Eve döndüm, toparlayamıyorum

Konuyu zapt etmiş olmayayım ama 8 aylık hamileyim oğluş da 19 aylık ben de yapabilir miyim çok pis tırsıyorum başımda huni ile gezeceğim diye başıma neler gelecek acaba

Bence şöyle bir karar alın. Ben senin ailene gidip gelmek istemiyorum. Sende benimkine. Kimseyi zorlamayalım. Herkes kendi ailesine gidip gelsin. Çocukları da sen görmek istediklerinde götürürsün de. Bu konuyu bence halletmeniz gerek

arkadaşım ne kocana ne kv bozuntusuna minnet etme, duanı et, deprem bölgesine bizde yakınız, çok sallanıyoruz ama gidecek yerin yoksa eninde sonunda eve geri dönülüyor işte. arabanızı götürdü mü eş kişisi? en kötü iner arabanıza otururdunuz korkunca.

olmadı güvendiğiniz bi komşu falan varsa ona söyleyin yalnızım diye. sizin durum çok zor ama bence eş ile bu şekilde ilerleyemeyeceksiniz.

Kızlar annem bana degil esime kirgin. Ilk kavga ettigimizde annemle kardesim beni almaya geldiler, annem mesaj attı gel bi eve konusalim 2 cocuk var ben ara bulmaya geldim dedi. Oda evimde hickimseyi istemiyorum konusacak biseyde yok güle güle yazmış. Annem halen mesaji duruyo sinir oluyorum ne evine gelmek istiyorum ne görmek istiyorum diyo. Lohusa halinle yaptijlarini sen unutabilirsin ben unutamam diyo, ki hakli..
Araç bende bi yöndende burda oyle rahatim. Istedigim zaman bi arkadasima avmye vs gidio gelebiliyorum. Cidden evimde daha rahatim be kendi ailem ne onunkiler bu konforda olmayacakti zaten

Kimse kusura bakmasın ama şu burç muhabbeti kadar bana boş gelen bir muhabbet daha yok
Her konuda bir burç muhabbeti.
Yeminle okurken bıkkınlık geliyor, ne alaka ya demekten kendimi alıkoyamıyorum.
Burcuna göre karakter analizi yapıyorlar hemen hemen her konuda.

Her konuda bir burç muhabbeti.
Yeminle okurken bıkkınlık geliyor, ne alaka ya demekten kendimi alıkoyamıyorum.
Burcuna göre karakter analizi yapıyorlar hemen hemen her konuda.
Katılıyorum
Burçlar iyi hoş bende inanırımda
Dünya üzerinde milyar insan varken bunları 12 karaktere ayırmak nekadar saçma
Geçen biri yazmış annesine düşkünse oğlaktır diğeri demiş yok kesin boğadır
Burçları kafadan attım şuan
Ama Yahu ne alaka?

Bence de yani ,bu konfor uğruna her şeyi yuttunuz zaten ,simdi konforunuzla kimseye ihtiyaciniz yok bence

K
Şke dönmeseydiniz eve. O gitsin evden siz kalın çocuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…