Evimizde bereketsizlik var

480 bana çok gelmedi ki. Biz bi market alışverişi yapıyoruz 600 lira veriyoruz artı olarak sürekli iki üç parça marketten ekleme yapıyoruz oda 300 desen 900 bunlardan 250 lirası temizlik malzemesi olsa 650 lira ki içinde et Yok ve kolay kolay pasta börek yapmam

Banada fiyat iyi gibi geldi.benim anlamadığım maddi sorununuz yok yazmışssınız .neden hesap yapıyrsunuz?yani maddi sorunu olmayan birine rakam çok çok az

Bizde 2 kişiyiz haftalık 30 tl pazardan alışveriş yapıyorum meyve sebze alıyorum. Hem daha uygun hem daha taze oluyor. Ekmek et tavuk derken 200 filandır en fazla.

Almadn once eksikleri bir kagida yaz tatamahminince 1 tl fazla koyarak fiyatlarini yaz ama gercekten bulundugun semt ve markete gore degisebilir ben asiri tutumluyumdur evimizin orda bitane var market ama 2 ay toplasan 250 yi gecmez

Internetten marketlerin aktuel ürünleri olur onları takip et ona göre uygun olduğu zaman alırsın faydası oluyo

Aylik mutfak masrafin ise gayet iyi benim aylik 800 tl yi geciyor sadece mutfak masrafim cok fazla gelmedi bana

Acik peynirleride vakumluyorlar isterseniz.

3 kisiyiz oglum 21 aylik 1000 i buluyordur market alisverisi.hersey ates pahasi bereketsizlim diye dusunme arkadasim.hic birsey almicam diye gittigimde bile 100 den asagi cikamiyorum

Bende migros disinda alisveris yapmiyorum meyveyi yazin manavdan aliriz sadece.

Gecen hafta 200 tl alisveris yaptim evde un pirinc falan eksik suan hesap et.

Migrosta cok kampanya oluyor onlari takip edebilirsin ama masrafin cok degil bence normal kaliteli marka tuketiyorsun sonucta.

Basligi gordugume sevindim cunku gecen gun bizde esimle bu konuda tartistik 800 tllik ne harcama yapiyorsun diyerek cikisti biraz bende bu aydan sonra daha dikkatli harcama yapicam gunluk degilde haftalik cikmayi dusunuyorum alisveris icin..gunluk aliyordum oyizden biraz fazla abartmisim yazarak arastirarak alirsam belki birazda olsa duser fiyat birde esim beni tasarrufa tesvik etmek adina kalan paraya kesinlikle karismiyorum o senin arttirabilirsen birikim yapabilirsin dedi oda biraz beni motive etti acikcasi bakalim ne olacak bu ay :)

Gimsaya sardık biz, aylık genel alışverişi ordan yaptık bu ay, herşey dahil,rahat bi 100 TL farketti bir önceki aya göre, ha aylık yapıp bir daha markete uğramayan tipler değiliz,arada gene gidiyoruz sade yumurta yetmiyo bize

480 tl?? Ac mı duruyorsunuz? Biz de iki kişiyiz ki haftada en az 2 gün dışarıda yeriz aylık 1000 lirayı her ay mutfağa harcarız en az o da. Takdir ettim.

çok güldüm ya. Sonuna sorunun cevabını yazmışsın zaten: Migros Ben de neredeyse çıkmam migros'tan -bulamadığım çoğu ürün orada olduğundan- dolayısıyla market pazarındaki fiyatlardan haberdarım. Bim'in A101'in sattığı şekeri beş lira fazladan satar. Money Club kartın varsa 2.5 TL indirim yapar. Sen indirimle ürün aldım diye etrafa kalpler saçarken o sana 2.5 tl yi geçirmiştir bile

bizimde 1000 tlyi geciyor iki kisi ama spor yapıldıgından protein ihtiyacı cok bide esim benim gibi hangisi ne kadarmıs bakmaz alır gecer ondan biraz daha artıyor

Gunluk usenmiyormusunuz sokaga cikip eksik almaya haftalik bile market icin usenmeme sebep yemek yapmam aksami bulur heralde

Size tavsiyem aylik yapin cok daha ekonomik biz aylik yapariz alisverisimizi tabi patates sogan ekmek ufak tefek seyler icin gidiyoruz markete her hafta ama evde oldugu icin goz baska reyonlara kaymiyor

Yanlış anlaşılmasın ama o para bizim sadece
kahvaltı giderimiz sanırım.
Ki bizlerde çalışan insanlarız..
Bende bu rakama şok olmana şok oldum.

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin uygulayacagim :) benin oglanlar uc yasin da onlarin hava almasi icin onlarla birlikte cikiyorum her gun onlarada bi degisiklik oluyor her gun muhakkak cikariz ufak tefek seyler icin aklima gelen yogurt sut vs. Aliriz mutlaka amac onlarinda kafasinin dagilmasi aslinda ama bundan sonra daha dikkat edicem gitsemde sadece meyve alicam bir gun elma bir gun mandalina onlara kadar kasaya parayi onlar oduyor mutlu oluyorlar

480 tl çok mu yani neye şaşırdınız sadece ekmek alsanız fazla çıkar nasıl bir mutfak masrafı bu tutar olur açlık sınırı bile 2000 bence ama başka yerden geliyorsa gıdanız bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…