- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.854
- 32
- Konu Sahibi hmhilal0658
sizde mi yengeçsinizMerhaba ben de Şeyda Halaybaşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizde mi yengeçsinizMerhaba ben de Şeyda Halaybaşı
Kovasizde mi yengeçsiniz
ben deeeeee
Yok ben titiz başaklardanım da.Sevgili doğaüstü panda kendini tanıtınca ben de dayananadım.Mune gelecek diye de tırsıyorum.O koç hala rüyalarımda.Bakınız her başak çok da titiz değilmiş Ben de oğlak burcuyum eskiden çookkk disiplinliydim ama şimdi bütün planlarım hedeflerim öğrenci evi gibi mübarek karman çorman
Doğur da gel bacım bana bi gülme geldi 2 cocoklo gurbet edebiyato ben de gurbetteyim valla tek cocukla anamdan emdigim süt burnumdan geldi o yüzden kızımı gurbete gelin gondermeyecegim diyorum ve golü ağlara atıyorumhah gurbet lafı da geldi tam oldu
bekliyordum
soy gen kan diye bir aşağılama yapmıyorum hanımefendi
gerçekten çok tuhaf bir zihniyetiniz var, size akıl verecek olanın da bu tuhaf zihniyete göre vermesi lazım...
ne oluyormuş 2 çocuk olunca?
etrafımda 2 çocuğa kendisi bakıp bir de çalışan onlarca kadın var. siz çalışmıyorsunuz da.
kimse gurbet edebiyatı filan da yapmıyor
Yoksa Mune Hanım koç burcu mu? Kafamda deli sorularYok ben titiz başaklardanım da.Sevgili doğaüstü panda kendini tanıtınca ben de dayananadım.Mune gelecek diye de tırsıyorum.O koç hala rüyalarımda.
Evet.Bir koçun gazabı sinemalarda.Yoksa Mune Hanım koç burcu mu? Kafamda deli sorular
Bu sefer çok büyük konuşuyorsunhah gurbet lafı da geldi tam oldu
bekliyordum
soy gen kan diye bir aşağılama yapmıyorum hanımefendi
gerçekten çok tuhaf bir zihniyetiniz var, size akıl verecek olanın da bu tuhaf zihniyete göre vermesi lazım...
ne oluyormuş 2 çocuk olunca?
etrafımda 2 çocuğa kendisi bakıp bir de çalışan onlarca kadın var. siz çalışmıyorsunuz da.
kimse gurbet edebiyatı filan da yapmıyor
Aslında haklı bir yanı var, konu sahibinin yalnız kalacağı hepi topu 20 gün, sağlam bir alışveriş yapsa dışarı bile çıkmadan durur evinde, kara kara düşünmenin alemi yok 20 gün için.Bu sefer çok büyük konuşuyorsun
Katip deprem bölgelerine yakın illerde 4.8-5 civarı depremler oluyor.Kalmasına kalır da mesela dün gece burada oldu.Millet sokağa döküldü,arabada kalan var,dışarı çadır kurulmuş.Yani korkuyorlar.Aslında haklı bir yanı var, konu sahibinin yalnız kalacağı hepi topu 20 gün, sağlam bir alışveriş yapsa dışarı bile çıkmadan durur evinde, kara kara düşünmenin alemi yok 20 gün için.
Kendine eziyet etmeyi bırak.O eve madem geri döndün hala aynı ruh hali ve kafandaki düşüncelerle devam etme.Olan olmuş sen yolunu secmissin artık olanı biteni kabullen.Esini kendi haline bırak çocuklarınla ilgilen,neşelen, dışarı çık nefes al.Kvyi Allah a bırak zaten ne desen anlamayacaklar zaten sen boş boşuna kendini yaralacaksin ve bunu anlayabilen olmayacak.Diyorsun ki gözyaşıma bile merhameti yok demi?Demek böyle olmuyor dimdik ol umutlu ol hatta geleceğe yönelik herhangi bir hedef bul ilerle.İnsanlar canının yangınina 3 gün yanar canım.Sonrasi için offlar puflar başlar.Kimseye bu fırsati vermeMerhaba arkadaslar. Ocak ayında konu açmıştım 2 bebekle baba evi diye, bilenleriniz vardır, cok zor günlerden geçtim geçiyorum..
Aslında çokta ısrar görmememe rağmen, gerek ailemdeki sorunlar gerek bebeklerin kücüklügü sebebiyle 1 ayın sonunda evime döndüm. Ama olmuyo, ısınamıyorum asla eskisi gibi olmuyo.. sadece ben degil eşimde bana karşı asiri soguk. Ayri odalarda yatiyoruz mesela geldigimden beri 1.5 2 aydir. Cocuk uyutmuyomus ! Sebep buymus. Konusamiyoruz, iletisim kuramiyoruz.
Geçenlerde ufak bi tartisma oldu, ben agladım, bu arkamdan anca ağla dedi, sinirlendim gittim yanina git anlat annene hemen bunuda dedim. Ağır konustu annenin söyledikleri senin yaptiklarin cikmiyo aklimdan dedim, annem sana az bile söylemış dedi, cevap bile vermedim..
Zaten yaninda oturmuyorum, birlikte hic vakit gecirmiyoruz, odalarimiz ayri, günün %75i birbirimize surat asarak geciyo.
YArın 20 günlüğüne deprem bölgesine gidecek, bana memlekete gitmemi soyledi, anneside arayip gelip seni alalim dedi utanmadan. Eşimde 10 gün annemlerde kalsan 10 günde kendi annende zaman geçer diyo ama his istemiyorum o kadini gormeyi, sadece kendi aileme de gidemiyorum, illa bizede gel israrlari olacak. Ben ne yapıcam 4 aylık ve 4 yasinda 2 bebekle bilmiyorum cunku korkuyorum deprem bölgesine yakın bi ildeyim, evim sallaniyo ara ara. Kalamazsam yapamazsam diye inanilmaz tedirginim.. geldigimden beri kendi ailemle de soguguz sanki 3 gün gecti aramiyolar. Ben aradigimda cocuklardan vs aramiyoruz sen musait oldukca ararsin diye aramiyoruz diyolar. Eşimle zaten konusmuyolar babam çok kırgın görmek duymak istemiyo onu. Ve biz onlarin oldugu sehre tayin olcaz 3 4 aya, işler daha da karisacak.. o benimkilere gidip gelmek istemeyecek ben onunkilere, öyle bi çıkmazdayimki, şu 2 küçük cocuk olmasa yaşamaktan bile tat alamiyorum artik...
20 gün az mı yahu? Üç hafta. Biri en hareketli çağda, biri kucak bebeği iki çocuk. Kadın belki kim kime dum duma bir yerde komşudan yana şansı yok falan… ben de gurbette iki çocuk büyüttüm, eşim pandemiden önce haftanın yarısında evde yoktu. Kafayı yiyor insan. Kolay değilAslında haklı bir yanı var, konu sahibinin yalnız kalacağı hepi topu 20 gün, sağlam bir alışveriş yapsa dışarı bile çıkmadan durur evinde, kara kara düşünmenin alemi yok 20 gün için.
Valla işi zor, bi yanda evden atılmasına neden olan kaynana, bir yanda haftalarca salonda iki çocukla süründüren ailesi. O ev saray bunların yanında saray.20 gün az mı yahu? Üç hafta. Biri en hareketli çağda, biri kucak bebeği iki çocuk. Kadın belki kim kime dum duma bir yerde komşudan yana şansı yok falan… ben de gurbette iki çocuk büyüttüm, eşim pandemiden önce haftanın yarısında evde yoktu. Kafayı yiyor insan. Kolay değil
Çalışıyor olsa aşırı zor zaten de çalışmadığı için bir nebze kalabilir evinde ama yukarıda yazmışlar deprem ihtimali korkutucu, sıradan bir zaman değilValla işi zor, bi yanda evden atılmasına neden olan kaynana, bir yanda haftalarca salonda iki çocukla süründüren ailesi. O ev saray bunların yanında saray.
Kendi annenizi yanınıza çağırın.Evinizi sirkeli su ile silin.Bakara süresi okuyun bol bol.Evliliginizi kurtaracak siniz.Merhaba arkadaslar. Ocak ayında konu açmıştım 2 bebekle baba evi diye, bilenleriniz vardır, cok zor günlerden geçtim geçiyorum..
Aslında çokta ısrar görmememe rağmen, gerek ailemdeki sorunlar gerek bebeklerin kücüklügü sebebiyle 1 ayın sonunda evime döndüm. Ama olmuyo, ısınamıyorum asla eskisi gibi olmuyo.. sadece ben degil eşimde bana karşı asiri soguk. Ayri odalarda yatiyoruz mesela geldigimden beri 1.5 2 aydir. Cocuk uyutmuyomus ! Sebep buymus. Konusamiyoruz, iletisim kuramiyoruz.
Geçenlerde ufak bi tartisma oldu, ben agladım, bu arkamdan anca ağla dedi, sinirlendim gittim yanina git anlat annene hemen bunuda dedim. Ağır konustu annenin söyledikleri senin yaptiklarin cikmiyo aklimdan dedim, annem sana az bile söylemış dedi, cevap bile vermedim..
Zaten yaninda oturmuyorum, birlikte hic vakit gecirmiyoruz, odalarimiz ayri, günün %75i birbirimize surat asarak geciyo.
YArın 20 günlüğüne deprem bölgesine gidecek, bana memlekete gitmemi soyledi, anneside arayip gelip seni alalim dedi utanmadan. Eşimde 10 gün annemlerde kalsan 10 günde kendi annende zaman geçer diyo ama his istemiyorum o kadini gormeyi, sadece kendi aileme de gidemiyorum, illa bizede gel israrlari olacak. Ben ne yapıcam 4 aylık ve 4 yasinda 2 bebekle bilmiyorum cunku korkuyorum deprem bölgesine yakın bi ildeyim, evim sallaniyo ara ara. Kalamazsam yapamazsam diye inanilmaz tedirginim.. geldigimden beri kendi ailemle de soguguz sanki 3 gün gecti aramiyolar. Ben aradigimda cocuklardan vs aramiyoruz sen musait oldukca ararsin diye aramiyoruz diyolar. Eşimle zaten konusmuyolar babam çok kırgın görmek duymak istemiyo onu. Ve biz onlarin oldugu sehre tayin olcaz 3 4 aya, işler daha da karisacak.. o benimkilere gidip gelmek istemeyecek ben onunkilere, öyle bi çıkmazdayimki, şu 2 küçük cocuk olmasa yaşamaktan bile tat alamiyorum artik...
4 Ocak'taki yazindan.....Merhaba arkadaslar. Ocak ayında konu açmıştım 2 bebekle baba evi diye, bilenleriniz vardır, cok zor günlerden geçtim geçiyorum..
Hay senin ağzını öpeyim yaaa.Yengeçler, aslanlar, oğlaklar, her ne haltsalar... Falanca şöyle, çünkü akrep... Ya kendinizde misiniz, dünyadaki bütün akrepleri toplayın biri diğerine benzemez ne alaka ya. İyice abarttınız gerçekten. Burç muhabbeti yapmaktan konuda doğru düzgün yorum yok.
Konu sahibi, sizin evliliğiniz kağıt üzerinde olmasa da tamamen bitmiş. Size tavsiyem ona karşı ağlama sarılma vs şeylere kalkışmayın. Biraz ağır takılın. Yapabiliyorsanız uzaklaştırma alın evinizde kendiniz kalın. 2 çocukla bu en büyük hakkınız. Ayrıca kimsenin de evine gitmeyin. Nereye gitseniz huzursuz olacaksınız, iki çocukla gerek var mı?