Merhaba,
Bunu sorup sormama konusunda kararsız kaldım, kendi içimde çözemediğim için yazmak istedim.
Ben bir firmada satış temsilcisi grubunun başında çalışıyorum. Bu firmaya başlayalı henüz 6 ay oldu. Patronum 44 yaşında, ilgisini en başından beri hissetsem de hakkında kötü düşünmedim. Kaldı ki sevgilim vardı ve fotoğraf falan koymuştum. Sevgilimle yürütemeyip ayrıldıktan sonra sürekli bana ‘’neden ayrıldınız, ne oldu?’’ gibi şeyler sormaya başladı. Soruları gittikçe özelleşti ve tersledim. Ancak terslediğim halde bu yapısına devam etti ve ben dayanamayıp patladım. Çünkü adam hakkında kötü şeyler duymuştum. Boşanmış ve gece hayatı, alkolizm gibi problemleri olan biri. Çok kişiyle takılmış, bunu da ilk geldiğimde söylediler. En son gerçekten o kadar ısrar etti ki görüşmek için. Yanında 1 saat ve 2 saat olmak üzere 2 kez buluşup kahve içtik. Kendini anlattı. ‘’Ben hayatımı tamamen açık yaşıyorum, bunlarda hakkımda konuşulmasına sebebiyet veriyor, evet söylenen birçok şeyi yaptım çünkü bunları herkese ben anlattım. Sence ben seninle takılmak istesem zamanı böylesine kısıtlı, ailesinin evine yaşayan bir kızla mı takılmak isterim. Yaşım geçiyor, herşeyi yaşadım ama mutlu bir hayat yaşadım diyemem. Yaşım geçiyor, artık bir hayatım olsun istiyorum, bir ailem bir karım olsun, hayatımı ona göre planlayayım istiyorum. Tercih tamamen senin, sana zarar vereceğimi asla düşünme.’’ Dedi. Düşünmek istiyorum dedim konuyu kapattım.
Ciddi anlamda çocuk gibi, yanıma gelip x hanım, bugün nasılsınız? Diye soruyor ve bunu öylesine gülerek soruyor ki insanlar farkediyor. Hiç alakasız bir konuda benimle konuşmak istiyor, sabah gelir gelmez önce yanıma geliyor benimle konuşuyor. 4 kardeşler hepsi burada çalışıyor, ailen bunu onaylamaz, ben senin çalışanınım diyorum. Ama sende gerçekten farklı bir şey var, duruşun, konuşman, emin oluşun beni çok etkiliyor. En başta sana karşı bir şey hissetmedim, zamanla o duyguyu içime sokan sen oldun diyor. Beni zampara olarak tanımanı istemiyorum, istersen şuan herkese söyleyebilirim ilgim olduğunu korkum yok diyor. Eğer herşey iyi giderse 1 yıl sonra evlenmek istiyorum diyor. Bilmiyorum. Benim yaşım 27 iken şuan onunla bu konuşmayı yapmak beni zora sokuyor. Ciddi olup olmadığını, takılmak istediğini nasıl anlayabilirim?