- 20 Ocak 2010
- 46.403
- 168.493
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bende çatıda yapayım diyorum aslında hobi olarak istiyorum ama artık mecburi olucak galibaCıkardıgım sonuc
Balkonda buyuk leğenler içinde mevsımıne gore domates bıber taze fasulye sogan maydonoz çilek nane yetıstırmelıyız
Asgari ücretliler ne yapıyo çok merak ediyorum
En azından temız temız gozumuzun önünde olur ben bu yaz denicemBende çatıda yapayım diyorum aslında hobi olarak istiyorum ama artık mecburi olucak galiba
Aynen bizdede oyle 480 tl yi duyunca acmi geziyorlar acaba diye dusundum bizimde 1000 tl rahat geciyor hemde480 tl fazla mı? Şaşırdım gerçekten. Bizim 1000tl yi bile geçiyor mutfak masrafı.
Bende çatıda yapayım diyorum aslında hobi olarak istiyorum ama artık mecburi olucak galiba
Süper ya ne güzelBiz apartmanın bahçesinde küçük bir köşeyi çevirdik yazın. Domates-salatalık-biber-maydanoz-nane bütün yaz bedavaya geldi. Küçücük bir balkon bile varsa ekip biçmek şart.
Canım kış aylarında böyle oluyor ne yazık ki bizde iki kişiyiz ama masraflar ağır oluyor düşünsene bi kıvırcığı 5 tl ye aldığımız oldu bu ayKızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Benımde deterjana alerjım varBen temizlik ilaclarindan tassarruf ediyorum.
Hem mecburum (nişamlim sedef hastasi)
hemde baya bütceyi zorluyor.
Mesela asla yag sökücü, yumuşatici filan almiyorum.
Tüm evi sirkeyle temizliyorum.
Gecende hijyen testi yapdik. Normalin altinda cikdi bakteri seviyesi.
Benımde deterjana alerjım var
Camasır suyu ve yumusatıcı yerıne sirke kullanırım ve tum ev temızlıgınde
Nerdeyse ev halkına içirip calkalıcam elimden dusmez
Bakterı sevıyesı testı bende yapmak isterım nasıl ve nerden bulabılırım
Çok tesekkur ederımAynen...bende herşeyi sirkeyle yapiyorum.
Cami bile siliyorum. Heryer işil işil
Evimde sadece Pril ve camaşir icin sensitiv deterjan mevcut.
Canim ben almanyada eczaneden aldim. araştirim...kesin tr'de vardir. Bulursam sana yazarim.
Pazar masraflarında varsa normal bence 480Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Olabilir baklagildir yağdır baldır buzdolabı tek başına masraf zaten, hayat pahalı yahu iki tuğlalı eve mi bağlı bereket, içinde ki yaşama mı.. Gıdalar pahalı artık bir de tutumluyken bu masraf çıkıyorsa oturun mutfağa tek tek liste yapın.Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?