

ufffffffff söylemesene ya ben sucuk salam sosıs dısarda pızza vs yemıcemmmmmmmm öğğğ

üf ya pizzasız nasıl dayanıcaz:52:
markalı yerlerden alıoz ya bısı warmıdr yınede ay gıcık oldum tek zewkım pızza:47:

kızlar ben cıkıorm yurumem lazım elımı yuzumude bı ykadım az kndıme gelım:4:

ufffffffff söylemesene ya ben sucuk salam sosıs dısarda pızza vs yemıcemmmmmmmm öğğğ

markalı yerlerden alıoz ya bısı warmıdr yınede ay gıcık oldum tek zewkım pızza:47:

merak etme hastalıklı ölmus vs hayvanları yedırıolardır zaten:27:
kusucam kızlar

canım yaa benim bu konuyu devam ettirmemin sebebi dikkat edelim yediklerimize yoksa hiç sağlıklı bir geleceğimiz olmayacak.

Ben yemesınden cok hayvanlara uzuluyorum at cok değerlı ve asil bır hayvan kesılmesı uzucu essek de ne sucu var ki,domuz zaten dınımızce yasak o ayrı da..

aynen canım düşünsene oda canlı bizde canlı :19:
ben mutfağa karınca gelirse öldürmüyorum farasla alıp atıyorum :17:
yazık düşünsene onlarda yaşamaya çalışıyorlar bizim gibi gidip istedikleri zaman yiyecek bulamıyorlar sokak hayvanları susuz aç kalıyorlar off yaa biz bunların hesabını nasıl vereceğiz nasıl bir vicdandır onları yedirmek nasıl bir bencillik hırs bürümüş insanların gözünü daha fazla kazanmak için her yola başvuruyorlar Allah sonumuzu hayır etsin:19:

Suan marketten et bıle alamam ya belkı onlarda öyledır dıye korkuyorum ben cok cabuk etkılenırım,(ruyamda ınsan etını bezelye yemeği yapmıslardı)böyle sacma ruyalar görurum bazenn ben yaklasık 2 yıldır bezelye yıyemıyorummmm bıkez yaptım bır kasık aldım bıraktım

yap canım sporunu sen bizim medarı iftiharımızsın:124::124::124::124::124::124::124:

Suan marketten et bıle alamam ya belkı onlarda öyledır dıye korkuyorum ben cok cabuk etkılenırım,(ruyamda ınsan etını bezelye yemeği yapmıslardı)böyle sacma ruyalar görurum bazenn ben yaklasık 2 yıldır bezelye yıyemıyorummmm bıkez yaptım bır kasık aldım bıraktım

yok canım öyle düşünme.
tiksinecek birşey yok sadece dikkat et hazır gıdaların hepsine.

güveniyorsan için rahat ederse al hiç tereddüt etme.

yoksa birşey yiyemeyiz :34:

ben evde yapcam artık napimm

canım yaa benim bu konuyu devam ettirmemin sebebi dikkat edelim yediklerimize yoksa hiç sağlıklı bir geleceğimiz olmayacak.

aynen canım düşünsene oda canlı bizde canlı :19:
ben mutfağa karınca gelirse öldürmüyorum farasla alıp atıyorum :17:
yazık düşünsene onlarda yaşamaya çalışıyorlar bizim gibi gidip istedikleri zaman yiyecek bulamıyorlar sokak hayvanları susuz aç kalıyorlar off yaa biz bunların hesabını nasıl vereceğiz nasıl bir vicdandır onları yedirmek nasıl bir bencillik hırs bürümüş insanların gözünü daha fazla kazanmak için her yola başvuruyorlar Allah sonumuzu hayır etsin:19:

ben böcek fobım varda ama yazık ya amin canım

yok canım öyle düşünme.
tiksinecek birşey yok sadece dikkat et hazır gıdaların hepsine.

güveniyorsan için rahat ederse al hiç tereddüt etme.

yoksa birşey yiyemeyiz :34:

kötu oluyorum valla dusununce nekadar marka pahalı ıyı urunde desek bılemıyorsun en azından sağlığımıza zarar vermıyecek seyler olsun ıcınde tıksınıyorum..

sporum bıttı 1 saat yurudum

y agmur yagdı kılzar hemde ne bıcım hava serınledı bıraz

ara bır kase 3 yeek kasıgı yogurt ıcıne nane ve pul bıber attım cok guzel oluyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Back