Merhaba arkadaslar. Ocak ayında konu açmıştım 2 bebekle baba evi diye, bilenleriniz vardır, cok zor günlerden geçtim geçiyorum..
Aslında çokta ısrar görmememe rağmen, gerek ailemdeki sorunlar gerek bebeklerin kücüklügü sebebiyle 1 ayın sonunda evime döndüm. Ama olmuyo, ısınamıyorum asla eskisi gibi olmuyo.. sadece ben degil eşimde bana karşı asiri soguk. Ayri odalarda yatiyoruz mesela geldigimden beri 1.5 2 aydir. Cocuk uyutmuyomus ! Sebep buymus. Konusamiyoruz, iletisim kuramiyoruz.
Geçenlerde ufak bi tartisma oldu, ben agladım, bu arkamdan anca ağla dedi, sinirlendim gittim yanina git anlat annene hemen bunuda dedim. Ağır konustu annenin söyledikleri senin yaptiklarin cikmiyo aklimdan dedim, annem sana az bile söylemış dedi, cevap bile vermedim..
Zaten yaninda oturmuyorum, birlikte hic vakit gecirmiyoruz, odalarimiz ayri, günün %75i birbirimize surat asarak geciyo.
YArın 20 günlüğüne deprem bölgesine gidecek, bana memlekete gitmemi soyledi, anneside arayip gelip seni alalim dedi utanmadan. Eşimde 10 gün annemlerde kalsan 10 günde kendi annende zaman geçer diyo ama his istemiyorum o kadini gormeyi, sadece kendi aileme de gidemiyorum, illa bizede gel israrlari olacak. Ben ne yapıcam 4 aylık ve 4 yasinda 2 bebekle bilmiyorum cunku korkuyorum
deprem bölgesine yakın bi ildeyim, evim sallaniyo ara ara. Kalamazsam yapamazsam diye inanilmaz tedirginim.. geldigimden beri kendi ailemle de soguguz sanki 3 gün gecti aramiyolar. Ben aradigimda cocuklardan vs aramiyoruz sen musait oldukca ararsin diye aramiyoruz diyolar. Eşimle zaten konusmuyolar babam çok kırgın görmek duymak istemiyo onu. Ve biz onlarin oldugu sehre tayin olcaz 3 4 aya, işler daha da karisacak.. o benimkilere gidip gelmek istemeyecek ben onunkilere, öyle bi çıkmazdayimki, şu 2 küçük cocuk olmasa yaşamaktan bile tat alamiyorum artik...