• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet demeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz beyefendiden etkilenmissiniz, bu işin icine mutlaka cinsellikle ilgili konular girecek, bence şuan ki söyledikleri onu tanimaniza yetmez de yaramaz da, cinsellikten tamamen uzak durun ve en az bir sene cekingen şekilde tanıyın derim, dışarda buluşun buluşma saatleriniz kısa olsun, alkol aliminiza dikkat edin ki kontrolu kaybetmeyin derim, ancak o zaman etkilendiğiniz kişi kendini anlattığı gibi biri mi emin olursunuz hemen yakinlasirsaniz onu ancak kötü yüzünü görünce tanırsınız bir de üstüne suçlu siz olursunuz. Yaşadıklarından dolayı sizi suçlar. Yalnis anlamayin beni. en az bir sene mesafeli tanışmaktan sonra sevgililik dusunurseniz daha güvenli olur bence

Ya ben seninle anlaşmak istemiyorum, sen benim konuma yazma. Seni siteden tanıyorum hadsizliğin had safhada. Seninle neden uğraşayım? Safım ya da değilim, sana bu üslupla yazma hakkı verir mi? Sen kimsin? Dönüp bakıyor musun?
Önce bana hadsiz dedin şimdi yengenç'e.. hadsiz'in sözlük anlamını bilmiyor olmalısın. Hem yengeç'in ne hadsizliğini gördün ki? Kadının genç kendi yaşıtı hemi de evvropalı sevgilisi var, birlikte dünyayı geziyorlar çeşit çeşit etkinlik ve kampa katılıyorlar. +44 yaşlarında saçları hafif kelajj 1-2 kilo fazlası olan boşanmış amcalarla kahve içip adamın zamparalık anılarını dinlemiyor senin gibi 🤣🤣🤣 yengenc'i kıskandın ondan bu öfke dimi doğruyu söyle?

#yengenciyedirtmeyiz 💅🏻

Kendisi evvvropalı sevgilisiyle gezerken 24 saat kkda takılmasın bi zahmet. Hangi etkinlikte bana paragraf döşüyor merak konusu 😂

Ateş almış gibi konunun linkini bütün foruma göndertirsen insanlar da yorum yapmaya gelir tabi değil mi kardeş? Ayrıca konudan banlamışsın buradan cevap verdim 🙃🙃 -My Paradise- -My Paradise-

Son düzenleme:
Merhaba,
Bunu sorup sormama konusunda kararsız kaldım, kendi içimde çözemediğim için yazmak istedim.
Ben bir firmada satış temsilcisi grubunun başında çalışıyorum. Bu firmaya başlayalı henüz 6 ay oldu. Patronum 44 yaşında, ilgisini en başından beri hissetsem de hakkında kötü düşünmedim. Kaldı ki sevgilim vardı ve fotoğraf falan koymuştum. Sevgilimle yürütemeyip ayrıldıktan sonra sürekli bana ‘’neden ayrıldınız, ne oldu?’’ gibi şeyler sormaya başladı. Soruları gittikçe özelleşti ve tersledim. Ancak terslediğim halde bu yapısına devam etti ve ben dayanamayıp patladım. Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler. En son gerçekten o kadar ısrar etti ki görüşmek için. Yanında 1 saat ve 2 saat olmak üzere 2 kez buluşup kahve içtik. Kendini anlattı. ‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım. Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum, bir ailem bir karım olsun, hayatımı ona göre planlayayım istiyorum. Tercih tamamen senin, sana zarar vereceğimi asla düşünme.’’ Dedi. Düşünmek istiyorum dedim konuyu kapattım.
Ciddi anlamda çocuk gibi, yanıma gelip x hanım, bugün nasılsınız? Diye soruyor ve bunu öylesine gülerek soruyor ki insanlar farkediyor. Hiç alakasız bir konuda benimle konuşmak istiyor, sabah gelir gelmez önce yanıma geliyor benimle konuşuyor. 4 kardeşler hepsi burada çalışıyor, ailen bunu onaylamaz, ben senin çalışanınım diyorum. Ama sende gerçekten farklı bir şey var, duruşun, konuşman, emin oluşun beni çok etkiliyor. En başta sana karşı bir şey hissetmedim, zamanla o duyguyu içime sokan sen oldun diyor. Beni zampara olarak tanımanı istemiyorum, istersen şuan herkese söyleyebilirim ilgim olduğunu korkum yok diyor. Eğer herşey iyi giderse 1 yıl sonra evlenmek istiyorum diyor. Bilmiyorum. Benim yaşım 27 iken şuan onunla bu konuşmayı yapmak beni zora sokuyor. Ciddi olup olmadığını, takılmak istediğini nasıl anlayabilirim?
Yapma bacım sakın bak yaşımız aynı kendimi senin yerine koydum ve yanıma 44 yaşındaki bir adamı hiç yakıştıramadım isterse çok yakışıklı olsun isterse çok zengin olsun senden 17 yaş büyük biri senin yanına yakışmaz

Bence duygularından emin değilsen, o seni kullanmadan önce sen onu kullan. Telefon mu alacak alsın, hediyeler alsın, kursa göndersin, güzel yemeklere çıkarsın. Karşılığında seks yakınlaşma görmediği halde size iyi davranmaya ve ilgi vermeye devam ediyorsa sınavı geçmiştir. O zaman karar verirsiniz. Guvenilirligini sınıyacak bir test yapmadan güvensem mi evet desem mi diye sorman yanlış olur. Söylemlere değil eylemlere bak. Yalan konuşmak çok kolay çünkü erkekler için.
Bu nasıl bir güvenilirlik testi ya, ben erkek olsam benden bunları talep eden kadına hayatta ciddi gözle bakmam

Onunla dışarı çıktığımda max 2 saat sonra evimde olmam gerekiyor ve oluyorum. Uğraşmak istesem seninle mi uğraşmak isterdim diyor.
Bebeğim yatmak istediği insana dünyayı ayağını sererim der, mis çıtır hatun elinin altında. Düşme bu oyunlara kendini kullandırma. Direk ayrıl işten

Önce bana hadsiz dedin şimdi yengenç'e.. hadsiz'in anlamını bilmiyor olmalısın. Hem yengeç'in ne hadsizliğini gördün ki? Kadının genç kendi yaşıtı hemi de evvropalı sevgilisi var, birlikte dünyayı geziyorlar çeşit çeşit etkinlik ve kampa katılıyorlar. +44 yaşlarında saçları hafif kelajj 1-2 kilo fazlası olan boşanmış amcalarla kahve içip adamın zamparalık anılarını dinlemiyor senin gibi 🤣🤣🤣 yengenc'i kıskandın ondan bu öfke dimi doğruyu söyle?
Kakfjsjdjsjsjsjdjshsjs yengençi tanımam etmem, aslına bakarsan seni de tanımam etmem. Kıskanacağım birşey olsa neyse diyeceğim ama malesef :((( bunlar benim için kıskanılacak şeyler değil. Ama öyle bir yara olmuş ki size, uzun uzun paragraf döşemişsiniz aşırı komik 😂

Kalkar ya, zenginse iyi davranıyorsa, eşini ödül gibi gorecekse yaşlı adamla da olur

Sex i sembolik söyledim sadece o değil ki. Dağ tepe gezmez. Gece kulübüne gitmez. Heyecanı yok her şeyi yaşadım diyor. Çok değil 3-5 sene sonra evinden çıkmamayı hayal ediyor. Bu kadın daha 27 yaşında. 🥹

Önce bana hadsiz dedin şimdi yengenç'e.. hadsiz'in sözlük anlamını bilmiyor olmalısın. Hem yengeç'in ne hadsizliğini gördün ki? Kadının genç kendi yaşıtı hemi de evvropalı sevgilisi var, birlikte dünyayı geziyorlar çeşit çeşit etkinlik ve kampa katılıyorlar. +44 yaşlarında saçları hafif kelajj 1-2 kilo fazlası olan boşanmış amcalarla kahve içip adamın zamparalık anılarını dinlemiyor senin gibi 🤣🤣🤣 yengenc'i kıskandın ondan bu öfke dimi doğruyu söyle?

#yengenciyedirtmeyiz
Kendisi evvvropalı sevgilisiyle gezerken 24 saat kkda takılmasın bi zahmet. Hangi etkinlikte bana paragraf döşüyor merak konusu 😂

uğraşır bacım, kolay lokma her yerde var. biraz heyecan lazım bu yüzden ulaşamayacak birisi olmalı ki tatlı olsun inan böylesi onun için daha zevkli olacak. sana sahip olması kendini özel hissettirecek ve daha çok zevk alacak. bu heyecan duygusu tükendiğinde ise yanında olmayacak. dışarıdaki ulaşabileceği herhangi bir kızdan tek farkın kısıtlı hayatın ulaşılamaz oluşunun gerektirdiği çaba ve ona yarattığın heyecan. inan daha fazlası değil..
Konu sahibinin sadece birkaç saat dışarıda görüşüyor olması adamın ayrıca hoşuna gitmiştir. Adamın ikinci hoşuna giden şey kendisi gibi çok fazla karşı cinsle vakit geçirmemiş gencecik , saf bir kız bulmak.

Konu sahibi, adama " ailen beni kabul eder mi?" demiş ama ailesi bu kızı havada kapar , afedersiniz muhtemelen k.pek gibi ağızlarını sulanır.

Çünkü kız şimdi bile sadece birkac saat adamla görüşebiliyor ki, bu bizim ülkede tam
" hanım hanımcık" denilen bir gelin profilidir". Kızın tam gözü açılmadan gelin yapmak isterler ki kız ailenin sözünden veya kocanın sözünden çıkmasın.

Bu yazdıklarım konu sahibinin hoşuna hiç gitmez , hatta büyük tepki bile gösterebilir ama gerçekler bu.

Sen 27 yaşındasın, O 44 yaşında. 2 kez buluşup kahve içmişsiniz. Sınırlarınız net ve kesin olmalı. Rahatsız oluyorsanız hiç görüşmemeniz daha iyi olurdu. Boşanmış, sürekli kızlarla gece hayatı olan, senden yaşça çok büyük birisi ile ne işin olur ki? Muhattap bile olma derim. Gerekirse o iş yerinden çık yoksa başına bela alırsın. Bir de ciddi olup olmadığını nasıl anlarım diyorsun? Ciddi olsa onunla evlenecek misin sahiden?
Bazı kadınlarda şey oluyor ceyocum aa bak bir sürü kadınla takılmış gönül eğlendirmiş ben özelim benimle ciddi düşünüyor sanki bir zafer kazanmış gibi. Ama kendini hiç sorgulamıyor varsa yoksa o ciddi düşünüyor o takılmış 🤷🏻‍♀️

Bence duygularından emin değilsen, o seni kullanmadan önce sen onu kullan. Telefon mu alacak alsın, hediyeler alsın, kursa göndersin, güzel yemeklere çıkarsın. Karşılığında seks yakınlaşma görmediği halde size iyi davranmaya ve ilgi vermeye devam ediyorsa sınavı geçmiştir. O zaman karar verirsiniz. Guvenilirligini sınıyacak bir test yapmadan güvensem mi evet desem mi diye sorman yanlış olur. Söylemlere değil eylemlere bak. Yalan konuşmak çok kolay çünkü erkekler için.
Ya kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Bir çiçek böceğe de kart amcaya kanmasın yahu bu ne saçmalık. Adamın cebinde para var. Tatile de götürür takı da alır. Genelevden ordan burdan eskort yerine bununla yatmak daha cazip gelir niye temiz aklı beş karış havada kız. Avlayacak kendine meze edecek. Yatakta bitmesine gerek yok 17 yaş var koca amca ya küçük evlense yaşında kızı oğlu olurdu. İğrenç.

Konu sahibinin sadece birkaç saat dışarıda görüşüyor olması adamın ayrıca hoşuna gitmiştir. Adamın ikinci hoşuna giden şey kendisi gibi çok fazla karşı cinsle vakit geçirmemiş gencecik , saf bir kız bulmak.

Konu sahibi, adama " ailen beni kabul eder mi?" demiş ama ailesi bu kızı havada kapar , afedersiniz muhtemelen k.pek gibi ağızlarını sulanır.

Çünkü kız şimdi bile sadece birkac saat adamla görüşebiliyor ki, bu bizim ülkede tam
" hanım hanımcık" denilen bir gelin profilidir". Kızın tam gözü açılmadan gelin yapmak isterler ki kız ailenin sözünden veya kocanın sözünden çıkmasın.

Bu yazdıklarım konu sahibinin hoşuna hiç gitmez , hatta büyük tepki bile gösterebilir ama gerçekler bu.
Yo gidebilir, böyle yorumlar hoşuma gider.
Zaten kendisi niyetini belli ediyor. Bu yaştan sonra villama kadınlar gelsin, parti yapayım olmayacak, evlenmek istiyorum seninle evli olma ihtimalini şimdiden sevdim diyor.

Bu nasıl bir güvenilirlik testi ya, ben erkek olsam benden bunları talep eden kadına hayatta ciddi gözle bakmam
Erkekler öyle değil ama, yatırım yaptıkları kadına değer veriyorlar. Sen de daha bakımlı daha şık oluyorsun parladıkca parlıyorsun. Seni daha çok elde etmek istiyor. Eğer gerçekten seni hayatına dahil etmek istiyorsa ciddi düşünüyorsa seve seve harcar. Amacı seks ise bir yerden sonra istediğine ulaşamayınca cimrilesmeye başlar,laf sokmaya çalışır. Orda ayrılırsın, elde ettiklerin sana kalır

Ya kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Bir çiçek böceğe de kart amcaya kanmasın yahu bu ne saçmalık. Adamın cebinde para var. Tatile de götürür takı da alır. Genelevden ordan burdan eskort yerine bununla yatmak daha cazip gelir niye temiz aklı beş karış havada kız. Avlayacak kendine meze edecek. Yatakta bitmesine gerek yok 17 yaş var koca amca ya küçük evlense yaşında kızı oğlu olurdu. İğrenç.
Bu yaşta adamların kendinden bu kadar küçük kızlara sulanması bile karakterlerini ele veriyor zaten

Aranızda çok yaş farkı var. İleri gitmeyin ileride üzülürsünüz. Zaman geçtikçe yaş farkı gözünüze batıyo… eşimle 9 yaş var o bile fazla geliyor şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back