Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben kırkyılda bir taze fasulye yapıyorum abim sevmiyo herkese ayrı yemek yapmakta bunaltıyo insanı ortak şeyler yapmaya çalışıyorum.

ben nerdeyse haftada 2 kez yapıyorum kışın en cok özledığım sebze idi,esım önceden sevmezdı cunku annesı kuru fasulye gıbı sulu yapıyormus normal yağ ile ,ben nerdeyse hıc susuz yapıyorum bırde tabı zeytın yağı ıle salcasız bu sekılde o da sevıyor dıye yapıyorum,yanına kus kus pilavı yapıcam bol dere otuyla..

Son düzenleme:

bu kayınvalidelerde var birşey demekki
benimkide aynı çok sulu yapıyor yemekleri ben daha kıvamlı az sulu yaparım eşim yemeklerimi beğenir.bide tabi yemeğine göre değişir tabi ama bol salçalı seviyo eşim çorbalara falan biber-domates salçası orantılı atarım.
kuskusu sevmiyoruz biz ama sen yapınca eminim güzel olur

Bende Mersınden yaptırıyorum bıber salcasını ben cok kullanırım ama zeytın yağlıları sade severım..Kayınvalıdeler beceremıyorkuskusla daha gecen yıl tanıstım annem tavuklu yoğurtlu mayonezlı yapıyor esım de bayılıyor,yanında bıber soslu tursuyla ama...teskur ederım canım

selam bayanlar bende 6 ay önce evlendim ve 7 kılo aldım suanda 66 kıloyum yarın ısvec dıyetıne baslıycam umarım verebılırım pısıkolojım bozuldu resmen

selamlar kızlar...
bugüne pek iyi başladım.bi tane karaköy poğaça,meyve suyu içtim sabah.ve şu ana kadar 1,5 lt su içtim.
öğlen zeytinyağlı enginar,az ciğer tava ve yoğurt yedim,ekmeksiz tabisi.

slm kızlar idare edin beni bu hafta kermes,piknik,karne fln gelemiyorum öpüyorum hepinizi kilo bildirimini aksatmıycam ama....

selam bayanlar bende 6 ay önce evlendim ve 7 kılo aldım suanda 66 kıloyum yarın ısvec dıyetıne baslıycam umarım verebılırım pısıkolojım bozuldu resmen

dıyet yapma sağlıklı beslen

selamlar kızlar...
bugüne pek iyi başladım.bi tane karaköy poğaça,meyve suyu içtim sabah.ve şu ana kadar 1,5 lt su içtim.

slm canım evet sabah meyve suyu ıcınde seker var cok,pogca zaten margarın

korkutuyo beni böyle başlıkklar

hangı baslık korkutuyor??

slm kızlar idare edin beni bu hafta kermes,piknik,karne fln gelemiyorum öpüyorum hepinizi kilo bildirimini aksatmıycam ama....

slm canım kolay gelsın

nehır suzan canlarım dun yorumlarınızı gordum esım yanımdaydı kapatıverdım hemen valla foto koydumu bılmıo kızardı ehehe sıldım fotgrafları
cok tesekkuredrım guzel gorslerınız ıcın ama kusr aramadan baktgınız ıcın guzel baktgınız ıcın guzel gordunuz...
nehır emınmkı sende benden fazla kılolu degılsındr gorunum olarak
suzan sana gelınce en fazla 1 ay ıcınde kalan kılonda gıdıcek ben emınm zaten guelsın ıyıce guzel olucaksın ınsallah...
nehır bu arada ben genelde platform gıyerım cok sewıorm ya duz ayakkabı nadır gyerım hıcte sewmem esım yuzunden duz gyerım topuklu kadına yakısıo ya durusunu deıstrıo gobek ve tayta gelınce ewet taytta bıraz cıkartıo ama var kı cıkartıo eehehhe

sımdı gecmısı bı okıyım bakım kımler neler yemıs

benm kahvaltım klasıktı
kk peynır
2 dılım lıght ekmek
domates yarım
5 zeytın
şekersız cay
yumurtayı yazmayı unutmusum 1 yumurta
dun aksamda 1 kase patates yemegı ve yogurt yedım kabak yemegım hala el degmeden duruyo
arada karpuz yedım

Son düzenleyen: Moderatör:

canm bu sıcakta yumurta artık yenmıo dımı hele omlet
lavabo kısmı ınanırmısın 5 dk da 1 gdıorm bıktım bnde

canım supersın lıght labne hıc denemedım nasıl onerırmısın

selamlar kızlar...

ah be canım bak bı kez daha ben yazım poaca yeme ne olursa olsun yeme beyaz ekmek ye onun yerıne lutfen... gerı kalanı guzel ama cıgerde yagda kızartma oluyo oda yanlıs kusum benm

ben mecbur marketten alıyorum ev yapımı olsa süper olurdu

selamlar kızlar...

evde kahvaltını yapsan daha iyi olur canım sanırım dışarıda yapıyorsun.

kolay gelsin canım

dün aç karnına tartıldım 66,8 çıktım yaws.sonra yiyince 67,8 68,00 oldum yine,su fln derken.

canım gün içinde yediklerine göre şişkinliğin oluyor sabah tartıldığını baz al sürekli tartılma

canım iyi yapmışsın eşin yalnış anlamasın.benim eşimde geçenlerde avatarımdaki fotoyu görmüş diyorki o şapkalı fotoyu ne zaman çektin bende benim değil ki dedim .
ben topuklu ayakkabı çok nadir giyiyorum hep düz giyerim rahat oluyo seviyorum.
topuklu ayakkabı vucudu daha güzel gösteriyo popoyu kaldırıyo falan.
sana yakışmış canım

benim midem sanırım peynir yüzünden oldu omletim sadeydi yanına azıcık ezine peynir aldım koyun olduğu için tuhaf bi tat geldi bana ondan oldu.
senin bugünlerde hep miden bulanıyo iyisin dimi canım:44:

öğle-ara

yoğurtlu yulaf

akşam kesin salata olacak inşallah.
bu hafta 1 kilo vermek istiyorum en azından 500 gram olsada yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…