• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

1 fıncan yesıl cay
kuskus makarnayı yağsız tuzsuz sekılde hasladım kendıme bır kucuk kase ayırdım ıcıne ıkı kasık lıght yoğurt ve dereotu doğradım,derısız hasladığım tavuk göğsunden didikledim yedım.esıme mayonezlı hazırladım

aa bence almalısın ben sımıtle cok severdım esım de bayılır,tıramısu ıcınde sureklı alırdım tabı artık ara verdık:))

ınsallah canımmm
eritme peynirlerle ilgili duyduklarımdan sonra labne konusunda kararsızım.

1 fıncan yesıl cay
kuskus makarnayı yağsız tuzsuz sekılde hasladım kendıme bır kucuk kase ayırdım ıcıne ıkı kasık lıght yoğurt ve dereotu doğradım,derısız hasladığım tavuk göğsunden didikledim yedım.esıme mayonezlı hazırladım

afiyet olsun canım:34:

kızlar geldım lavaboları ovdum bıde yerlerı sıldım napım kafama takıldı:24:
ahh ahh labne deyınce aklıma tıramısu gelıo her gun bızım ewde tramısu vardı bıttıgı an hemen yıne yapardım esım hastası sımdı ıstemıo bnım canm ceker dıye heralde ahh ahh ne yerdık:52::52::52::52: eylul markayı anladım sekerım ehhehe

cok sıcak yaa
canm nehır bnm mıdem bulanmıo yaw bısıyım yok turp gbıyım
bu sabah gazetede bısı okudum sucukta pıdede vs domuz at esek etı kullanılıomus 10 kadar fırma tespıt edılmıs kızlar afıyet olsun kesın yedık bızde:53:

ahh ahh labne deyınce aklıma tıramısu gelıo her gun bızım ewde tramısu vardı bıttıgı an hemen yıne yapardım esım hastası sımdı ıstemıo bnım canm ceker dıye heralde ahh ahh ne yerdık:52::52::52::52: eylul markayı anladım sekerım ehhehe

cok sıcak yaa
bu sabah gazetede bısı okudum sucukta pıdede vs domuz at esek etı kullanılıomus 10 kadar fırma tespıt edılmıs kızlar afıyet olsun kesın yedık bızde:53:

Benımde yerlerı sılmem gereklı usenıyorum yaa pöfff,haha benım esım de mutlaka haftada 1 yaptırırdı bu ara canı tatlı ıstemıyormus ıs yerınde yıyor tabı ohhh:52:

cok sıcak yaa

sıcak çok sıcak dahada sıcak olacak :37::37:
tamam canım ben yanlış anladım galiba.

bende sabah haberlerde izledim Allahtan uzun zamandır sucuk almıyorum salam sosisde yemiyorum kıymayıda etten çektiriyorum onuda çok tüketmiyoruz ayda yılda bir.
dışarıda etli birşey yemiyorum.
salata falan yiyorum salatada en kötü çamur kum vardır eti düşünmek bile istemiyorum.
sağlıklı sağlıklı sebze yiyorum ohhh miss :51: arada tavuk o kadar.

linki aşağıda

http://kamuoyuduyuru.tarim.gov.tr

Son düzenleme:
ya ne kadar yemesende pızza falan yıyorz bız ya haftada 1
of dusunmek ıstemıorm:51:

eylul kocalarımız bızım gbı yese walla 1 haftada 10 kılo wercekler he uyuz oluyorum

kızlar kosu bndı bana ben ona bakıorm kalkmam lazım ıyıce mayıstım:4::4::4:

nehır fırma ısımlerı dımı bunlar bakıorm canm ay cok saol
pınarda da mı varmıs

Son düzenleyen: Moderatör:

eylul kocalarımız bızım gbı yese walla 1 haftada 10 kılo wercekler he uyuz oluyorum

canım evde pizzanı kendin yap.ben bi ara lavaş pizza yapıyordum mantarlı zeytinli biberli sebzeli çok güzel olur.dışarda yemek olayını çok fazla yapmamaya çalışıyorum şu sıralarda hafta 1 bazen 2 defa etsiz çiğ köftemiz var o kadar.eşimde çok et sevmiyo allahtan abimse bayılır onada izlettim sabah tvde yemez herhalde dışarıda lahmacun pide falan.

elini yüzünü soğuk suyla yıka bide ayaklarını sonrada soğuk birşeyler iç belki iyi gelir:34:
ben dışarıya çıkıp geldiğimde çor yorulduğumda eve gelip hemencik uyumak isterim böyle anlarda vucudumu yıkıyorum acayip kendime geliyorum belki sanada faydası olur canım.

Evet ben Mersındeyken 4 kılo vermıs geldım 6 kılo aldı:52:

nehır fırma ısımlerı dımı bunlar bakıorm canm ay cok saol
pınarda da mı varmıs

bakıyım bende yaa

sıcak çok sıcak dahada sıcak olacak :37::37:
tamam canım ben yanlış anladım galiba.

bende sabah haberlerde izledim Allahtan uzun zamandır sucuk almıyorum salam sosisde yemiyorum kıymayıda etten çektiriyorum onuda çok tüketmiyoruz ayda yılda bir.
dışarıda etli birşey yemiyorum.
salata falan yiyorum salatada en kötü çamur kum vardır eti düşünmek bile istemiyorum.
sağlıklı sağlıklı sebze yiyorum ohhh miss :51: arada tavuk o kadar.

linki aşağıda

</title> <style type="text/css"> </style> <link rel="shortcut icon" href="bakanlik_logo_tag.ico" /> <SCRIPT type=text/javascript> function FindAndReplace() { var aAnchor=document.getElementsByTagName('A'); for(var i=0; i<aAnchor.length; i++) { aAncho

ılk ıkı sıradakı tek tırnaklı hayvan o cok kötuymus ya bırde domuz etı var.Pınar hadı neyse kanatlı hayvan tavuk bıse olmaz da hıle tabı 100 dana dıye satıp:19:

bakıyım bende yaa

benim eşimde evlendikten sonra kilo aldı şimdi biraz fazlalığı var yiyoda yiyo canım akşam salata veriyorum kesmiyo gidiyo kahvaltılıklara saldırıyo ekmek alıyo falan.dikkat etse verirde dikkat etmiyo erkek bünyesi değişiyo tabi ben 1 tabak salata ile doyarken o doymuyo şişko diyorum ona :9::9:

ılk ıkı sıradakı tek tırnaklı hayvan o cok kötuymus ya bırde domuz etı var.Pınar hadı neyse kanatlı hayvan tavuk bıse olmaz da hıle tabı 100 dana dıye satıp:19:

canım tavuk demiyorki kanatlı hayvan diyor tavuksa ne ala yoksa içine bulduklarını koyuyorlar.

benim eşimde evlendikten sonra kilo aldı şimdi biraz fazlalığı var yiyoda yiyo canım akşam salata veriyorum kesmiyo gidiyo kahvaltılıklara saldırıyo ekmek alıyo falan.dikkat etse verirde dikkat etmiyo erkek bünyesi değişiyo tabi ben 1 tabak salata ile doyarken o doymuyo şişko diyorum ona :9::9:

Kilosu ıdeal esımın ama yıyıcı yani:9:mesela dun yarım sandvıc yaptım ton balıklı doymadı bır paket cokoprens yedı ustune cubuk kraker daha versem yer yani

canım tavuk demiyorki kanatlı hayvan diyor tavuksa ne ala yoksa içine bulduklarını koyuyorlar.

Bence en ucuzu yanı tavuktur dıye dusundum cunku tavuk urunler ucuz oluyor kandırmaca hepsı,kanatlı böcek koymasınlarda:52:en fazla kuştur ben en cok at ve essek ıcın uzulurum özellıklede at yazık ya bırde bılmeden yemek kötu

canım evde pizzanı kendin yap.ben bi ara lavaş pizza yapıyordum mantarlı zeytinli biberli sebzeli çok güzel olur.dışarda yemek olayını çok fazla yapmamaya çalışıyorum şu sıralarda hafta 1 bazen 2 defa etsiz çiğ köftemiz var o kadar.eşimde çok et sevmiyo allahtan abimse bayılır onada izlettim sabah tvde yemez herhalde dışarıda lahmacun pide falan.

elini yüzünü soğuk suyla yıka bide ayaklarını sonrada soğuk birşeyler iç belki iyi gelir:34:
ben dışarıya çıkıp geldiğimde çor yorulduğumda eve gelip hemencik uyumak isterim böyle anlarda vucudumu yıkıyorum acayip kendime geliyorum belki sanada faydası olur canım.

ay canm ınsan bazaende bısı yapmak ıstemıo bole tatıl modunda oluyosun pazarları marka yerlerden alsakta artık ıcımde hep kusku kalıcakk
dogru bı elımı yuzumu yıkıyım sonrada baslıyım yuruyuse

bak ya nasıl verıolar :47:

bakıyım bende yaa

bak bakta ıbret al bogh

Bence en ucuzu yanı tavuktur dıye dusundum cunku tavuk urunler ucuz oluyor kandırmaca hepsı,kanatlı böcek koymasınlarda:52:en fazla kuştur ben en cok at ve essek ıcın uzulurum özellıklede at yazık ya bırde bılmeden yemek kötu

ben en cok esekle domuz etınden tıksınıyorum ya sankı at daha temız:52:

Back
X