Eve döndüm, toparlayamıyorum

Gerekli koşulları sağladıktan sonra boşanmak en mantıklısı. Birşey olmaz bu adamdan.

merhaba :) ne ailenin evine ne kaynananın evine git cidden baba evi olsa da insan sığınç oluyor çocukla ordan oraya savrulmak ne demektir bilirim. evinde çokta zorlansan lütfen gitme başın rahat olur. eşinle çok konuşma polemiğe girme boşansan arkanda duracak kimsen yok zaten bebişin küçük çalışma imkanında yok birazcık sık dişini ne olur ne olma köşeye birikimini yap eşinin ailesiyle bağını koparabiliyorsan kopar. evinle çocuğunla ilgilen çek eşofmanı altına rahat rahat televizyonunu izle emin ol baba evinde o çektiğin rezillikten iyidir.

Gitmedim kızlar biyere 2 gündür 2 kızımla yalniz kaliyoruz. Grip olduk kucuk kizimla ben o yuzden biraz zorlaniyorum ama dediginiz gibi en rahati kendi evim. Eşim aradi cocuklar hasta annemle babami ara da gel desen gelecekler yardimci olacaklar sana ama inat ettin aramiyosun dedi. Aramam istemiyorum kimseyi dedim, o zaman bana mızıldanma dedi hic aramiyorum bile..
Aksam annesi aradi aklimiz sizde kaldi cocuklarida özledik gelip alalim yada yaninizda kalalim dedi, gerek yok idare edebiliyorum tek basimiza daha rahatiz gidecek olsam kardeşim gelir alırdı sagolun dedim kapattim.
Bi arkadaş annemi sormus o gelsin diye, annem cok kirgin, kolay kolay bidaha evime gelmeyecegini söyledi ki haklida.. kisaca durum bu arkadaslar..

iğrenç bir kocanız var

Savunmak için söylemiyorum ama çok ağır yazdıklarıniz. Ev sallanıyor diyor iki çocukla kolay mı acil bir durumda çıkmak.

Kaynana da aile evide kocasının yanında melek. Ailesinin de salon dışında yatıracak bir yeri olmayabilir gayet normal.
Var da erkek kardeşi rahatını az bozup ablasına vermedi. 2 çocukla haftalarca salonda süründü, kocası geldiğinde valizi ortada gördü ya paşanın özgüveni ordan geliyor.

E soylemistik size boyle olacağını, bunlar daha fragman .Gecmis olsun

Var da erkek kardeşi rahatını az bozup ablasına vermedi. 2 çocukla haftalarca salonda süründü, kocası geldiğinde valizi ortada gördü ya paşanın özgüveni ordan geliyor.
Konuyu hatırlıyorum erkek kardeşi akademide çalışıyordu aktif olarak odasında ders çalışıyordu. Nasil odasını versin? Odasını verirse nerede çalışacak? Bir iki haftalık bir şeyden değil sürekli bir şeyden bahsediyoruz.

İnsan hiç yoktan iki raf verirdi dolaptan, valiz salonda kalmazdı. Gitsin diye gözünün içine bakmışlar resmen. Elin oğlu gördü bunları ondan coşuyor.

Anneniz neden kırgın?

Kimse kusura bakmasın ama şu burç muhabbeti kadar bana boş gelen bir muhabbet daha yok

bir yanda bebek bekleyen regl takvimine deli gibi bakıp gün sayanlar en ufak belirtiyi anne olduk sananlarla dolu forumlar burada.. bir yandan 2 bebiş ama başka sınavlar. Ne bileyim Allah nasıl adil. nasıl sınavlı bir sistem dizaynı.

Rabbim o meleklerinizin yüzü suyu hürmetine sıkıntılarınızı alsın aile birliğiniz yeniden kurulsun inşallah.

Biri 4 aylık diğeri 2.5 yaş iki bebekle neredeyse doğumdan beri yalnızım, merak etme yaparsın, yapılıyor. Evet tek başınalık zor ama imkansız değil niye tek kalamayasın ki. Valla bir zaman sonra da zevk almaya başlıyor insan, hissettiğimi söylüyorum yani. Hem baktın yalnızlık çok sıkıyor yaz foruma, sohbet muhabbet olur yeter ki gitme iki tarafa da.

Evinizde kalmanız iyi olmuş, sizin ailenizden biri yanınıza gelse kv. laf edecekti, kimseye muhtaç olmadan iki çocukla kendi basiniza idare edebileceginizi dosta düşmana gösterin. Aranızda soğukluk olması bence normal kolay şeyler yaşamadınız, zamana bırakın ama kendinizi yıpratmayin. Eşiniz yerine çocuklarınıza odaklanın. Esinizden vazgeçin onun davranışlarini kafanıza takmayın onu umursamayin. Ekmeğini suyunu verin tamam. Çocuklarınızla gülün eğlenin 3 kişilik planlar yapın.

Boşanmaya karar vermiştiniz diye hatırlıyorum
Farzedin boşandınız ve iki çocukla teksiniz
Bende eşimim işi nedeniyle uzun süre çocuklarıma tek kaldım bir dönem, sizinkiler kadar küçük değillerdi ama çok keyifli bile oluyordu. Kız kıza gezip, yiyip içip takılıyorduk. Coronanın ilk zamanlarına denk gelmişti hata, hala en çok o dönemi anlatırlar. Hepimiz ayrı odada online çalışıyorduk sonra güzel kahvaltı yapıyorduk, hergün mutfakta farklı bir tarif deniyorduk birlikte, birlikte spor yapiyorduk ne güzeldi dimi diye hala konuşular o günleri güzel hatırlıyorlar.
Kimseye ihtiyacınız yok, anneniz yanınıza gelse olırmuş. Neye kırgın anlamadım ama eşiniz yok zaten. Gelmesede canı sağolsun ama sizde gitmeyin hele o cadı kv ve kp yi ben çoktan engellemiştim hangi yüzle arıyorlar sizde açıyorsunuz anlamadım.?

Cok uzgunum esiniz hic degismedigi icin. Hala annemi babama ara gelsinler muhabbeti yapmasi inanilmaz.

Bu arada lutfen gurbet kafasina girmeyin. Zaten o nasil oluyor bilmiyorum. 25 yasinda Turkiye'den 10.000km uzakta bir ulkeye dunyanin obur ucuna tek basima tasindim. Kendimi hic gurbette gibi hissetmedim. Dilini bildiginiz, kulturunu bildiginiz bir yer gurbet degildir.

Ama yasadiklariniz kolay degil. Keske annenizi ikna edebilseniz. Esiniz yokken eve gelmesinin kirginlik ile ne alakasi var ki, esiniz gelmeden geri donerdi. Onceligi kizi ve torunlari olmali, kendi kirginligi degil.

Uzgunum ama cevrenizdeki hic kimse sizi dusunmuyor. Kendinizi dusunup ayaga kaldirmak zorunda olan sizsiniz yoksa bu durum boyle devam eder.

Katip deprem bölgelerine yakın illerde 4.8-5 civarı depremler oluyor.Kalmasına kalır da mesela dün gece burada oldu.Millet sokağa döküldü,arabada kalan var,dışarı çadır kurulmuş.Yani korkuyorlar.
Bulunduğum yerde sürekli deprem oluyor dediğiniz civarlarda. Ve bahsedilen korkuyu öyle abartı buluyorum ki.

Valla ne bekliyordunuz yüzünüze tüküren adamdan size sevgisi saygısı olmayan adamdan evinize dönünce mutlu evlilik hayallerinizmi vardı.
Burada hepimiz yazdık size zaten olacakları dönmeyin dedik döndünüz o iki küçük çocuğa üzülüyorum sadece kusura bakmayın ama size üzülemedim herkes seçimlerini yaşar bu hayatta.

annen sana mı kırgın?
bu sana ceza kimsye değil, eşin yokken gelir sana destek olur, eşin gelmedn önceki gün de çeker gider diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…