Çok enteresan bir şekilde burda günlerce insanlara ağzına gelen küfür ve hakareti eden bir üye uzun süre gözden kaçıyor ama nedense bu yüzden sırf" bence başına gelenleri hakediyor" dediğim için ben günlerce ban yiyorum
Üstelik cevap hakkim olmasın diye banlanmadan önce sanki benim sakladigim birseymis gibi eski konularimdan alıntılar yapılıyor...
O zaman sana kötü bir haberim var mune cim, burada paylaştığım ve olur olmaz sebeplerle can yakmak için mal bulmuş mağribi gibi coşkuyla aranıp bulunan hikayelerin hiçbirini ben zaten gizlemiyorum, onlardan utanmıyorum, canımı da yakmıyorlar... Zaten bu yüzden senin de çok iyi bildiğin gibi 17 yıldır aynı nicki değiştirmeden kullanıyorum ...
Hatta sana bir sürprizim var ; burda anlattıklarımdan fazlası var...
Ortak hesap yüzünden bosanmam haricinde ilkokulda sıra dayagina maruz kaldım mesela, üniversitede otobüste tacize uğradım , tre.dyolda kargo hatası yüzünden dolandirildim, ailemle evlat ayrımı yüzünden mücadele de ettim....
Senin ve bazı "tanrı tarafından kötülükten muaf tutulmuş" üç beş üyenin aksine 47 yaşıma kadar başıma türlü haksızlık ve adaletsizlik ve kötülük geldi yani ve bunlarla mücadele etmekten ise zannettiginin aksine hiç utanmadim...
Ama bütün bunlarla mücadele ettim diye burada yüzüme küfür ve hakaret eden üyeye "bence hakediyorsun" temennisinde bulunmanın 4 gün banlanmama sebep olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti
Demek ki daha önce bir kez bile kötülükle karsilasmissaniz, bundan sonra burada karşılaştığınız zorbaliklara ve zorba üyelere üslup sınırları içinde bile cevap veremezsiniz, aksine haddinizi bilip canım cicim demeye ve yardım etmeye ve tatlı temennilerde bulunmaya MECBURSUNUZ yoksa moderatör haddinizi bildirir....Peki...
Bu arada hazır yeri gelmişken benim ortak hesap konusunda burada beni üzen tek kişi "çalisan kadınların aptalligini anlamıyorum, ben bilmem kaç yıllık evliyim ,çalismiyorum ama eşimin tüm parasını ben idare ediyorum, ben harcıyorum, harçlık veriyorum yani eşim beni şöyle şöyle el üstünde tutuyor " diyen mune olmuştu yine...
Tahmin edersiniz ki ben o hesabın niye ortak olmak zorunda olduğunu aciklayamadan ve üstü kapalı hakaretlerine cevap veremeden yine günlerce banlanmistim....
Daha fazla uzatmayacagim , zaten sonsuza kadar banlanacagim belli ki o yüzden bugüne kadar burada iyi kötü birlikte eglendigim, üzüldüğüm, dertlendigim, destek vermeye çalıştığım ve destek veren tüm dostlarıma hakkım helal olsun, ben sizi çok sevdim, siz de hakkınızı helal edin...
Hoşçakalın.