Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim ise kaliteli takım elbisesini
Şu ibaredeki ayrıntı beni benden aldı. Hala gülüyorum.:KK45:
Konuya gelecek olursam da bazen insanları cinsiyetleriyle değil kişilikleriyle yargılamalı.
Sizin hemcins olarak destekleyici yaklaştığınız Sevda evinizde kalmaya devam ederse fantazilerini bir gün gerçekleştirecek gibi duruyor.
Merhametten maraz doğar.
İlişki güven olmadan yürümez ama tedbirli olmak ayrı bir şeydir.
Bence misafirinizi gönderin yoksa paranoya sizi panik ataklara sürükleyecek.
kaliteli takım elbiseden serbest çağrışım

918BFD6E-C862-4827-92D6-F8DF97FBD6E2.jpeg

Kadın hakları aktivistiyim. Üstlendiğim çeşitli misyonlar var.
Zaten bundan cesaret alıp benden ricacı oldu ailesi.
Tamamda içinde bulunan durum kadın haklarıyla bağlantısı yok ki. Hani bi şiddetten kaçma, erkek egemenliğinde küçümsenme hakir görülme, çoluk çocukla ortada kalmış bi bayan değil.

Ben nasıl olsa "kadın hakları aktivistiyim" hangi durumda olursa oldun tüm kadınlara yardım etmeliyim hatta kıskancım ama olsun evimede alırım diye bi gayeniz mi var?

Konu sahibi belli ki çok iyi biri ama kimseye güvenilmiyor artık. Ucu açık bir zaman için eve birini almak bana çok ters. Gideceği zaman belli değil, ne kadar kalacağı meçhul. Özel hayatları da kalmamıştır evde bir başkası varken.
Kesinlikle. Zaten arkadaşının bi yakınıymış. Aralarından su sızmaz gibi durum yok

Ay roman gibi. Sizin insanlığınıza eşinin anlayışına ağzım açık kaldı. Ben yapamazdım herhalde bu sorumluluğu alamazdım . Bence arkadaşınızla konuşun. Eşinizin bayadır istemediğini ama Sevda iyileşene kadar idare ettiğini falan söyleyin. Sevda'nın travmasını yasayamadığı genç kızlığını falan bilmem ama herhangi bir akli rahatsızlığı yoksa eşinize göz koymasının kabul edilebilir bir tarafı yok :sinirli: sonucta siz ona ev açmissiniz siz anne esiniz ise baba olmuş bir komsunuza falan niyetlenseydi saflık derdim ama esinize yönelmesi şeytanlık :KK62:

haremlik selamlık neden var hiç düşündünüz mü?

bizde; kocamın arkadaşlarıyla asla muhatap olmam. hoş geldin - güle güle, çayınız kahveniz nasıl olsun filan... o kadar.

kocamda benim arkadaşlarımla aynı şekilde...

evinizde kombiliymiş madem. yemekler dışında ayrı odalarda zaman geçirebilirsiniz.

samimi olmalarına ben olsam asla fırsat vermem.

ne erkek milletine nede kadın milletine(buna ben de dahil) kesinlikle güven olmaz. özellikle bu zamanda...

bu yazdıklarım, ''güven abideleri''nin zoruna gidecek ama dünyanın gerçeği bu...
Kişi kendinden bilirmiş işi. Herkssi kendiniz gibi sanmayın lütfen

Öncelikle bir kadın olarak bu denli anlayışlı ve hemcinsinize karşı koruyup kollayıcı tavrınızı alkışlıyorum.
ancak sizinde ifade ettiğiniz gibi eşiniz ile namahrem onlar ve aynı ortamda bu kadar uzun süre birlikte olmaları çok yanlış
Siz iyi niyetle almışsınız evinize ama doğru olmamis kesinlikle
Bence arkadaşınızla konuşup onun yanına gönderin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X