gel bacımm gelll dertlesekk azıcık sen yaz ben namazımı edaa edıp gelıyorum ınsl...
benımde 08/08 de 4 yıl bıtecek bızz 3,5 yıldrı ıstıyoruz sebebsız yere olmuyor benı yasımda 25 e yenı gırdım skeerrrr kısmett nerde yasıyorsunnn ev hanmısın sanırımmm bnm gıbıı
amın ınsl..cnm cumlemısınkını ıste evlılık yası buyuk olunca yas gosegozukmuyor sekerımm bende kayseride yasıyorumm bende umranıyeden gelın geldım orada yasıyordum bekar ken cnmmmallah kabul etsin canım
daha gençsin hayırlısı inşallah Allah ne zaman isterse o zaman olur.2 aydır hemen pat diye olacakmış gibi ümit ettim o ayrı :26:
kısmet canım.
ben istanbuldayım sen nerdesin
2 yıldır bende ev hanımı rütbesine eriştim
amın ınsl..cnm cumlemısınkını ıste evlılık yası buyuk olunca yas gosegozukmuyor sekerımm bende kayseride yasıyorumm bende umranıyeden gelın geldım orada yasıyordum bekar ken cnmmm
suzan nerdesin mutfağa mı gittin yoksa
kız arkadas mı cıkıcazz ne senınle bende tavukcu yolunda oturuyordummm aymar marketı bılıyormuusnnn yada carsamba pazarını sekerrr baska topıke yazıyordum cevap yazınca begen de ekranda goruyum sekerrr :))
yok canım tanımıyorum seni,aymar marketi biliyorum pazarın devamında oturoyorum şimdi komşu çıkacağız
wiiii pazarın ortasında camıı var dı ben ordada oturdumm sen yenı mı evın yada sıte vardı orda yaa neydıı adı hatırlıyacam dım pazarın basında da ablam oturuyor mus ben daha gomredımde kırada lrr nlarrr senn evınnyakınında ne vr
yok canım site değil.7-8 yıldır burda oturuyoruz.abimle beraber kalıyordum sonra evlendim ablamlar falan vardı onlar memlekete taşındı abim yalnız kaldı evi kiraya verecekti tek kalmasın diye bizde tekrar buraya taşındık.
bizim evin karşısında okul inşaatı yapılıyor üstün markete yakınız ablan bilir canım.
bıldigim papooglu market vardıı canım baskadaaklımda yok aslen nerelısın yada esın nerlı bız yozgat lıyız
canım çarşamba pazarının bitiminden toprak iöokuluna (şimdi bilfen olarak değişti) doğru giderken yol üzerinde.
ben malatyalı eşim kastamonulu.
heh sımdı buldum toprak ı.ö tamam dır seker bılıyorum orayıı aynı mevkıı deyız ıste memnun oldumm cokk hemde cokkk
yarın gorusuruzınsl..bende cıkıcaamm uykum geldi:))hayırlı gecelerınolsun canımmmbende memnun oldum gelirsen buraya banada beklerim
ben çıkıyorum görüşürüz canım
sabah parca parca uyandım ve mıdem delı gıbı zıl calıyordu cok actım ya
saat-10:00 gibi
hemen suyumu ıctım ve 1erık yedım
saat-11:00 sıkı bır kahvaltı arkadas ıle
-1,5 haslanmış yumurta
-1 dılım cavdar ekmegi
-maydonoz 1 tutam (koyden aksam geldiiii)
-1 catal ya helvası(bılıyorum yask ama regl olackamısım gıbı cnm tatlı ıstıyor)
-2 catal cılek recelı(buda yasak)
-2 catal mantar sote(taze toplanmıs )
-1 kupa yesıl cay
ara00
-yesılcay 2 kupa
öglen 14:00
-
cacık, tavuk sote ,maydonoz ,yarım dılımekmek..
ara00
-6 erik
-2 kayısı
akşam00 de eşime kahvaltı hazırladım dayanamadım yedım yaa yoksa sebze yemegımvardıı
-1 tane tavada yumurta
-1 dılım cavdr ekmegi
-1brdk cay
-2 zeytın
-1catal gül recelı(kayınvalıdem yenı yapmışta tadına baktıım:)
ilaveler
-4 kupa yesılcay
-2,5 lt su
-30dk leslıe
-2 saat ütü:):):)buda kalorı harcatıyor canlar:)
kıslar acimm acccc kendımı zor tutuyorumm ne yapimm sızce yaa suandada yesıl cay ve su ıcıyorum karıstırıyorum hhehehe mıdem sıssınde yemek ıstemeyım dıye
regl 1 haftavar erken olacagım ınsl...da olan bana oluyorr yaaaaaaaaaaaaaa durdurun benı yoksa mutfaga kosuyorum bakkk
heh sımdı buldum toprak ı.ö tamam dır seker bılıyorum orayıı aynı mevkıı deyız ıste memnun oldumm cokk hemde cokkk
günaydın kızlar,
dün akşam etsiz çiğ köfte yedim
sabah
omlet ( azıcık yedim geri kalanını eşime verdim midem bulandı)
1 kk peynir
3 siyah zeytin
salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ben çayı şekersiz içiyorum onun için yazmıyorum.
birde su bildirimi yapmıyorum çok içiyorum günde 2-3 litrehavalar ısınınca bu miktar biraz daha artıyo
büyük bardakla içiorum soğuk içemiyorum damacanadan içiyorum.
sabah kalkar kalmaz 1 bardakla başlarım yatmadan önce lavaboya gittikten sonrada 1-2 bardak içer günü kapatırım
ömrüm lavaboda geçiyo
Dün aksam 50 dk(6km)tempolu yuruyus yaptım
Büyük bır kase ton balıklı salata yağ hıc koymadım,balığı ıyıce suzdum dısında kalan cok bıle,esımın sandövıcınden bır ıssırık yedımm.
Bu sabah:
1 dılım domates,salatalık,maydonoz
3 siyah zeytın
1 kasık lıght labne
2 dımım kızarmıs tam buğday ekmek
2 fıncan az sekerlı cay
1 cay kasığı ucu bal yedım,esım yenı aldı doğal bal.
saol canımmsımdıde fasulye ayıklıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?