- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
480 fazla mı? Şaka mı yapıyorsunız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm sen yine az harcamıssın. heryer cok pahalı. biz giidyoruz gross marketten daha ucuz alıyoruz ona ragmen daha cok harcıyoruz iki kişi ve bebek.Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz
Mesela burda zamaninda zeytini 2.5 3 liraya aliyoruz bes kilo alsan 3 liradan 15 lira kirma yada dilme yapiyoruz bir sene yetiyor ee markette aylar once sekiz liraydi dandik bi zeytin.. mesela burda kuru inciri kilosu 15 lira aliyorlar marmarada onu 30 35 e satiyorlar..Degil mi halbukı üretıcısınde cok ucuz zeytın yag konusunda cok bereketlı marketlerde zeytını bıle hamken alıp boyayıp halka temız dıye pahalı satıyorlar
Dogal zeytının cekırdegı kahverengıdır ama ne hıkmetse market zeytınlerının cekırdegı sıyah
480 lira çok mu ? Birikim yapmak istiyorsanız ayrı ama bana pek fazla gibi gelmedi .fuzuli giderleri çıkarırsanız istediğiniz dengeyi kurabilirsiniz gibi ..Kızlar bu ocak ayında her gün harcamalarımı yazdım ve çıkan rakam karşısında şok oldum 480 tl mutfak masrafımız olmuş 2 kişiyiz ve hiç et yemeyiz pasta börek yapmam çok sıradan yemekler yaparız maddi durumumuz kötü değil ama canım sıkıldı yinede ne yapabilirim durumu düzeltmek için bu arada hiç yemek dökmem ve Migros'tan alışveriş yapıyoruz