- 1 Ekim 2013
- 8.339
- 17.245
- 448
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
480 bana çok gelmedi ki. Biz bi market alışverişi yapıyoruz 600 lira veriyoruz artı olarak sürekli iki üç parça marketten ekleme yapıyoruz oda 300 desen 900 bunlardan 250 lirası temizlik malzemesi olsa 650 lira ki içinde et Yok ve kolay kolay pasta börek yapmamKızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Almadn once eksikleri bir kagida yaz tatamahminince 1 tl fazla koyarak fiyatlarini yaz ama gercekten bulundugun semt ve markete gore degisebilir ben asiri tutumluyumdur evimizin orda bitane var market ama 2 ay toplasan 250 yi gecmezKızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Acik peynirleride vakumluyorlar isterseniz.Migros'ta haftasonu kampanyaları oluyor. Temizlik malzemeleri %30 indirime giriyor.
Her cuma-cumartesi-pazar bir kalemde indirim oluyor. Onu mutlaka değerlendirmeye çalışıyorum. Vakumlu pakette peynir indirimde ise ondan 2-3 paket alıyorum mesela. Uzun dayanıyor.
Ne indirimde ise onu stokluyorum.
Gunluk usenmiyormusunuz sokaga cikip eksik almaya haftalik bile market icin usenmeme sebep yemek yapmam aksami bulur heraldeBasligi gordugume sevindim cunku gecen gun bizde esimle bu konuda tartistik 800 tllik ne harcama yapiyorsun diyerek cikisti biraz bende bu aydan sonra daha dikkatli harcama yapicam gunluk degilde haftalik cikmayi dusunuyorum alisveris icin..gunluk aliyordum oyizden biraz fazla abartmisim yazarak arastirarak alirsam belki birazda olsa duser fiyat birde esim beni tasarrufa tesvik etmek adina kalan paraya kesinlikle karismiyorum o senin arttirabilirsen birikim yapabilirsin dedi oda biraz beni motive etti acikcasi bakalim ne olacak bu ay :)
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin uygulayacagim :) benin oglanlar uc yasin da onlarin hava almasi icin onlarla birlikte cikiyorum her gun onlarada bi degisiklik oluyor her gun muhakkak cikariz ufak tefek seyler icin aklima gelen yogurt sut vs. Aliriz mutlaka amac onlarinda kafasinin dagilmasi aslinda ama bundan sonra daha dikkat edicem gitsemde sadece meyve alicam bir gun elma bir gun mandalina onlara kadar kasaya parayi onlar oduyor mutlu oluyorlarGunluk usenmiyormusunuz sokaga cikip eksik almaya haftalik bile market icin usenmeme sebep yemek yapmam aksami bulur heralde
Size tavsiyem aylik yapin cok daha ekonomik biz aylik yapariz alisverisimizi tabi patates sogan ekmek ufak tefek seyler icin gidiyoruz markete her hafta ama evde oldugu icin goz baska reyonlara kaymiyor
480 tl çok mu yani neye şaşırdınız sadece ekmek alsanız fazla çıkar nasıl bir mutfak masrafı bu tutar olur açlık sınırı bile 2000 bence ama başka yerden geliyorsa gıdanız bilemiyorumKızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?