Babamla kavga ettik

Kızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Kusura bakmayın ama siz annenizin, annesi değilsiniz.Anneniz gerçekten sizi ve kendisini düşünüyor olsaydı bunca olan şeye rağmen , böyle bir adamdan yeniden çocuk yapmazdı.. Konuya gelince babanızın kişisel eşyasına el koyamazsınız bu doğru bir davranış değil.Belli ki yurt dışına gidecekti veya kaçacaktı bilemiyorum.Öyle bir düşüncesi varsa adamı bağlayamazsınız, zaten gidecek olan gider.Tavrınız yüzünden babanızdan hiç tasvip etmediğim şekilde şiddet görmüşsünüz. Çok üzüldüm ya kalp krizi geçirseydiniz Allah korusun ...Ve siz de babanıza şiddet uygulayıp iyice yüz göz olmuşsunuz. Bunlar doğru şeyler değil.Ebeveynlerinizin ilişkisine siz müdahil olursanız kişisel olarakta bunları yaşamanız gayet normal...

sende bu anne olduktan sonra daha coook dayak yersin
kocasina "bu pasaport ne" diye soracak, kendi saklayacak cesareti yok. kocasinin dayaginin geleceginden de emin. bu yuzden kizina veriyor sakla diye ki kizi yesin dayagi
konudaki baba kadar anne de igrenc
20 sene kocadan ayrilmaya, kendi çalışıp ayakları üzerinde durmaya cesaret edememis seni de dayak yedigin, insandan sarılmadığın eve mahkum etmis sonra bakmis sen büyüdün, bahanesi kalmadi hemen üremis ki kurban rolu devam etsin, "babasiz buyumesin" bahanesiyle bir yirmi sene daha idare etsin.
baba da bu yani, babasiz kal daha iyi.
bence yasin 22 git polise babandan sikayetci ol, sana bulusmasin. sonra yok mu hic iki kisi yasayan ogrenci arkadasin. hazirana kadar git evlerine ucuncu ol, kiraya ortak olursun . organizasyon ajanslarinda falan calis. ya da parttime bir yerde. kimseye ihtiyacın yok aslinda.
anan da birak kocasiyla keyif icinde yasasin. cocugunu babasiz bırakmasın.
bu yasinda ne isin var o evde

Sanırım anneniz kırklarında genç bir kadındır. Anneniz el alem ne der diye, sizin o evde yaşadığınız/yaşayabileceğiniz travmaları düşünmeden evliliği sürdürmüş, yetmemiş bir çocuk daha yaparak “bebeğim babasız büyümesin.” kartını açmış. Babanız berbat bir adam ama anneniz de çok masum değil. Size tavsiyem ailenizin sizi kendi toksik ilişkilerinin bir parçası yapmalarına izin vermeyin. Genç, üniversiteli bir kadınsınız. Bu çemberden çıkmanın yollatını arayın.

Hayatını o aile gibi olan yerde telef etme. Anne ve baban arasında ne oluyorsa seni ilgilendirmiyor. Baban ev ile olan bağı çoktan koparmış. Annen, baban eve bağlansın diye küçük bir bebeğin günahına girmiş. Senin de günahına giriyor. Yazık değil mi sana... Yurt vs imkanın varsa o evde durmaz zorunda değilsin. Annende seninle nasıl ilgilendiyse bebeğe de bakar... Yurda git okulunu bitir.

Babanız sizin eşiniz değil, babanız. Sizi aldatmadı, eşini aldattı.
Buna karşı ne yapacağı da eşinin yani annenizin kararıydı.
Babasız çocuk büyütmeyeyim deyip oturmak, ben bu olanı kabul ediyorum demektir.

Sizin bununla ilgili ayrıca sorununuz varsa, eşini aldatan babayla ve bunu kabul edip oturan anneyle oturmam deyip, KVK yurduna gidiyorum deseydiniz. Ben arkadaşlarımın evine çıkıyorum deyip, şahsi savaşınızı verseydiniz.

Anenniz, pasif agresif tavırlarına sizi piyon yapmış, siz ise kendi yerinizi unutmuşsunuz.
Babanın pasaportunu tutup, üç gündür istiyorum ver!!! diyen babaya, sonra veririm demek nedir ?
Bir sorun kendinize, ben ne yapmış oldum, yaptığım neye yaradı ?

Yazık ediyorsunuz kendinize.

22 yaşında üniversite öğrencisi gül gibi kızı, yumruk yeyip yumruk attığı baba-kız ilişkisine mahkum eden annenize de sorun, sonuçtan memnun mı ?
Gerçi benim bir cevabım var da, neyse...

Babanız size çok mu mükemmel davranmışta anneniz bir masumu daha dünyaya getirip günaha girmiş böyle bir adama tekrar çocuk yapmak kendini düşünmekten başka bir şey değil çocuğun başına gelebilecekleri sizden görüp aldırabilirdi anneniz sanki bilerek yapmış annenize baba olmak zorunda değilsiniz belli ki zaten var olan babadan hayır yok yarın bugün o çocuğun sorumluluğunuda size yıkacaklardır..

Annenle babanın arasındaki meseleye niye bu kadar müdahil oluyorsun? Annen durumdan rahatsızsa kendi çözsün ama rahatsız değil demek ki sevişmiş çocuk yapmış?
Ayrıca geçmişte annenle ne yaşamış olursa olsun kimsenin pasaportuna el koyamazsınız. Bu biraz had bilmezlik oluyor.
Aslında dediğin gibi durumun benle hiç alakası yoka ben geldi verdi bana dedi neden almış sarı diye benim tek yaptığımda sormaktı zaten ancak bu kadar normal bir şeyi büyütüp devamında nasıl davrandığını anlattım ne olursa olsun el kaldırması konusunda haklı mıydı?

Sen neden bu kadar araya giriyorsun ki annen çocuklarını bahane etmesin, çok memnun ki her şeyin üstüne aldatılırken bile çocuk yapmış. Hayatından memnun demekki. Pasaportuna sen neden el koyuyorsun sanane? Acil değilse sonra veririm ne demek zaten.
22 yaşında üniversitedeymişsin, git okulumu bitir kendi ayakların üzerinde dur, evin içinde kendini çok doldurup bilenme. Karışma ev içi olaylara kendini kurtarmaya bak sen
Merhaba evet her olay yaşandığında pişman oluyorum olaylar çok hızlı gelişiyor annen kendilerinin her sorununa beni dahil ediyor akşama kadar başımın etini yiyip beni dolduruyor zaten bu yalanlardan dolayı içimde birikmiş çok şey var bende kafama takıp patlıyorum bir şekilde. Annem bilerek çocuk yapmadığını söylüyor zaten 39 yaşında hamile kalamayacağımı düşünüyormuş hepimiz şaşırmıştık bebek haberini alınca…ama böyle bir durumdan sonra artık bir şeylerin düzeleceğine dair inancım kalmadı.

Kızlar merhaba babamla yumruğa yumruğa girdik odama geldi tartıştık sonra üzerime yürüdü tam kalbimin üzerine çok sert yumruk attı o kadar acıdı ki dondum bir 5-10 saniye gözlerine baktım sonra birden çenesine yumruk attım bana dalmaya çalıştı annem koştu ayırdı baya boğuşur gibi olduk sonra bu olayların sebebi hakkında başır çağırmaya başladık en son kaşımı yarmışsın diye ağlayıp evden çıktı ben şok içinde kaldım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum annem bana hak veriyor? Arkadaşlar 2 yıla süredir aşkın babam annemi aldatıyordu biz baya problemler atlattık babam asla dürüst bir insan değil ve hep mağdur rolu oynuyordu biz 1 yıldır bunun yüzünden çok şey çektik üzerine annem o süreçte hamileydi hep ben yanındaydım her günümde çok kötüydü annem için hep güçlü durmaya motivasyon vermeye çalıştım bu foyaları ortaya çıkmadan öncede anneme de bana da sürekli hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı, her şey ortaya çıkınca binlerce söz verdi anneme ve bana ama anneme verdiklerinin yarını bile tutmadı ben 3 aydır konuşmuyorum kendisiyle bir gün bile gelip özür dileyip mahçup olmadı hep iki düşman gibiyiz evde o boşluğu düzeltme çabası bile yoktu, kavga konusuda pasaport eve pasaport geldi annemde aldı bana verdi babam hiç yurtdışına vs çıkmadığı için garipsedi akşam oturup konuşmuşlar babamda lazım aldım nedeni yok ver diyip durmuş nedenini söylememiş babamda benim odama geldi ve 3 gündür istiyorum ver dengesiz , demeye başladı küfürler etti ben sakin ol ne diyorsun dedim , önce bir sakin ol, bir defter için bu kadar gerilmen manasız dedim. O dengesiz ve sabırsız konuşup kapıma vurdu, baba bu kadar gerilmen gerekmiyor defter çok acil lazım değilse sonrada veririm olur biter dedim sonra kapıdan üzerime yürüdü devamını başta anlattım zaten arkadaşlar ben babamı asla affetmedim bu aldatma mevzuları vs bu süreçte ben şok zor şeyler yaşadım ve babam bir gün benim için bir özür bile dilemedi evine geldi gitti normal takıldı. Annem haöileyken her gün 12 -2 kere kadar okey oynuyordu bebek doğurduğu eve yeni geldiğinde bile gecesinde kafeye gitti o günde tartışmıştık gelince. Birde uzun süredir bir muhatap olmuşluğumuz bile yok ve bunun üzerine böyle bir şiddete maruz kalınca çok sinirlendiğimden bende fiziksel tepki gösterdim o an kendimide tutamadım ilk kez böyle bir şey oldu. Yanlış mı yaptım doğrumu hiç bilmiyorum bu tüm olanların üzerine ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Çok geçmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm canım 🥺🥺 kaç yaşındasın okuyor musun çalışıyor musun? Keşke annen kendisine şiddet gören ve aldatan babandan hamile kalmasaydi... Neden polise şikayet etmiyorsunuz, neden boşanmiyorlar? Bir iki kere ben de annemi ve kardeşlerimi korumak için babama sinir anıyla saldırdım canım. İnsan zor durumda kalınca ailesini korumak için yapıyor bunu. Seni çok iyi anlıyorum. 🙏 Umarım iyi olursun. Kardeşlerin falan var mı , tek misin?

Kusura bakmayın ama siz annenizin, annesi değilsiniz.Anneniz gerçekten sizi ve kendisini düşünüyor olsaydı bunca olan şeye rağmen , böyle bir adamdan yeniden çocuk yapmazdı.. Konuya gelince babanızın kişisel eşyasına el koyamazsınız bu doğru bir davranış değil.Belli ki yurt dışına gidecekti veya kaçacaktı bilemiyorum.Öyle bir düşüncesi varsa adamı bağlayamazsınız, zaten gidecek olan gider.Tavrınız yüzünden babanızdan hiç tasvip etmediğim şekilde şiddet görmüşsünüz. Çok üzüldüm ya kalp krizi geçirseydiniz Allah korusun ...Ve siz de babanıza şiddet uygulayıp iyice yüz göz olmuşsunuz. Bunlar doğru şeyler değil.Ebeveynlerinizin ilişkisine siz müdahil olursanız kişisel olarakta bunları yaşamanız gayet normal...
Kasaya koyacağını Orda duracağını söyledi. ben alıkoymadım annem verdi; verirsin ama nedenini sor dedi benim yaptığım tek şeyde nedenini sormaktı anne babanız eşiniz pasaport alsa neden? Diye sormaz mısınız gerçekten, bir tek elimde olması doğru değildi kabul ediyorum ama onu da annem verdi ve neymiş nedenmiş diye sorarak bunu aklıma soktu bende sorarken sadece düz bir şekilde nedenini sordum ek başka bir şey yok. Gerçekten dediğiniz gibi olaylarına keşke az uyanık olup hiç müdahil olmasaydım ben hep annemi üzgün görünce dayanamıyorum dinliyorum sonra düşünmeden haraket ediyorum ama yine başlangıçta yaptıklarımda, babamın çok normal birimolsa güzelce bana açıklayacağını düşünüyorum maalesef öyle olmadı şiddeti tercih etti.

Bu bebegim babasız büyümesin çocuklarım var diyen kadinlarin hepsi yalan söylüyor kocalık babalik yapmayan adami niye zorluyolar al kendileri de şiddetin her türlüsünü yaşıyor çocukları da madem sıkıntılı evlilik korun kardeşim sevişmekten vazgeçemiyorsan yerinizde olsam yurda falan çıkar kesinlikle arkama bakmazdim anneniz kocasından vazgeçmeyen bir bencil babaniza söyleyecek kelims dahi bulamıyorum

Merhaba evet her olay yaşandığında pişman oluyorum olaylar çok hızlı gelişiyor annen kendilerinin her sorununa beni dahil ediyor akşama kadar başımın etini yiyip beni dolduruyor zaten bu yalanlardan dolayı içimde birikmiş çok şey var bende kafama takıp patlıyorum bir şekilde. Annem bilerek çocuk yapmadığını söylüyor zaten 39 yaşında hamile kalamayacağımı düşünüyormuş hepimiz şaşırmıştık bebek haberini alınca…ama böyle bir durumdan sonra artık bir şeylerin düzeleceğine dair inancım kalmadı.
Koskoca kızsın lütfen böyle dolduruşlara gelme. 39 yaşında hamile kalmaya şaşılacak ne var? Hamile kalmasa dahi sevişmeye devam ediyo demekki memnun kocasından. İçinde biriktirme ayrıl o evden bir an önce okulunu bitirip yeter. Karışma aralarındaki ilişkiye hiçbir şeye.kullandırtma kendini

Çok geçmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm canım 🥺🥺 kaç yaşındasın okuyor musun çalışıyor musun? Keşke annen kendisine şiddet gören ve aldatan babandan hamile kalmasaydi... Neden polise şikayet etmiyorsunuz, neden boşanmiyorlar? Bir iki kere ben de annemi ve kardeşlerimi korumak için babama sinir anıyla saldırdım canım. İnsan zor durumda kalınca ailesini korumak için yapıyor bunu. Seni çok iyi anlıyorum. 🙏 Umarım iyi olursun. Kardeşlerin falan var mı , tek misin?
Merhaba çok teşekkür ederim. Ben o sıra korkudan kadese basmıştım o evdeyken sonra evden çıktı gitti polis sonra geldi gelince ne yapacağımı bilemedim sorun olmadığını söyledim.annem hiç birşey yapmıyordu babam evden gittiği için onun derdine düştü kardeşim desen babamı acile götürmüş bana 2 saat sonra bir şeyin var mı hastaneye götüreyim mi dedi gece 3 tü yazdığında cevap vermedim dayak yiyen bendim ama kardeşim babamın derdine düşmüştü bu bana daha çok koydu.

Merhaba çok teşekkür ederim. Ben o sıra korkudan kadese basmıştım o evdeyken sonra evden çıktı gitti polis sonra geldi gelince ne yapacağımı bilemedim sorun olmadığını söyledim.annem hiç birşey yapmıyordu babam evden gittiği için onun derdine düştü kardeşim desen babamı acile götürmüş bana 2 saat sonra bir şeyin var mı hastaneye götüreyim mi dedi gece 3 tü yazdığında cevap vermedim dayak yiyen bendim ama kardeşim babamın derdine düşmüştü bu bana daha çok koydu.
Keşke polise durumu anlatıp ifade verseydin baban uzaklaştırma alsaydı. Baba da olsa acimamak lazım . Onda merhametin m si yok sana ve hamile annene de acımıyor

Koskoca kızsın lütfen böyle dolduruşlara gelme. 39 yaşında hamile kalmaya şaşılacak ne var? Hamile kalmasa dahi sevişmeye devam ediyo demekki memnun kocasından. İçinde biriktirme ayrıl o evden bir an önce okulunu bitirip yeter. Karışma aralarındaki ilişkiye hiçbir şeye.kullandırtma kendini
Çok sıkıntılı bir durumdayım vakıf üniversitesinde okuyorum ve bursum kesildi yüzde 50 ödeme yapıyor babam okula… son bir ödeme kaldı öylece evden çıkıp gidersem okulum konusunda ona bağımlıyım

Babamın bir hatası daha olsa ben artık susmam, göz yummam, gerekirse o ya da ben hapse gireriz bu işin sonunda

Keşke polise durumu anlatıp ifade verseydin baban uzaklaştırma alsaydı. Baba da olsa acimamak lazım . Onda merhametin m si yok sana ve hamile annene de acımıyor
Kimse yanımda olmayınca korktum zaten yumruk attığım için çok tedirgin ve ne yapacağımı başıma neler geleceğini bilmiyordum poliside karıştırıp büyütmekten korktum

X