- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.854
- 32
-
- Konu Sahibi hmhilal0658
e siz niye kiraya çıkıyorsunuz ? evinizde kalın uzaklaştırma alın eşiniz gelemesin?Inanin görmedim cocuklardan pek firsatim olmuyo gelmeye, suan o birikim 4 ay bile gecindirmez beni, en kötü ev kirasi 10 12 binden basliyo oturacagim yerde.
Tek bekledigim o, biraz sknti cekicem ama gececek inaniyorum, memlekete gittigimde calisip daha güçlenip daha dik durucak karsilarinda.
Evet eşim tam bir oglak, ve ben bu kadar anneci oldugunu asla tahmin etmezdim, resmen 2 cocugu ve beni gözü görmüyo anne anne diye
Soyumda, kanımda, genimde bi sorun yok hanimefendi emin olabilirsiniz ! Ya annemde kalicam diye bi şartta yok ayrica, dikkatinizi cekerim, evim sürekli sallanıyo diye tedirgin oldugumdan bahsettim. 2 cocukla bi basina olmanin zorlugundan bahsetmiyorum bile bi başına 2 cocukla gurbette yaşamayan birinin anlamasi mümkün değil zira.
astsubay eşi misiniz?
%90 bahse girerim üniformalı personel eşisinizdir.
ya sizde nasıl bir kan nasıl bir gen var nasıl bir ırksınız ki illa ya annenizde kalacaksınız ya k.validenizde
aklınıza gelmiyor bile ben neden kendi evimde kalmıyorum ki acaba diye? hazır sorunlu koca da evde yok oturun kendi başınıza evde işte.
siz değişik bir soysunuz anacım normal insana verilen akıl sizde işe yaramaz ki...
oğlaklar anneci olmaz ki ?
bence yengeç ya da aslan
Bence aslanlar anneci değil:)Gerçi burçla alakası var mı yok mu bilemem.Aslanlar anneci mi oluyormuş ya
Benim erkek arkadaşım oğlak ve anneci. Hatta bazı yüksek kavgalarda sen anca ağla çabalama der.Hem oğlak hem anneci onu demek istedim
Oğlak olan anneciyi de çok iyi tanıyorum ayrıca , belki de yetiştirme tarzı ile ilgilidir benim tanıdığım
Bu arada ne yaparsa yapsın oğlağa kendi haklılığını gösteremez konu sahibi
Tanıdığım bütün yengeçler ponçikyok o kendini bir halt sanıyor aşırı bencil oluyor ondan dedim.
yengeclerde bencil oluyor
Bu ev de kira çünküe siz niye kiraya çıkıyorsunuz ? evinizde kalın uzaklaştırma alın eşiniz gelemesin?
Yahu 2 aylık çocukla hangi işe girsin çalışsın? Aile evine döndüğünde oda bulamamış salonda yatmışlar bebek ağlamasına büyük çocuk tüm aile gece vakti uyanıyomuş, aileyle problemler varmış iyi misiniz siz? Kocasını sevmeyen muhtemelen zorla evlendirilmiş, yine büyük ihtimalle korunmasına izin verilmeyen bir kadın kendisi. Hakaretvari yorumlar yapıyorsunuz akıl yokmuş da, soyu neymiş de. Karşınızda bir insan var insan.hah gurbet lafı da geldi tam oldu
bekliyordum
soy gen kan diye bir aşağılama yapmıyorum hanımefendi
gerçekten çok tuhaf bir zihniyetiniz var, size akıl verecek olanın da bu tuhaf zihniyete göre vermesi lazım...
ne oluyormuş 2 çocuk olunca?
etrafımda 2 çocuğa kendisi bakıp bir de çalışan onlarca kadın var. siz çalışmıyorsunuz da.
kimse gurbet edebiyatı filan da yapmıyor
Merhaba ben yengeçyok o kendini bir halt sanıyor aşırı bencil oluyor ondan dedim.
yengeclerde bencil oluyor
Ve annem de gelmiyo, herkes birbirine kirgin üzgün yaşananlardan dolayi malesef..
Merhaba ben sucuk kokan başakTanıdığım bütün yengeçler ponçik
Yine de burçlara çok şey etmemek lazım tanıdığım başaklardan iki tanesi aşırı pasaklıydı hatta bir tanesinin teri sucuk kokardı
İyi deHayatta en keyif aldığım şey evimde yalnız kalmakti, eşim memlekete gittiginde birami alir sabaha kadar takılırdım falan. Deprem bolgesindeyim işler cok değişti. Şu an daha çok yeni. Herhangi bir artçida 2 küçük çocukla panik yapmadan sureci yönetmek cok zor olabilir. Ha normal bir surecte yetişkin bir kadin neden evinde yalniz kalamaz ben de sorgularım ama surec normal değil.
ben öyle bir yorum yapmadım. kafa yapısının farklılığına dikkat çektim. hemen ardından da gurbet edebiyatı yapan cevap geldi zaten.Yahu 2 aylık çocukla hangi işe girsin çalışsın? Aile evine döndüğünde oda bulamamış salonda yatmışlar bebek ağlamasına büyük çocuk tüm aile gece vakti uyanıyomuş, aileyle problemler varmış iyi misiniz siz? Kocasını sevmeyen muhtemelen zorla evlendirilmiş, yine büyük ihtimalle korunmasına izin verilmeyen bir kadın kendisi. Hakaretvari yorumlar yapıyorsunuz akıl yokmuş da, soyu neymiş de. Karşınızda bir insan var insan.
ay Şeyma Subaşıda yengeçMerhaba ben yengeç
Bakınız her başak çok da titiz değilmişMerhaba ben sucuk kokan başak
Merhaba ben de Şeyda Halaybaşıay Şeyma Subaşıda yengeç
demek tutmuyor bu burçlar