Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

tefal dudukluler varya saatlı onlarda buharda pısırme ozellıgı var orda yapııam lımonla yıem

afiyet olsun bende meyva yemeyi düşünüyorum.karnım tok gibi birazdan da spor yapıcam mutfağı toparlamam lazım ve ütü tabi bunlar spordan sayılırsa

Arkadaşlar ben çıkıyorum hazırlanıp yürüyüşe cıkıcam,çıkmadan önce de lahana suyumu ıctım fasulyemı yedim.Yarın bu tablo işini çözucem yuruyusten sonra gelemessem şimdiden bol iradeli akşamlarr,çayların yanında tatlı tuzlu seyler yok unutmayın sadece yarım yağlı sut,bıtkı cayı hoşçakalın

ay kızlar ben buraya bakmayı unuttum işte yogunluktan bakamıyorum diyete dair pek bişey yapmadım pazartesi başlıcam inşallah :)) yazıcam burdannn

ay kızlar ben buraya bakmayı unuttum işte yogunluktan bakamıyorum diyete dair pek bişey yapmadım pazartesi başlıcam inşallah :)) yazıcam burdannn

Pazartesi genelde baslanıyormu nedense bır turlu cnm bence yarın bu aksamdan ıtıbaren baslamalısın

Görevimi tamamladım tam 50 dk tempolu yürüdüm:18:Ankarada yasıyorum ve dısarı cıktığımda cok ruzgar vardı dondum yanı ama pes etmedım,çünkü soğuk havada yapılan sporda daha fazla kalori kaybederiz,vucut ayrıtten ısınmak ıcın de enerjı sarfeder.Birde o kadar dik yokuş iniş li yollarda yuruyorum ki heralde düz bir yolda yürümeye kıyasla 50 dk lık sporum 100 dk eş değer dirdiye düşünüyorumm.şimdi çok enerji sarfettim doğadan 5 i biryerde içiyorum(şekersiz)
Şuana kadar 2lt 250 ml su içtim

kızlar spor yaptım sıze yemen edıorm bayılıcaktım
zumbayı 20 dk yaptım sıkıldım beceremıorm odun gbıyım eheh
sonra jıllıan 30 days ın 2 level ını yaoptım ama bayılıaktım

bravo cnm tebrikler
bende şimdi son yemeğimi yiyip kapatıyorum günü yoğurt ve yulaf yiyorum 17 de 1 elma yedim akşam eşimle sinemaya gideceğiz şimdi o benim karşımda hamburgerleri götürecek ama ben YEMEYECEĞİMMMMM :)) çünkü çok kararlıyımmm zaten ilk 3 günü atlattım ve bitti geçti yani bundan sonra irademi kimse kıramaz kolay kolay ...

kızlar spor yaptım sıze yemen edıorm bayılıcaktım
zumbayı 20 dk yaptım sıkıldım beceremıorm odun gbıyım eheh
sonra jıllıan 30 days ın 2 level ını yaoptım ama bayılıaktım

2 level yapma ilk 10 gün 1 level ve arkadaki beyaz kızın hareketleriyle yapacaksın cnm (ilk günler)
sonraki 10 gün 2. level
sonraki 10günde 3. level ve 30 gün tamamlanmış olacak

ama güzel program dimi

Teşekkürler cnm,çok ıyı yapıyosun afiyet olsun,sen yemeee sen zayıfladığın da kendını hayal et o sırada

NİCK YAŞ BOY KİLO BAŞLANGIÇ HEDEF
Efe eylül 24 1.70 62 22.03.2012 55
7511 24 1.70 60 22.03.2012 50
CGDOZDGN 26 1.64 72.8 22.03.2012 55
NEHİRASİ 32 1.63 56 22.03.2012 52
SUZAN6638 23 1.65 78 22.03.2012 60
SNOWFLAKEN 24 1.67 80 22.03.2012 65

off bi tablo yapamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…